הי בנות...זו מירי

mirimesika

New member
הי בנות...זו מירי

אני כותבת לכם בשעה 5 לפנות בוקר,אני לפני טיסה היה לי לילה לבן שבו החלטתי לפתוח את המחשב דבר שלא עשיתי בחודשיים האחרונים.גיליתי המון מסרים שחיממו לי את הלב אבל לא אוכל לענות לכולכםהיה לי רק חשוב שתדעו שקראתי אותם גם אם באיחור קל של חדשיים...בכל מקרה רציתי להודות לכם על התמיכה והאהבה שאתם מעריפים עלי בהופעות ולאחל לעצמי ולנו שזוהי רק ההתחלה. טוב מחכה לי שבוע עמוס במיוחד מקווה שאצליח להינות במהלכו בכל מקרה החזיקו לי אצבעות... שיהיה יום נפלא מירי

Nimrod121

New member
היי מירי.

שתמשיכי להצליח עם ההופעות ובעיקר להינות בהן. אני מחזיק לך אצבעות, שיהיה גם לך יום נפלא. אוהב, נמרוד
(ויש כאן גם בנים
)

מירי אהובתי ../images/Emo13.gif

בהחלט לא רק בנות בפורום
מאחל לך שבוע מוצלח ומדהים בכל מה שתעשי! בהחלט שזו רק ההתחלה...והכי חשוב שתהני לך איפה שלא תהיי ובמה שלא תעשי !! מת עלייך , אמיר.

הילה 201

New member
מירוש

איזה כיף שנכנסת... שמחתי שכתבת לנו. אני לא מפסיקה לשמוע את הדיסק החדש ומחכה כבר להופעה. מחר נגמר לי חופש המחלה שלי ואני מקווה שהנחיתה לעבודה אחרי שבוע לא תהיה קשה כי זאת תקופה מאוד עמוסה בעבודה ומאתגרת. שיהיה המון המון בהצלחה בכל מעשיי ידייך ונתראה ב 14/4. יום נפלא גם לך, אוהבת, הילה

מירילה..../images/Emo140.gif../images/Emo85.gif

אני מאחלת שבאמת כל ההופעות יראו מינימום כמו ההופעה האחרונה בהאנגאר! היא הזכירה לי למה אני באמת אוהבת אותך... באהבה,
נועה.

pRimaVeriTaVIV

New member
היי, יש פה גם בנים ../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

לפחות 4
כיף שנכנסת לכתוב
תהני בטיסה ובהמשך השבוע בהצלחה בהכול, ותמשיכי להנות בהופעות

איריס מ

New member
מאחלת לך שתהני מכל רגע והמון הצלחה

מאמירי
תודה שנכנסת, שתהיה טיסה מהנה ומחזיקה לך אצבעות