הי בנות

הי בנות../images/Emo4.gif

מה שלומכן? היום הייתי בתל השומר. ועל הדרך נפגשתי עם אירית,איזה מקסימה היא!!!!!!!!! אירית ואני הלכנו יחד לפרפ דור(אירית מטופלת אצלו פרטי,וזה הסיבה העיקרית שהוא דיבר איתי
) בקיצור,איך שנכנסתי למשרד,גילה אמרה לי שדור צריך לדבר איתי על ההורמונים. היתה לי תחושה שזה לא שיחה חיובית. צדקתי
. דור טוען שסיפור ההורמונים הוא: שלילי,אבל שלילי מוחלט,למרות שפעם זליקסון היה בעד,דור טוען שהוא עשה מהפך! זהו בעצם. אתן יודעות אני רוצה להתוודות:כמה שרציתי לקבל הורמונים,ועכשיו פתאום שלא מסכימים לכך,אני חשה טוב עם עצמי! הרי תמיד פחדתי מיזה.... בקיצור איך שהגעתי הביתה,שלחתי פקס לפרפ דור,בבקשה לאשר לי עוד 3 I.V.F ללא הורמונים(וזאת ע"מ להגדיל את סיכויי,לפני שאלך לצעד של תרומת ביצית. טוב זהו בעצם. זה קשה,ולא נעים לשמוע(האמת מאוד כואבת......)אבל חייבים ללכת עם הקושי,ויחד ננצח
. בנות יש לי שאלה: מה דעתכן:כדאי לי כבר לעשות"הזמנת ביציות"? או שעלי לחכות לראות קודם כל מה קורה עם העוברים שלי? עלות הביציות שאני רוצה להזמין זה 5000$

מירבי*

New member
ענתי, שמעתי את הכאב בקולך

היום כשדברנו בטלפון...
אני חושבת שכדאי שתמצי את האפשרויות של שאיבה ללא הורמונים, יש לך מזה 3 עוברים, למה שלא יהיו עוד? במצב הנוכחי, הייתי הולכת על החזרה של המוקפאים שכבר קיימים ואח"כ ממשיכה עם השאיבות. תרומת הביציות צריכה להיות לעניות דעתי האופציה האחרונה. מעבר לזה ענתי, את צריכה לבדוק מה גרם לפרופסור דור להגיע למסקנה הזאת, מדובר בגוף שלך יקירה, את האחראית הבלעדית עליו ובתור שכזו זכותך לדעת מה קרה פה. מחבקת אותך ויודעת להגיד לך ששום דבר לא ישבור אותך

מירבי

כן,אני מנסה "לסחוט" עוד שאיבות,שיהיו כמובן ללא הורמונים. רק שאני ממש רוצה לעשות את זה כמה שיותר קרוב,אני רוצה שיהיה לי כמה שיותר עוברים... מה שגרם לפרפ דור להגיע להחלטה הזו:היתה ישיבה עלי.ובישיבה כל ההמטולוגים שינו עמדתם(אני מבינה את זה,אם אני אקבל הורמונים,יכול להיות שהכל יעבור בסדר,אבל יכול להיות שאסתבך בגדול-ואני לא מוכנה להיות עוד פעם מאושפזת בבית חולים .) זה בסדר,אני מאמינה שבתוך תוכי....אני רציתי שלא יסכימו לדרישתי לקבל הורמונים. יותר מיזה,אלי אמר לי היום:ענת בואי נלך לאסף הרופא ,ושם יתנו לך הורמונים,אני לא מוכנה! אני נמצאת בתל השומר,ואני בטוחה ששם שומרים עלי הכי טוב!!!!!!!!!!!!! אני לא מתכוונת להלחם לקבל הורמונים,כי אני יודעת שזה לא אידיאלי לגביי. ומי כמוני יודעת שהגוף שלי "עצבני" התוצאות יכולות להיות אגריסיביות(קטיעה .... למשל) מירבי:תרומה או לא תרומה לא משנה מבחינתי. מה שחשוב לי:זה שיהיה לי ילד נוסף,ולא אהמר על הבריאות שלי. וכן....ברור שתרומת ביצית היא האופציה האחרונה עבורי(יש עדיין סיכויים שזה יהיה מהביציות שלי)

