הי בנים בנות

MARMELAD

New member
הי בנים בנות

מה שלומכם...? הרבה זמן לא הייתי כאן ואני רואה שהחבר´ה נשארו אותם חבר´ה (למרות שהיו כמה שינוייים במבנה ההנהלה הנכבדת)
בקיצור - הסיבה שהגעתי ככה זה כדי להתייעץ אתכם באיזהשוא עניין: למי שלא מכיר אותי - ד"א שמי גיא ואני מנהל את פורום בנים בלבד - הגיע לפורום שלי איזה מישהו שטען כל מיני טענות (מגוכחות בעיניי) על הומוסקסואליות. זה לא צריך לעניין אותכם רק שאז הוא זרק מין יציאה משוה קצת כזאתי: "לעומת זאת, אלו ה "גבריים" ה"הומוסכסואליות" שלהם נובעת בעיקר ממניעים פסיכולוגיים. כגון: חרדה מהמין הנשי, חינוך אנטי מיני. וכו´. ואגב, אחד ההוכחות לכך היא כמות ההומואים הגדולה יחסית בקרב אוכלוסיית היוצאים בשאלה, שחונכו מיום היוולדם על קשר לבנים – בלבד. ואסרו עליהם כל קשר לבנות. שזה מתבטא ביחסם הנינוח יותר עם בנים – ומכאן והלאה ...." עכשיו המשפט הזה גרם לי להרהר בכל העניין הזה של יציאה בשאלה והומוסקסואליות: אני תמיד הייתי בטוח שבקרב האוכלוסיה החרדית והדתית הנטיות המיניות קיימות באותו סדר גודל כמו בכל חברה אחרת. והרי כבר הוכיחו שיש אותו אחוז של הומואים בקרב עשירים, עניים, מזרחיים, מערביים וכו´ - למה שאצל הדתיים זה יהיה שונה? עכשיו, אני מכיר את כל הסיפורים האלה על מין בין בנים בבתי ספר דתיים וכיו"ב - אני מתאר לי שככה זה בכל מקום שיש בו קהילה של בנים בגיל ההתבגרות ואין בו בנות. ככה זה גם בפנימיות - ובכל זאת האנשים שנמצאים שם אולי עושים כל מיני דברים אחד לשני, אבל הם לא הומואים, הם פשוט מאוננים ביחד, גם אם מדובר בחצייה של איזהשהוא גבול מסויים. וההוכחה הניצחת בעיניי היא שאחרי שהם עוזבים את הפנימייה הם לא הופכים להומואים אלא ממשיכים בחיים הרגילים. בקיצור, כל השאלות האלו (ועוד כמה) גרמו לי לשאול את עצמי אם בעצם יש יותר יוצאים בשאלה שהם הומוסקסואלים. אם כן, אולי הם יוצאים בשאלה בגלל שהם הומוסקסואלים? או אולי הם הומוסקסואלים כי הם יוצאים בשאלה - או בדרך לשם? אז אני נורא אשמח אם תצליחו (קודם כל להבין מה כתבתי כאן כי זה יצא נורא מבולבל ואח"כ) לענות על כמה מהתהיות שעלו לי כאן. דרך אגב, הבנתי שכבר דנתם בנושא הזה בעבר אבל משום מה בחיפוש המתקדם אני לא מצליח למצוא שרשורים רלבנטיים אלא רק הודעות רלבנטיות ללא התגובות עליהן.

לדעתי הקטנה ../images/Emo13.gif

*בחברה בה יש טאבו לגבי סקס יהיו פחות מגעים מיניים. כל מקרה שכן יתפרסם יעשה רעש ויגרום למחשבה כאילו המקרים יותר נפוצים ממה שהינם. *בחברה סגורה (בנים בלבד) כמו פנימיות וישיבות, אם יהיו מגעים מיניים הם יהיו בין בנים (כי אין בנות). במקרים בהם טאבו הבנות פרוץ (שבאבניקים) כנראה שהמגעים יהיו עם בנות. *כמו שכתבת לגבי הפנימיות, בוגרי הישיבות תמיד יתחתנו עם בנות (גם אם מי מהם קיים מגע מיני כזה או אחר עם בן). *יוצאים בשאלה כנ"ל. גם אם מי מהם קיים מגע מיני כזה או אחר עם בן, הרי שהוא איננו יותר בחברת בנים בלבד. סביר להניח שהוא ייצא עם בנות. *אמפירית: מהכרותי יוצאים רבים אוכל לומר שהתפלגות הנטיות המיניות נוטה בעיקר לכיוון הסטרייט – כנראה התפלגות זהה לחברות אחרות כלשהן. מאחר שיוצאים בשאלה רבים אינם מתועדים (אינם קשורים לגופים כמו הלל או פורום היוצאים), לא אוכל לעשות סטטיסטיקה. אך זאת תחושתי בכל מקרה. *גם אם יוצא בשאלה מסויים הינו הומוסקסואל, יש מספיק סיבות רבות ואחרות ליציאה בשאלה. כך שלא סביר שזהו הגורם המכריע (ב- 99% של המקרים?). *תקיפות מיניות של בוגרים (רבנים ואנשי חינוך...) כנגד מתחת לגיל 18: בעיקר כנגד בנים. כנראה מהסיבה שאינם באים במגע עם בנות. הערה: ראה בעיתון במוסף סופשבוע האחרון (22/6/02) לגבי תקיפות מיניות רבות של כמרים כנגד מתחת לגיל 18 – בעיקר כנגד בנים. ברור שרוב המקרים לא התגלו או שטויחו. מה שכתבתי משקף את דעתי האישית בלבד. אין זה בהכרח גם דעתם של יוצאים בפורום או כל מאן דהו. <אם העלבתי מישהו או טעיתי במשהו אני מבקש שאלוהים יסלח לי> <אם העלבתי את אלוהים, אז הוא קטנוני>

