לפחות זה לא "אני מומחה ב.... ואגב מה זה וויקה?" או השאלה ההניצחית שזכתה בפרס שנה שעברה על ידי רקטומולוג "מאגיה ואסטרולוגיה זה אותו הדבר?"\ אני אומר שצריך להכניס לתקנון הפורום חוק שמונע מאנשים עם אי קיו פחות ממספר מסויים להכנס לפה.
השתיקה... לא קטן מעשר לא עשר גדול מזה אבל אני לא מספר... חברה זאת הבעיה כי פעם גיליתי בפורום מאגיה אחר את גילי ואנשים חשבו שאני עבדתי עליהם למרות שלא והדברים שכתבתי היו נכונים סילקו אותי משם... im a bitch im a lover
את זה אני יודע ואם אמרתה שאתה כבר שנתיים בעסק ולפי סגנון הכתיבה שלך והציטוטים שלך אני מהמר על גיל של בי 15 ל 17 מה אתה אומר קרוב או רחוק למרות שאני חושב שזה משהוא בטווח הזה.
ודרך אגב לחתול (CAT4 הסגנון הכתיבה הוא כן בגיל הזה אבל אני לא... ולכולם אתם תתחילו לצחוק.... אני יספר לכם אם מישהו ינסה ללענות לשאלה המטופשת שלי!!!!! איפה ניתן לרכוש את התנך השטני??? או התנך השחור?
פשוט יש גבולות.. אמרת שנתיים... כתוב לך 10.. גיל 8 להתחיל להיתעסק במאגיה זה די מיוחד.. אם היית אומר שאתה אכן בן 10 אז השאלה הבאה שלי הייתה "האם ההורים שלי עוסקים במאגיה?"... וכמובן שאתה לא מספר..