הי בנות יקרות

שני 4

New member
הי בנות יקרות../images/Emo5.gif

אתן יודעות התלבטתי אם לכתוב,אך אני כותבת אתמול הייתי בתל השומר,ועל פי ה U.S הזקיק המוביל שלי הוא 17 מ"מ טוב, סיימתי מתל השומר ואני חוזרת הביתה, איך שחזרתי טלפון-עליזה מתל השומר אמרה לישאני חייבת לקבל היום את הכוריגון,כי על פי בדיקות הדם אני בביוץ, להזכירכם- אני ללא הורמונים. עליזה עוד אמרה שמחר(זאת אומרת היום) השאיבה! שמחה וטובת לב הגעתי יחד עם בעלי לתה"ש, קיבלו אותי,ושמו לי אפילו סרט זיהוי(ואפילו שמו אותי בחדר לבד!) כמוון לפני השאיבה הלכתי לעשות U.S כשהאחות עשתה זאת, ישר היא אמרה בשחלה הימנית אין כלום. אתן יודעות ישר ידעתי שפספסתי את הביוץ,שבייצתי כבר. כמוון שגם בשחלה השמאלית לא היה כלום! בנות שכחתי להגיד שאתמול ראו גם מעט נוזל בלדוגס. מה אתן אומרות??? בהתחשב שזה הIVF הראשון שלי,שכאמור ללא הורמונים! איך יכול להיות: הרי אתמול היה אחד בגודל 17 מ"מ? האם יכול להיות שלפני יומיים או שלושהבייצתי(לא הייתי בבדיקה עקב שבועות ושבת) האם אחרי הביוץ יש עדיין נוזל? האם הזקיק המוביל בעת הביוץ,אחר כך נהיה קטן? בנות יקרות: להגיד שאני לא מאוכזת ולא עצובה,זה שקר! כל כך רציתי לעשות הפעולה ולהקפיא עובר! החודש פספסתי! כל כך מזדהה איתכן בנות יקרות, בחיי. אתן שאחרי טיפול מלווה בהורמונים,טיפול שלא מצליח בסוף .זה לא נעים בכלל בדרך חזרה הביתה הייתי כל כך עצובה. יש לי שבוע הבא תור אצל פרפ בידר וכנראה הוא ישנה לי את הפרוטוקול זה לא נעים, וזה דיי עצוב אבל חייב להמשיך ולקוות שבפעם הבאה הטיפול יצליח. מתי שהוא זה יצליח!

עמית@

New member
אוף.. איזו בעסה...

נורא נורא קשה לתזמן שאיבות ללא הורמונים- בעיקר כשיש רק זקיק אחד שיכול בקלות לחמוק ולבייץ לו בדרך כלל בשאיבות ללא דיכוי מקבלים כוריגון כשהזקיקים 15-16 כי אחרת הם כבר מבייצים (ככה היה אצלי בשאיבה האחרונה) אם ראו נוזל אתמול אז כנראה שבייצת כבר אתמול והזקיק עדיין נראה לעין אבל היום הוא כבר התמוטט אוף איזו אכזבה ענת אני נורא מצטערת לשמוע

שני 4

New member
הי עמיתי, את צודקת מאוד קשה לתזמן

ביוץ ללא הורמונים. עמית אני קיבלתי הכוריגון בזמן שהזקיק שלי היה 17 מ"מ, מעניין למה הם לא נתנו לי קודם אותו? כי שהיתי שם פעם היה לי זקיק בגודל 15 מ"מ למרות שהאחות הסבירה לי שנותנים כוריגון שהזקיק 18-20 אין לי מושג מה צריך לעשות.ואני מקווה שהרופאים יחשבו טוב לפני הפוטוקול הבא שלי. תודה חמודה על העידוד איך את מרגישה? עשית U.S?

neta2

New member
../images/Emo10.gif((

חמודה, לא יכולה לענות לך משום שאני לא מבינה כיצד נעלמו הזקיקים מאתמול להיום?? מבינה לליבך ועד כמה גדול הוא התסכול, אבל אני גם שמחה שאת אופטימית , מחזקת את ידיך ומאחלת לך הכי הכי הצלחה בטיפול הבא!!

שני 4

New member
נטע הי- את יודעת זה ממש תעלומה!

ברצינות.איך זה שנעלם הזקיק? אני מקווה שהרופא רכש ידע בלימודי הרפואה על מנת לענות לי על זה וידע לתפוס בזמן... תודה חמודה נ.ב- אופטימיות היא לדעתי תנאי הכרחי להצלחה בטיפולי פוריות!

כנראה שבייצת ../images/Emo10.gif

זה נורא קשה לחזות ביוץ ללא הורמונים. נכון שהכל היה כבר מוכן, נפשית ופיזית.... אבל אני זוכרת שבעצמך כתבת שהרופא או האחות אמרו לך שזה קשה ולא תמיד זה מצליח בטיפול הראשון. מצטערת מאוד בשבילך. חושבת עליך ומחזיקה אצבעות לפעם הבאה מוצלחת יותר. נשיקות. סאני.

