אני לא הטיפוס הציני, ממש לא. אני לא ראיתי אף הודעה שלך שמדברת על זה שאת הולכת להיפגש עם זוג, כבר הולכת לחפש את זה, צר לי אם פגעתי, לא היתה לי אפילו לרגע כוונה כזאת. ראי עצמך רצויה ומוזמנת..
אין סיבה מיוחדת למה לא קיבלת הרבה תגובות לגביה, אותי בכל אופן זה מעניין לדעת, הוועדה מבקשת ממך תקופת צינון של חצי שנה או שהם לא מזכירים את זה? בהצלחה ואשמח לשמוע פרטים
קודם כל עידכנתי את הזוג הראשון שלי והם מאשדוד ויתכן שיגיעו!!! אני קצת בבעיה איך להגיע .... אם יש מישהו שמגיע מאזור המרכז אשמח להשתדך אליו!!!!! בכל מקרה שלחי לי את הכתובת שלך למסר !!! ביייי סיגל
לא היית בבית. אני מקוה שהכל בסדר ואתם מתקדמים לאט ובטוח. אצלנו הכל לאט מקוים חתימה בועדה יום רביעי הקרוב אך לא נראה לי שנספיק. יש לך אינפורמציה לתת לנו לגבי סכום הגיוני לעו"ד בטיפול קרן נאמנות אין לנו אפילו מושג מה הסכומים המקובלים. מקוה שהכל בסדר ואני רוצה לקשקש איתך -אנסה היום בערב בי בי.........צופית
אני מצטערת אבל לא אוכל לקחת טרמפיסטיות מהמרכז כי אני אוספת את אילת בירושלים. מחכה כבר לראות את כולכם...
אני חייבת "להשוויץ" קצת
אביבה התקשרה אלי ואמרה לי שהיא חייבת להגיד לי שהיא לא נתקלה בקלסר כל-כך מסודר כמו שלנו (סידרתי לה עם חוצצים והכל...), ושהקלסר כל-כך יפה שהיא מתחייבת להחזיר לי אותו בסופו של דבר. אמרתי לה שאני מאד מקווה לקבל ממנה את הקלסר בחזרה כמה שיותר מהר... היא אמרה שהיא תשתדל...