הי בנות שאלה לי אליכם

tzuri6

New member
הי

תודה על התגובה שלך אז ככה בעבר הבאתי לעצמי דג או טבעול והיא לא נעלבה אז נראה לי שמחר בבוקר אני יכין לי דג לקחת או שפשוט אסתדר .... ולגבי המערכת יחסים שלנו היא מורכבת אנחנו לא מתראים כמעט בכלל כי הם גרים במרכז ואנחנו בי-ם ואנחנו דתיים והם לא אז הכל עושה את העניינים מסובכים יותר ... אני לא מנסה למצוא בעיות מתחת לשטח פשוט בעלי אמר לי בתחילת השבוע תתקשרי תשאלי אותה אם היא מוכנה לעשות ארוחה בשרית בצהרים פעם אחת והיא לא הסכימה ולא ידעתי איך לאכול את התגובה החד משמעית שלה כאילו שאח של בעלי ואשתו יותר חשובים אבל זה כבר העניין שלי והבעיות הרגשיות שלי באמת תודה על כל התגובות!

kikush4

New member
אז באמת עדיף לך להביא אוכל מהבית :)

לפחות היא לא מהנעלבות, ראי בזה יתרון :)

אנילה1

New member
גם אם אוכלים משהו שלא בדיאטה, פעם אחת,

לא קורה כלום לדיאטה. כל דיאטנית תגיד לך את זה. אז כדאי להירגע.

210רחלי

New member
בפעם הבאה אם צריך לברר אצלה משהו

שבעלך יתקשר, בעצמך אמרת שאין לכם מערכת יחסים קרובה. יכול להיות שהוא היה מציג את זה אחרת והיא הייתה מסכימה או שואלת מה כן להכין לך או מראה איזו נכונות. בכל מקרה לא היית נפגעת. עכשיו תעזבי את זה, קחי עצות ממה שנתנו לך ותעברי הלאה.

קרוסלה

New member
מבינה את הפגיעה שלך

מצד שני, אולי חמותך לא רוצה להודות שלהכין חלבי יותר קל/זול/מהיר להכנה וכו' עבורה. מציעה לך לדאוג לעצמך למאפה חלבי לא משמין (יש לי אחד מעולה אם את רוצה אכתוב מתכון), סלטים וגבינות יש בשולחן קבוע ואת מסודרת. לא הייתי עושה ענין אם אתם נוסעים לשם פעם בחודש.

למעלה