שני 4

New member
סאנושקה- את צודקת קשה לחזות

מתי יהיה ביוץ,במיוחד שזה טבעי. אני הייתי דיי סקפטית לגבי הטיפול הראשון מקווה סליחה בעצם בטוחה שזה יצליח מתי שהוא. תודה חמודה. נ.ב- איך את מרגישה לאחר הניתוח? יש תוצאות?

אומרים ש...

אם אין ציפיות גדולות - אין אכזבות גדולות. אני אישית ומניסיון לא מאמינה במשפט הזה כלל וכלל. אבל אומרים...
תהיי בטוחה שאכן זה יצליח. ונקווה שבמהרה. אני מרגישה הרבה יותר טוב. כל יום מביא עימו שיפור חדש. עצם זה שאני כותבת כאן כ"כ הרבה ומנסה לייעץ ולתמוך מצביע אפילו על שיפור נפשי אופטימי מסויים. תוצאות עדיין אין מכיוון שיש היסטרו´ אבחנתית ביום שני הקרוב. מקווה לטוב ובקושי נושמת.

פפושקי

New member
בפעם הבאה...

אולי כדאי להגיע בתדירותיותר גבוהה לפני הביוץ על מנת לא לפספס שוב. בכל אופן זה נשמע דיי טוב! את מבייצת בלי הורמונים ובפעם הבאה יש סיכוי טוב שזו תהיה הפעם שלך! אז תחזירי את החיוך לפניך, תשנסי מותניים ותנג´סי לפרופ´ בידר שיתן לך כמה הפניות ל US בהצלחה!!!!

שני 4

New member
פפושקי,זה מה שבעלי אמר לי, שאני

צריכה להיות שם כל יום על מנת לבדוק את הזקיקים(אוי כמה שבנים לא מבינים שזה לא פשוט כל כך)כולי תקווה שבפעמים הבאות זה יצליח אני מאמינה שפרפ בידר למד לקחים מהפרוטוקול שלי,והוא יודע איך הגוף שלי מתפקד תודה

מיכל25אב

New member
חבל...

גם לי זה קרה וזה מאודמתסכל....לא להתיאש...זה באמת החיסרון של מחזור טבעי...בהצלחה בפעם הבאה...

שני 4

New member
מיכלי כמה שאת צודקת... זה מתסכל

אך חייב להיות עם הרגליים על הקרקע. ולהמשיך לקוות ולהאמין שההצלחה בזה תגיע... דרך אגב- את גם ללא הורמונים?

דנית26

New member
כמעט ../images/Emo32.gif ../images/Emo9.gif

היי בנות בהמשך לשני, האם אני יכולה למשל לבקש לעשות הפריות בלי הורמונים????? לי לא אסור כמו שני, אך פשוט המחשבה על כל ההורמונים בגוף משגע אותי האם מאשרים דבר כזה?

אולה *

New member
זה לא רעיון טוב במיוחד

בחודש רגיל לכל אישה נוצר זקיק "מוביל" אחד. חבל לנסות "לתפוס" זקיק אחד בודד. וכמו שראית, לא תמיד תופסים אותו. בהפריה מנסים להגביר את הסיכויים - מגבירים את כמות הביציות, נותנים דיכוי - ע"מ לא לפספס את הביוץ וכו´. אז לא נראה לי שקופות חולים יאשרו טיפול IVF "נקי" ללא סיבה מוצדקת.

שני 4

New member
דנית, אם הייתי יכולה רפואית לעשות

IVF עם הורמונים,הייתי עושה זאת. יש לי בעיה רפואית שהורמונים זה אסור לי. באופן עקרוני אם האשה אין לה בעיות ביוץ.,והכל דופק כמו שעון אין בעיה! אבל לא כדאי,כי זה לא אותה מהירות ההצלחה תתיעצי עם הרופא

ronylew

New member
צר לי לשמוע../images/Emo7.gif

באמת חבל ,מקווה שבפעם הבאה יתנו לך טיפול בהתאם אצלי די פישלו בפעם הראשונה זו בעצם הפעם שבה הרופאים לא מבטיחים הצלחה אלא לומדים להכיר את הגוף ומה התגובות צר לי שלא הצליח הפעם מחזיקה אצבעות לפעם הבאה רוני

שני 4

New member
תודה לך רוני, טיפול IVFראשון זה

לפעמים טוטו(במקרה שלי בכל אופן)

מעיין ד

New member
הכרות

היי שני, קראתי את דברייך, ולא כל כך הבנתי איך עוברת טיפול ללא הורמונים? דרך - אגב, איך פרופ´ בידר דוד? מקווה שתצליח פעם הבאה.

שני 4

New member
מעיין הי: עברתי IVF ללא הורמונים

מישום שהורמונים מהווה סכנה לחיי(כן זה יכול להזיק לנשים מסוימות) אני על הביוץ הטבעי. תודה לאל אני מבייצת באופן סדיר. פרפ בידר מקבל בתל השומר- והוא כל כך אנושי,ומקצועי לא פחות. רופא מקסים, אומר הכל דוגרי

שני, זה קרה לי פעמיים

ובשתיהן, בדיוק כמוך, התאכזבתי נורא, אחרי כל הציפיות, הזריקות והתכנונים - לפספס ביוץ. כל-כך מבינה אותך.

למעלה