mondani5

New member
../images/Emo24.gifה' בנות יקרות

התגעגעתי אליכן באמת,אתמול לא יצא לי להיות בבית לכן לא נכנסתי לפורום,פשוט ישנתי עם הפונדי שלי,היום היתה לי הפתעה נעימה ופגשתי בענת של מאי ,פשוט ילדה מדהימה(בשבילי ילדה)אישיות חזקה למרות הבשורה שקיבלה מפרופסור דור אשר גרם לה ללחלוחית בעיניה,אבל הילדה הזו פשוט חזקה ותלחם ואני אומרת לך ענת ילדתי את תצליחי בגדול,תזכרי את המילים של שלא תצטרכי יותר שאיבות כי הראשונה תהייה בינגו,ותזכרי מה אמרתי לך באפרופו,ד"א כאשר ישבתי אתך באפרופו דור היה אצל הפונדי שלי ונתן הוראה לא לשחרר אותה עד שיחזור מחו"ל שבוע הבא (אם תחזיק מעמד),בינתיים היום היו לה צירים כל 7 דקות וכמעט לידה ,אבל נתנו לה מינון יותר גבוה להפסקת הצירים,כדי שתמשוך עוד קצת ,מחר אנחנו נכנסות לשבוע ה-34,ד"א הכרתי לענת את הפונדי שלי.עשו לנו אולטרסאונד והבנות שוקלות נהדר טפו טפו ,אחת 2 קילו והשניה 2.3 קילו,הפונדי שלי מינאטורית וקטנטונת ואני....ענת תאמר לכם גובה 178 ולכן התאומות תצאנה בעזרת השם גבוהות, אני במתח נוראי,אבל זה מתח בריא ,כל ההליך היה "מתח"גם כאשר הגיע היום המיוחל שדנו עלינו בוועדה וחיכיתי לטלפון של אביבה שנמשיך הלאה, לכל הבנות שמחר ידונו עליהן אני מאחלת הצלחה ואין סיבה שלא תצלחנה. היום שוחחתי גם עם מירב ,באמת אשה מקסימה ,כיף להיות אתכן באתר. מחר אנחנו נפגשים עם פקידת הסעד בבית החולים ,היינו מתוכננים להפגש אצלנו בבית אבל ה נ ס י ב ו ת העיקר שהפונדי שלי תמשוך כמה שיותר. אוהבת אתכן בנות יקרות,הכרתי אומנם רק שתיים ממכן וזה מראה מי באמת עומד מאחורי ההליך"פונדקאות"באמת נשים שאכפת להן ,נשים לוחמות שיש בהן הרבה נתינה ולכן כולנו נצליח להגשים את החלום!!! לילה טוב ואם לא ייצא לי הרבה להתכתב באתר אאדכן את ענת או מירב שיעבירו לכן מסר במקומי.

אירית../images/Emo24.gif

מה שלומך חמודה? שמחתי היום לראות אותך
תדעי לך שאני מחזיקה אצבעות חזק חזק.... תודה מתוקה על התמיכה
לא לשכוח לעדכן אותי..... נשיקות נ.ב- איזה פונדקאית מקסימה יש לאירית,ואיזה בטן יפה ועגולה

mondani5

New member
../images/Emo50.gifענת יקירתי

מאי יפיפיה,דומה לך שתי טיפות מים!!! ד"א האם נולדה במאי?,אני נולדתי במאי ובת מזל שור(מרגישים לא?). תהיי חזקה ילדתי,אני מאמינה שתצליחי,תאמיני כמוני,הצלחתי כנגד כל הסיכויים,הפונדי שלי איחלה לך הצלחה מחר בוועדה, חבלת שמהרת,היינו מפטפטות עוד קצת באפרופו,ד"א מקווה שלא קיבלת דו"ח במקום שחנית . אולי נארגן מפגש עם בנות הפורום???,אני מקווה שיאשרו אותך בדיון הראשון כדי שעוד בשנת 2003 תעשי זאת! באי ידידתי וספרי מה התוצאות מחר!! אירית

הצחקת אותי../images/Emo6.gif,בחיי שאני צוחקת

מה פתאום שור? את חתיכה,וגזעית ו....קשוחה
. מאי נולדה ב...נובמבר
אירית אני חזקה....אני אעבור הכל רק בכדי שיהיה לי עוד ילד. מה פתאום לא קיבלתי דו"ח, אפרופו מפגש:הייתי ב2 מפגשים של הפורום,והיה ממש 10! וזה ממש כייף לראות את הבנות,חבל שלא הצטרפת כבר בהתחלה. דרך אגב:את מוזמנת לעשות גיחה אליי הביתה. בכייף!!!!!! אני אתקשר אליך מחר בבוקר. חמודה: כל עוד הבנות בבטן,תעשי חיים,ותהיי חופשיה כפרפר

mondani5

New member
../images/Emo53.gifילדתי ענת

כמה שהפורום היה חסר לי בתקופת ההחלטה ללכת על פונדקאות,זו החלטה קשה שלא ידעתי מה עושים ומאיפה מתחילים,הכנת התיק לוועדה ,הציפיה לאישור,אבל את יודעת הכל מאחור עכשיו יש מתח אחר,נראה לי שלמרות שנראתי לך חזקה וקשוחה,אין לי אומץ להכנס ללידה ,אני מרגישה שפשוט אין לי אומץ, מה עושים???באמת ואמיתי אין לי אומץ,קניתי במיוחד מסרטה לצלם את מסירת הבנות אלי ,אחרי ציפיה של 25 שנה ,אבל הלידה !!!,את באה אתי??? אשמח אם מירב תארגן עוד מפגש. בידידות אירית

