הי בנות

מירבי*

New member
לי לך, לא היתה טיפת ציניות בדברי

אני לא הטיפוס הציני, ממש לא. אני לא ראיתי אף הודעה שלך שמדברת על זה שאת הולכת להיפגש עם זוג, כבר הולכת לחפש את זה, צר לי אם פגעתי, לא היתה לי אפילו לרגע כוונה כזאת. ראי עצמך רצויה ומוזמנת..

מירבי*

New member
לי לך, ראיתי את הודעתך

אין סיבה מיוחדת למה לא קיבלת הרבה תגובות לגביה, אותי בכל אופן זה מעניין לדעת, הוועדה מבקשת ממך תקופת צינון של חצי שנה או שהם לא מזכירים את זה? בהצלחה ואשמח לשמוע פרטים

היי ענת!!!!

קודם כל עידכנתי את הזוג הראשון שלי והם מאשדוד ויתכן שיגיעו!!! אני קצת בבעיה איך להגיע .... אם יש מישהו שמגיע מאזור המרכז אשמח להשתדך אליו!!!!! בכל מקרה שלחי לי את הכתובת שלך למסר !!! ביייי סיגל

מירבי*

New member
סיגל זה נפלא!!!!!!!

זה חשוב מאוד שהם יגיעו.. לגבי הטרמפ שלך, אין דבר כזה שלא תגיעי, אחת הבנות בוודאי תוכל לאסוף אותך. נשיקות

סיגלי: שלחתי אליך מסר + פרטים

ואשמח מאוד שאת והזוג תגיעו. מירבי,ודניאל מאיזור המרכז.... מחכה לראותכן

milanat

New member
אנו חושבת שאנו מגיעים.

סיגל, אנו מחולון זה עוזר? אשמח לעזור לך מילנה

מלינה הי שמחה שאת מגיעה../images/Emo9.gif

אשלח לך יותר מאוחר מסר +פרטים שלי(אני עכשיו חייבת לסגור את המחשב) אז ביי ביי נתראה ביום שבת!

ליה123

New member
ניסיתי אתמול בערב לקשקש אך......

לא היית בבית. אני מקוה שהכל בסדר ואתם מתקדמים לאט ובטוח. אצלנו הכל לאט מקוים חתימה בועדה יום רביעי הקרוב אך לא נראה לי שנספיק. יש לך אינפורמציה לתת לנו לגבי סכום הגיוני לעו"ד בטיפול קרן נאמנות אין לנו אפילו מושג מה הסכומים המקובלים. מקוה שהכל בסדר ואני רוצה לקשקש איתך -אנסה היום בערב בי בי.........צופית

לגבי המפגש

אני מצטערת אבל לא אוכל לקחת טרמפיסטיות מהמרכז כי אני אוספת את אילת בירושלים. מחכה כבר לראות את כולכם...
אני חייבת "להשוויץ" קצת
אביבה התקשרה אלי ואמרה לי שהיא חייבת להגיד לי שהיא לא נתקלה בקלסר כל-כך מסודר כמו שלנו (סידרתי לה עם חוצצים והכל...), ושהקלסר כל-כך יפה שהיא מתחייבת להחזיר לי אותו בסופו של דבר. אמרתי לה שאני מאד מקווה לקבל ממנה את הקלסר בחזרה כמה שיותר מהר... היא אמרה שהיא תשתדל...

דניאלי,שמחה שתבואי עם אילת

וכל הכבוד על התיק שהגשת! מקווה שהכל יעבור במהרה. וציק צאק יהיה האישור המיוחל. דניאלי-אני מחזיקה לך אצבעות

מירבי*

New member
דניאל, אני מאוד שמחה שאת באה

עם אילת, יהיו לנו כמה פונדקאיות במפגש וזה נפלא. לגבי הקלסר, באמת כל הכבוד,אני מקווה שהוא יהיה בולט כל כך שיהיה הראשון ברשימה..
שולחת לך מסר

גם אני מאד שמחה שאילת תבוא

תודה לכן - מקווה שהחלק הבירוקרטי ילך מהר ושנקבל בקרוב את האישור המיוחל ! מירבי - לא קיבלתי מסר.

אוף שאני לא יכולה להיות../images/Emo7.gif

אני באמת מתחילה להתעצב לפחות תצלמו תמונות אני רוצה לראותכן לפחות.... תהנו וספרו חוויות כאן אחרי לא לשכוח !!!! אני אשב לי פה בדד ואחכה

מירבי*

New member
דרדסית, נדמה לי שלי לך גרה בצפון

אולי תנסו לתאם ביניכן משהו ותגיעי בכל זאת???.

מירבי הי: אני לא מצליחה לשלוח

אי-מייל ללי לך (נראה שלי שיש בעיות בדואר האלקטרוני שלי) אנא,שילחי ללי לך את הפרטים שלי. לי לך- כולנו נשמח לראות אותך

לי לך

New member
קיבלתי את האי-מייל

תודה. כנראה אגיע מיישוב קרוב לאשדוד שם נתארח בשבת. מקווה להתראות. לי לך.

למעלה