הי בנים בנות
מה שלומכם...? הרבה זמן לא הייתי כאן ואני רואה שהחבר´ה נשארו אותם חבר´ה (למרות שהיו כמה שינוייים במבנה ההנהלה הנכבדת)
בקיצור - הסיבה שהגעתי ככה זה כדי להתייעץ אתכם באיזהשוא עניין: למי שלא מכיר אותי - ד"א שמי גיא ואני מנהל את פורום בנים בלבד - הגיע לפורום שלי איזה מישהו שטען כל מיני טענות (מגוכחות בעיניי) על הומוסקסואליות. זה לא צריך לעניין אותכם רק שאז הוא זרק מין יציאה משוה קצת כזאתי: "לעומת זאת, אלו ה "גבריים" ה"הומוסכסואליות" שלהם נובעת בעיקר ממניעים פסיכולוגיים. כגון: חרדה מהמין הנשי, חינוך אנטי מיני. וכו´. ואגב, אחד ההוכחות לכך היא כמות ההומואים הגדולה יחסית בקרב אוכלוסיית היוצאים בשאלה, שחונכו מיום היוולדם על קשר לבנים – בלבד. ואסרו עליהם כל קשר לבנות. שזה מתבטא ביחסם הנינוח יותר עם בנים – ומכאן והלאה ...." עכשיו המשפט הזה גרם לי להרהר בכל העניין הזה של יציאה בשאלה והומוסקסואליות: אני תמיד הייתי בטוח שבקרב האוכלוסיה החרדית והדתית הנטיות המיניות קיימות באותו סדר גודל כמו בכל חברה אחרת. והרי כבר הוכיחו שיש אותו אחוז של הומואים בקרב עשירים, עניים, מזרחיים, מערביים וכו´ - למה שאצל הדתיים זה יהיה שונה? עכשיו, אני מכיר את כל הסיפורים האלה על מין בין בנים בבתי ספר דתיים וכיו"ב - אני מתאר לי שככה זה בכל מקום שיש בו קהילה של בנים בגיל ההתבגרות ואין בו בנות. ככה זה גם בפנימיות - ובכל זאת האנשים שנמצאים שם אולי עושים כל מיני דברים אחד לשני, אבל הם לא הומואים, הם פשוט מאוננים ביחד, גם אם מדובר בחצייה של איזהשהוא גבול מסויים. וההוכחה הניצחת בעיניי היא שאחרי שהם עוזבים את הפנימייה הם לא הופכים להומואים אלא ממשיכים בחיים הרגילים. בקיצור, כל השאלות האלו (ועוד כמה) גרמו לי לשאול את עצמי אם בעצם יש יותר יוצאים בשאלה שהם הומוסקסואלים. אם כן, אולי הם יוצאים בשאלה בגלל שהם הומוסקסואלים? או אולי הם הומוסקסואלים כי הם יוצאים בשאלה - או בדרך לשם? אז אני נורא אשמח אם תצליחו (קודם כל להבין מה כתבתי כאן כי זה יצא נורא מבולבל ואח"כ) לענות על כמה מהתהיות שעלו לי כאן. דרך אגב, הבנתי שכבר דנתם בנושא הזה בעבר אבל משום מה בחיפוש המתקדם אני לא מצליח למצוא שרשורים רלבנטיים אלא רק הודעות רלבנטיות ללא התגובות עליהן.
מה שלומכם...? הרבה זמן לא הייתי כאן ואני רואה שהחבר´ה נשארו אותם חבר´ה (למרות שהיו כמה שינוייים במבנה ההנהלה הנכבדת)