חח כל הודעה מתחילה ב"זו מירי" כפרעליה.
ג ג ב ש ו ש New member 19/3/07 #22 למה רק בנות?../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif יש גם בנים שיהיה לך המון בהצלחה האלבום החדש פשוט מעולה
למה רק בנות?../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif יש גם בנים שיהיה לך המון בהצלחה האלבום החדש פשוט מעולה
K KING האחד1 New member 19/3/07 #23 יש גם בנים../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif טיסה נעימה אני חולה עליך, את זמרת מ ד ה י מ ה! האלבום החדש מעולה מאחל שבוע טוב, עודד.
יש גם בנים../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif טיסה נעימה אני חולה עליך, את זמרת מ ד ה י מ ה! האלבום החדש מעולה מאחל שבוע טוב, עודד.
ש שירן love מירי New member 19/3/07 #24 מירי!!! טיסה מהנה... אם זו באמת רק ההתחלה אז אני לא רוצה שיגיע הסוף!! והכי חשוב שתדעי שאנחנו אוהבים אותך!!! (וכל זה בא מתוך אהבה) אז בהצלחה בהמשך.. אוהבת המון שירן..
מירי!!! טיסה מהנה... אם זו באמת רק ההתחלה אז אני לא רוצה שיגיע הסוף!! והכי חשוב שתדעי שאנחנו אוהבים אותך!!! (וכל זה בא מתוך אהבה) אז בהצלחה בהמשך.. אוהבת המון שירן..
T the whole shebang New member 19/3/07 #25 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבנות!!!!!חחחחחחחחח../images/Emo215.gif חחחחחחחח,עזבו אני צוחקת מכל דבר
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifבנות!!!!!חחחחחחחחח../images/Emo215.gif חחחחחחחח,עזבו אני צוחקת מכל דבר