אירית

כן,באמת נראה לי שההתרגשות הזו הכי חזקה.... וגם גם טיפה מלחיץ לא? אירית: מה סיכמת עם הרופאים:איזה לידה בניתוח קיסרי או רגיל? אירית בשמחה אגיע......אם תעדכני אותי..... איך אני רוצה לראות אותך מחזיקה את הבנות שלך..... כן מירב רוצה לארגן מפגש בסביבות אפריל,ואת תהיי אחרי הלידה כמובן.... אני בטוחה שמירבי תדריך אותך מה לעשות,ממש לקראת הלידה של הפונדקאית. WOW,איך כל הנושא (הפונדקאות) מרגש.....יש לי נדודי שינה כבר מעכשיו,ואני עדיין לא התחלתי
,ברצינות לא מצליחה לישון..... בעלי ומאי ישנים מ8 בערב ואני???????????????

אירית עוד משהו....

שהייתי אצלך היום בחדר(עם הפונדקאית שלך),פתאום ראיתי כמה הפונדקאות זה דבר ממשי ולא רק חלום. לראות את הבטן הגדולה
של הפונדקאית לראות את האושר/ההתרגשות/שלך לראות את יחסך החם ,האכפתי ,והדואג לפונדקאית שלך אירית יקירה:היום שאבתי ממך כוחות ....... אירית את עוד מעט תחזיקי את הבנות שלך
פתאום אני מבינה שגם אני יכולה להיות קרובה לסיטואציה הזו.....

mondani5

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gifענת ילדתי

את קרובה מאד ואת לא יודעת עד כמה,הוועדה אישרה אותי במאי 2002 והפונדי שלי נקלטה להריון תאומים ב-יוני 2002 ,גם לך זה יקרה,אני עוד יעביר אליך את הציוד הראשוני לתאומות לאחר שאסיים להשתמש בו,אני מהמרת שההבדל בננו יהיה לכל היותר 10 חודשים וזה פרק הזמן האעביר לך ב מ ת נ ה את הציוד שלהן בעזרת השם,יש לך עזה כח רצון שאף אחד לא יעמוד בו !!!

אירית את פשוט מתוקה

הלוואי שהמזל הטוב שלך בכל התהליך הזה,ידבק גם בי. איזה חמודה שאת בחיי! אני רוצה כבר לראות את הבנות שלך

mondani5

New member
ילדתי ענת

את לא קולטת שכבר הדבקתי אותך במזל???,כל מי שברכתי אותו נקלט בI.V.F פשוט תאמיני שתצליחי,עוד לפני שהפונדי נקלטה ,אמרתי שיש הריון,עוד לפני שידענו שמדובר בתאומים ,אמרתי שיש לי תאומים,שגעתי את פרופסור דור,אבל הייתי נבואה שהגשימה את נבואתה ולך יקלטו תאומים ,יש לך פונדי צעירונת ופוריה ,והביציות של טובות, אז אין סיבה שבעולם שעוד 10 חודשים לא אעביר לך את הציוד של התאומות שלי ,ת א מ י נ י וזה יקרה!!! ד"א אני פורשת ,מחר אני עושה לי יום של כיף ,לא בא לי ללכת לעבודה אחרי המפגש עם פקידת הסעד אולי אקפוץ אליך לכוס קפה ליליה טוב ידידתי

mondani5

New member
תיקון טעות כתיב

התכוונתי שיש לך כח עז שאף אחד לא יעמוד בדרכך(ישנה טעות כיתובית בהודעה הקודמת). אירית

עתליה28

New member
אירית בהצלחה עם הלדה

אני יחזיק לך אצבעות שהכל יעבור בשלום תהי איתה שםזה חויה נהדרת אני חושבת בהצלחה

ענתי הכל קשה וההתמודדות קשה

תלכי על כל הקופה ותתקפי מכל הכיוונים , מחבקת אותך חזק ותחזיקי מעמד . יהיה לך בסוף עוד ילד והמטרה מקדשת את האמצעים. נשיקות לירון

למעלה