הי אני צריכה עזרה

T r i v i n

New member
קאפח הזה הוא בכלל דוקטור?

ראיתי תמונה שלו והוא נראה כמו רב רגיל בלי שום דוקטורט...

כנראה שרופא- אונקולוג.

מפני שהוא הזכיר כמה פעמים בהרצאה דוגמאות מתחום מחקרים רפואיים בסרטן, כאשר הוא עסק בעיוות חוקי הסטטיסטיקה.

I S A A K

New member
ראיתה אותן משקר??,בדיוק כמו ששיקרתה

לגבי ספר הזהר???? אין צורך לתבוע אותך שקרן סידרתי אתה מוזמן להציג את שקריו מעל דפי הפורום

I S A A K

New member
אתר חפש???נו באמת

לא ציפיתי ממך להביא קישור של אתר בעל שנאה טמהונית,,לקשקש בשכל ,לסלף עובדות,להוציא דברים מהכשרם,לא חסרים באתר ובפרט להביא את מאמרו של שפם המקובלים,,תעשה מעט חיפוש בפורום זה או בפורום חפש ישנם דיונים שלמים ביני לבינו ותלמד א'הפרכות שקיבל שפם המקובלים ממני ומחברי

חיימוo

New member
נכון

המאמר הזה ממחיש היטב את כל גיבובי השטויות של משה קפאח, ואף מפריך אותם.

אף אחד מאיתנו אינו עד

בהרצאה שנתן פרופסור קפאח דבר שני- שאותו שפם המקובלים שכתב את המאמר ,כמדומני אין לו תואר אקדמאי,כמו לפרופסור קפאח איני מכיר את פרופסור קפאח אישית,אך סבורני שניתן למצוא את כתובתו,ופשוט לשלוח אליו את השאלות,או הסתירות שהובנו מתוך דבריו להוציא דברים מהכשרם,או חצאי משפים ,ולאחר מכן לבנות תירוצים והסברים,כדי להראות את הסילופים מצידו זה דבר לא אנושי,ובטוחני שהמאמר נכתב בשל היותו דתי

חיימוo

New member
לא מדויק, שפם המקובלים היה עד

להרצאתו של קפאח, אך זכותך לומר כי שפם המקובלים אינו אמין בעיניך. שנית, מה דעתך על הטענות המיוחסות לקפאח שם? האם הטענות הללו נשמעות לך נכונות?

שים לב במאמר

שפם המקובלים הביא את המשל של המטבע בעצמו,ברור שניסוי אם בטבע יעילה פי כמה מקוס דיו לכן שפם המקובלים עיוות את הדיון לכיוון אחר לגמרי

חיימוo

New member
האמת שלא הצלחתי להבין מה אתה אומר

אם תנסח את עצמך שוב ובאופן קוהרנטי יותר, אוכל גם להגיב לך..

דווקא יש לו תואר אקדמאי שני

בביולוגיה (אני מכיר אותו אישית...) כאשר הידע הדרוש לדיון בנושאים שקאפח (ד"ר לרפואה, כנראה- תואר גבוה יותר, אבל הרבה פחות רלוונטי ובכל מקרה לא פרופסור) העלה והראה בהם או בערות מחפירה או חוסר אמינות קיצוני צריך להיות ברשותו של תלמיד ביולוגיה שנה ב' או ג', ולהוציא כמה נושאים גם ברשותו של תלמיד רפואה שנה ב' או ג'.

וכמובן- הוא גם מוכן להחשף לתביעה על

הוצאת דיבה. אני מצהיר בשמי ובשמו: הד"ר קאפח שיקר ביודעין בהרצאתו, ואתן את כל הפרטים הנחוצים לצורך תביעת דיבה לד"ר אם אקבל ממנו התחייבות שישתמש בהם אך ורק לצורך תביעה כזו.

נפגשתי אתו.

למה לי להפגש אתו שוב? אין שום דבר שהוא יכול לחדש לי, אין שום דבר שאני יכול לחדש לו- הרי הוא יודע שמה שהוא אומר לא נכון, אז למה לבזבז זמן? הוא רוצה להפגש- אפשר בבית המשפט, אם הוא יתבע אותי לדין על הוצאת דיבה.

בבקשה,הפרכה

נעזוב לרגע את הרעיון אם המטבע-לצורך המחשה ניקח כוס דיו אני אסביר לך בדוגמא יותר ברורה, אם אני הייתי לוקח כוס דיו ושופך אותה ע``י זריקה באויר על סדין לבן, כמה פעמים אני צריך לזרוק אותה בשביל שתצא האות א` בכתב דפנה בלי ריטוש, ברור וצלול כמו בדפוס? אם אתה רוצה נפתח שרשור חדש בנושא,ולאחר כמה דוגמאות בטוחני שתודה על הטעות לכל מאן בעי ובפרט מפרופסור קאפח\\ומכווה שתפציר מאתר חופש שיוסרו את המאמר שלך ובכן ידידי כדי שנתקדם,ענה אל השאלה

T r i v i n

New member
בדיוק כמו "פרופסור" קאפח...

שכחת את הברירה הטבעית... אני אתן לך דוגמה אחרת... אם נטפטף דיו באופן אקראי על אלפי דפים ואז נבחר את הדפים בהם הדיו טפטף במקומות הנכונים ונצלם אותם לאלפי עותקים ונטפטף עליהם שוב ושוב נבחר ונצלם... ונחזור על התהליך פעם אחר פעם בסופו של דבר נקבל את האות א'...

אבל יש קצת משהו אפשרות שאחת למי יו

, שאלה שניה - כמה פעמים אצטרך לזרוק כוס דיו לאויר בשביל שתצא האות מ`, שימי לב, ליד ה- א`????,

למעלה