שאלתי את עצמי במה זכינו - והבנתי...

שאלתי את עצמי במה זכינו שכבוד המרמלד ישתבח שמו יואיל לבקר אצלנו בפורום אבל אחרי שקראתי את ההודעה (והשאלה), הבנתי... יקירי, אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן עוד יוצאים ויוצאות בשאלה, הומואים או לסביות ומבין למעלה מ-400 יוצאים ויוצאות, מצאתי רק שני הומואים ולסבית אחת. הרבה פחות מ-10 אחוזים... אני מאמין שיש כאלו שאני לא יודע אליהם/ן אבל עדיין, האחוזים לא גבוהים כמו שניתן היה לצפות. כך ש... לא יודע איזו מסקנה להסיק מכך אבל, תמסור לאותו אדם שטען שהומוסקסואליות נובעת מחינוך אנטי מיני שלפחות מהבדיקה הזו - הוא טועה.

עזוב, אתה יודע מה זה מזכיר לי?

בברית המועצות, כאשר הממסד תיכנן להוקיע מישהו- אחד הסעיפים שהיו שמחים מאד אם הסימון בו היה חיובי הוא הומוסכסואליות. עאלק יוצאים הומואים...

אנחנו חומדים מה שאנו רואים

(חניבל לקטר, שתיקת הכבשים) יש בזה משהו, אך הומוסקסואליות אינה תכונה נרכשת, ומי שאינו הומוסקסואל לא יהפוך לכזה רק בגלל מוסדות החינוך בהם הוא לומד. >ספל חמאה מקווה שתבקר לעיתים קרובות יותר<

MARMELAD

New member
זה עוד לא הוכח

כרגע עוד לא ידוע עם הומוסקסואליות היא תכונה נרכשת או לא. מה שיודעים בבירור הוא שהמיניות נקבעת עד גיל חמש, מה שמאפשר שני דברים: או שהתהליכים שבהם נקבעת המיניות קורים עד גיל חמש ועדיין לא נרכשים חברתית, או שעד גיל חמש הילד עובר תהליכים אלו או אחרים שבשלם הוא הופך להומו. בכל מקרה אני מבטיח שאם יהיה לי מה לאמר אני אבקר
וד"ש חם לכל מי שיצא לי להכיר בפורים....... (גם למי שלא האמת)

MARMELAD

New member
ירחם השם

עם = אם כמובן אתם בטח חושבים שאני אינפנטיל

adam222

New member
מה זה...?

הביטחון העצמי הנמוך הזה? שגיאות אינם רק מנת חלקם של האינפנטילים...

MARMELAD

New member
../images/Emo13.gif דווקא בדיסלקציה לא זכיתי

היפר אקטיביות יש..........
(ברור שלא האמנתי שתחשבו שאני אינפנטיל בגלל טעות של אות אחת... סתם בדיחה לא מוצלחת)

דידית

New member
לא חושבת שיש קשר.

לא לכל יוצא יש חסכים מיניים, וחסך מיני לדעתי לא קשור בהומוסקסואליות. לדעתי התשובה של לייזר(אלי!) שמעורב בחברת היוצאים בשאלה יותר ממני, אומרת הכל. סתם משהו שמוזר לי, לא יצא לי לראות אפילו חרדית אחת שהיא לסבית. אני חושבת שאצל הבנים יש מודעות הרבה יותר גבוהה להומוסקסואליות מאשר אצל הבנות. בחברה החזקה שלמדתי בה, כמובן שלא ידעו אפילו מה זה, אבל גם במסגרות פתוחות יותר, לא נתקלתי בקשר לסבי. קרה שנתקלתי בנגיעות של חברות שמצאו קצת ריגוש אחת עם השניה, במקום בנים, אבל ברגע שהן הכירו גברים זה עבר להן לחלוטין. אגב אני חושבת שהבירבורים של הבן אדם שכתב אצלך בפורום הם על אותו משקל של "כל היוצאים בשאלה יוצאים כדי לזיין." עוד איזה תרוץ חסר שחר לשאלות שאין לדת לתת עליהן תשובות. דידית.

