הי בנות

הי בנות../images/Emo140.gif

רק רוצה להגיד לכן:שאני ממש מחכה ליום שבת
כן,ממש כמו ציפיה לפגישה רומנטית
(בצחוק...) בנות,אנא כתבו מי באה בכדי שאעביר במסר את הכתובת +טלפונים. דרך אגב-תל השומר צילמו לי כבר את התיק הרפואי שלי(כך ששבוע הבא אלך לאסף הרופא יחד עם התיק) והרי כתבתי לפרפ דור מכתב ,שאני רוצה שיאשרו לי לעשות עוד שתי שאיבות,ואז אני עוברת בית חולים,בקיצור-היום התקשרה אלי גילה(בעצם התקשרה לבעלי,כי אני הייתי לא זמינה,הייתי בטיפול שיניים
) מסתבר שפרפ דור רצה לדבר איתי. עדי מסרה לי שמחר יתקשרו אלי. אני מקווה שיתן לי תשובה חיובית,כי אם התשובה תהיה שלילית,שהוא לא רוצה לעשות לי טיפולים,אני פורשת מתל השומר,אין לי יותר מה לחפש שם,ואז מתחילה מחדש עם אסף הרופא,כמובן בדרישה קודם להמשיך בשאיבות על בסיס טבעי בלבד(בטענה שתה"ש הציעו לי הורמונים,ואני מסרבת לזה) טוב,שוב פעם אם גם באסף הרופא,יסרבו,לא תהיה לי ברירה אלא.....לחפש תורמת רומניה

מירבי*

New member
חשוב להתחיל לסגור קצוות בנושא

המפגש, אנא מכן כתבו מי מגיעה. סלי ואני מגיעות עם הבנות, ענת ב-18:00 זה בסדר ? שלחי במסר כתובת וטלפון.

miri71

New member
אני מקווה להיות, למרות שדי מסורבל

לי לבוא לבד (בלי בן הזוג שלי) ולחזור מאוחר. אבל אני מאוד רוצה.

לי לך

New member
הי ענת

באמת התלבטתי האם אני מוזמנת, לא היה לי ברור. אני סקרנית לפגוש בכן, אני גם מקוה בעתיד להעזר בחלקכן. באיזה אזור בארץ את גרה? משהו בתוכנה שלי דפוק ואני לא יכולה לקבל או לשלוח מסרים, אני רואה מי שלח אך המסר לא נפתח. אשמח לקבל פרטים בe-mail שלי תודה לי לך

מירבי*

New member
לי לך, בוודאי שאת מוזמנת, כל חברות

הפורום מוזמנות ואת הרי אחת מאיתנו..
לא שלחנו הזמנות אישיות, הודענו כאן בפורום על המפגש. המפגש ייערך בביתה של ענת של מאי באשדוד בשבת הקרובה ב-18:00. מקווה מאוד שתגיעי..

לי לך

New member
"לא שלחנו הזמנות אישיות", מירבי-

אין צורך להיות צינים, והרי כתבתי כך בגלל התגובות המעטות שאני מקבלת. הנה רק לפני יומיים צינתי שאני נפגשת עם זוג- לא קיבלתי איחולי הצלחה וגם לא התענינות איך היה. אני לא נעלבת כי אני משתתפת די פסיבית בפורום ובתדירות נמוכה. בכל אופן ,תודה על האיפורמציה, אני אבדוק אם מתאפשר. לי לך

למעלה