הי בנות יקרות

הרמוניה

New member
נורא מעצבן!

אולי צריך להתיחס לפעם הזאת כמו ניסוי כלים ולא כמו פעם ראשונה... (אני אומרת את זה גם לעצמי-וגם פה זה לא תמיד עובד) אבל כנראה שיש לך ביוץ חמקמק שצריך יהיה לעקוב אחריו בצורה מאוד מאוד צמודה בהצלחה בפעם הבאה הרמוניה

זוליק

New member
כמה מאכזב ../images/Emo5.gif

הצטערתי לשמוע שפספת את הביוץ. אני בטוחה שבפעם הבאה הרופא שלך יעשה לך יותר US, על מנת לא לפספס שוב. זאת הפעם הראשונה שלך וכל גוף מגיב אחרת, אך אפשר להחכים לפעם הבאה. מאחלת לך הצלחה מכל ה-
ושולחת לך
לעידוד.

לי חן

New member
איזה עצוב... ../images/Emo10.gif

אבל אני מקווה שכולם למדו לקח מהפעם הזאת, ובפעם הבאה זה יצליח!!! מחזיקה לך
חזק
לי חן

מצטערת../images/Emo10.gif

שככה התפספס , דווקא חיכיתי וציפיתי לשמוע ממך חדשות טובות. נותר לי רק לקוות איתך שבפעם הבאה זה לא יקרה והרופאים ילמדו מהטעות ויתנו כוריגון כבר בגודל 15 מ"מ. בינתיים קבלי
ו
לעידוד.

שני 4

New member
דנדוש המקסימה,כן גם אני התאכזבתי

אני מקווה ומתארת שהרופאים ילמדו לקחים. אוהבת שני

שני 4

New member
בנות כולכן,אבל כולכן מקסימות

כמה תכובות קיבלתי על הזקיק החמקמן שלי! אני רואה משהו מאוד יפה בפורום זה:שיש בשורה טובה כגון הריון או טיפול שהצליח כולן שמחות, שיש בשורה פחות טובה כולן מזדהות... בנות לי אישית זה עושה הרגשה נפלאה, יש עוד בנות שמכירות את זה,"ויודעות "על מה מדובר. שוב תודה רבה רבה רבה לכולכן. בבוקר לא רציתי לכתוב,לא רציתי להעמיס בפורום עוד בשורה לא נעימה . בכל זאת כתבתי, ובעצם תמיד ידעתי שאתן תומכות,מקשיבות,מעודדות. אך עכשיו אני רואה את זה מהודעה אישית שלי. אז בנות- אוהבת הרבה הרבה את כולכן, ומקווה בכל ליבי שנגשים כל אחת את מטרתה. בנות צריך סבלנות אין מה לעשות,זה שם המשחק!

שני חמודתי

כנראה גם את לא היית בשיעור
. חשוב לשרשר הודעות , מתוך התחשבות בהודעות של אחרות , כי יש מקום רק ל-20 הודעות בעמוד ולכן כל הודעה חדשה שנפתחת מעיפה הודעה של מישהי אחרת. אז בפעם הבאה , אם יש לך כבר הודעה מאותו יום , ואת רוצה לומר עוד משהו , עדיף לכתוב את זה כתגובה להודעתך הקיימת. את לא כועסת נכון ?
דנדוש

שני 4

New member
בנות הי, מבחינה עקרונית אפשר

לתת כוריגון להבשלת הזקיק שהזקיק 15 או 16 מ"מ תודה לכן בנות חברות

מבחינה עקרונית - כן....

אבל זה לא תלוי רק בזקיק אלא גם ברמת ההורמונים שלך בדם. הרופא שלך יגיד לך. אם נותנים כוריגון לפני שהזקיק גדול ובשל מספיק, אני חושבת שהוא אמנם יבייץ אך הסיכוי לעובר טוב או בכלל להפריה בין הזרע לביצית נמוכים. תקנו אותי אם אני טועה.

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. בהחלט מאכזב ומתסכל להגיע לשאיבה ולגלות שהזקיק חמק לו
אבל אין ברירה, במקרה שלך יש סיכון כזה. מן הסתם בפעם הבאה יהיו זהירים יותר. הרופאים צריכים ללכת על חבל דק. אם יתנו כוריגון מוקדם מידי, הזקיק יבייץ אבל הביצית תהיה צעירה ולא ראויה להפריה. אם יתנו מאוחר מידי- יהיה ביוץ ספונטני מוקדם. הדרך היחידה היא ללמוד תוך ניסוי וטעיה. נקוה שלא יטעו הרבה, ושהגוף שלך יתנהג בעקביות כדי שיוכלו ללמוד מהר איך הוא עובד. מצטערת על הפעם, ובהצלחה בפעם הבאה
נועם

רומי 007

New member
מתוקה שלי זה קרה גם לי!

בטיפול הראשון שלי בייצתי ביום שישי אחה"צ כשהשאיבה היתה מיועדת ליום א´! אני מבינה נורא את התסכול שלך. אבל תל השומר קצת מעבנים בקטע הזה - הם היו צריכים להפסיק להזריק לך לקראת סוף השבוע. אגב - באסותא הסיכוי שזה יקרה נמוך יותר כי הם עובדים בשבת ובחג. שני יקירתי זה סתם מזל נאחס. בפעם הבאה ישימו לב יותר. לפחות זה היה מחזור טבעי ולא נשארת עם ציסטות שצריך לשאוב "על ריק" כמו שקרה לי. כמו כן - ]רופ´ בידר הוא רופא מצויין ובנאדם זהב ואני בטוחה שיעודד אותך מאוד. נשיקות ואל תתעצבי.

למעלה