ענת של מאי 1
New member
הי בנות../images/Emo4.gif
מה שלומכן? היום הייתי בתל השומר. ועל הדרך נפגשתי עם אירית,איזה מקסימה היא!!!!!!!!! אירית ואני הלכנו יחד לפרפ דור(אירית מטופלת אצלו פרטי,וזה הסיבה העיקרית שהוא דיבר איתי
) בקיצור,איך שנכנסתי למשרד,גילה אמרה לי שדור צריך לדבר איתי על ההורמונים. היתה לי תחושה שזה לא שיחה חיובית. צדקתי
. דור טוען שסיפור ההורמונים הוא: שלילי,אבל שלילי מוחלט,למרות שפעם זליקסון היה בעד,דור טוען שהוא עשה מהפך! זהו בעצם. אתן יודעות אני רוצה להתוודות:כמה שרציתי לקבל הורמונים,ועכשיו פתאום שלא מסכימים לכך,אני חשה טוב עם עצמי! הרי תמיד פחדתי מיזה.... בקיצור איך שהגעתי הביתה,שלחתי פקס לפרפ דור,בבקשה לאשר לי עוד 3 I.V.F ללא הורמונים(וזאת ע"מ להגדיל את סיכויי,לפני שאלך לצעד של תרומת ביצית. טוב זהו בעצם. זה קשה,ולא נעים לשמוע(האמת מאוד כואבת......)אבל חייבים ללכת עם הקושי,ויחד ננצח
. בנות יש לי שאלה: מה דעתכן:כדאי לי כבר לעשות"הזמנת ביציות"? או שעלי לחכות לראות קודם כל מה קורה עם העוברים שלי? עלות הביציות שאני רוצה להזמין זה 5000$
מה שלומכן? היום הייתי בתל השומר. ועל הדרך נפגשתי עם אירית,איזה מקסימה היא!!!!!!!!! אירית ואני הלכנו יחד לפרפ דור(אירית מטופלת אצלו פרטי,וזה הסיבה העיקרית שהוא דיבר איתי