MARMELAD

New member
הסבר חובבני על לסביות חרדיות

- שיהיה ברור שאני מסיק כאן מסקנות ללא שום בסיס ורק על סמך דעתי הלא מבוססת: בעקרון אצל בינם הדחף המיני הרבה יותר חזק ובא על סיפוקו במהירות רבה יותר. אני מניח שזו הסיבה לכך שבפנימיות של בנים/בנים בנות/בנות יהיה יותר אוננות משותפת של בנים מאשר של בנות. עוד דבר הוא שברוב החברות השמרניות המיניות של האישה היא משהו שלא מדברים עליו במקרה הטוב ומשהו שלא קיים במקרה רע. האישה מגיל צעיר מורגלת להתייחס למין כמשהו שהיא צריכה לעשות בשביל הגבר ופחות בשביל עצמה. הכללה: אני מאמין שבחברה החרדית האורגזמה הנשית פחות נפוצה מבחברה החילונית. כנראה שזו הסיבה שיותר קל מצוא חרדים הומואים מלסביות. דעתכם?

almog4

New member
האם אמרת שבחברה החרדית

האם אמרת שבחברה החרדית בנות מגיעות פחות לאורגזמה (ייתכן, ואם כן זה בוודאי בגלל חינוך) ושבגלל זה לדעתך למצוא חרדים הומואים מלסביות?? בטח הייתי נכשל בפסיכומטרי בגלל דבר כזה, אבל בחיי שאני לא מבין לָמָה אתה אומר דבר כזה. הרי מה הקשר בין אורגזמה (הקשורה ליכולת נרכשת של האדם ליהנות מגופו) לבין הומוסקסואליות ?? ולהערה הראשונה: אני אמנם גם דתל"ש וגם הומו, אבל כמו שנאמר לפניי- יש די מעט אנשים כאלה. מהיכרות אישית שלי- ממש מעט. אני אישית נתקלתי רק באחד שהיה גם וגם (אבל בהרבה הומואים חילונים, ובהרבה דתל"שים סטרייטים). בוא נסכם שיש אנשים שלא מתים על הומואים, ויש כנראה גם כמה אנשים שלא אוהבים יוצאים בשאלה. כנראה אותו בחור שהזכרת את דעתו הוא גם וגם. אלמוג

MARMELAD

New member
הפסיכומטרי שלך בסדר

הניסוחים שלי קצת פחות;
מה שניסיתי לאמר בצורה עילגת משהו היא מעין תרגיל פסיכומטרי כזה: בחברה החרדית יש פחות התייחסות לצרכים המיניים של נשים מסקנה א - לנשים חרדיות יש פחות אורגזמות מלנשים חילוניות מסקנה ב - לנשים חרדיות יותר קשה לגלות על עצמן שהן לסביות כי הן פחות מודעות למיניות של עצמן שתי המסקנות נגזרות מתוך אותה הטענה (טענת בסיס בעיניי אם כי מבוססת רק על דעתי)

הטזה שלי

טוענת שאחת הדוגמאות האישיות שאנחנו מקבלים בעולם הדתי, זה מסר שונה. המסר לבנות הוא שהן צריכות להתחתן. המסר לבנים הוא להנות ממה שאפשר. (בהכללה גסה) ובכל מקרה - יש מקווה פעם בחודש להשלמת פערים... >ספל חמאה שיחקה
בשבת<

אם אינני טועה, אצל נשים, הגיל בו

הן מגיעות למסכנה שהן לסביות, מבוגר יותר בבמוצע מזה של הגברים. בנוסף, גיל החתונה נמוך יותר בממוצע. אולי, לרוב, נשים חרדיות מגיעות למסכנה כשהן כבר נשואות.

חי אדר

New member
מחקר לא רציני

לטעמי הנחה זו מופרכת, הואיל ויוצאים בשאלה יש מכל גווני הקשת החברתית. אילו רק הומסקסואליים היו יוצאים בשאלה אולי היה מקום להעלות השערה כזו. וגם כאן זה אולי. כמו כן, עניין משיכה לגברים יותר מנשים מצוייה גם בקרב אנשים שלא נולדו כלל בחברה דתית, ומכאן כיצד מחקר זה מכלכל את הנחתו? בספרות המחקרית, יש דיונים האם יש כאן עניין גנטי אם לאו. ולידיעתך, יש הרבה הנמצאים בתוך החברה הדתית והם בעלי נטיה ההומסקסואלית. מכאן שלטעמי מחקר זה זוקק בחינה מחודשת. בבחינת "ערבך ערבא צריך"

למעלה