בעיקרון רק אחד- לא מנצל"שים תפוז אנשים. ^^;
S Sakai Shana New member 28/7/06 #4 ברוכה הבאה! [: רגע, אז לאיזה מחזור הכניסו אותך? את עולה לח' או לז'? ם: השלישי, החמישי והשישי... בידיוק כמוני. D: See ya around [;
ברוכה הבאה! [: רגע, אז לאיזה מחזור הכניסו אותך? את עולה לח' או לז'? ם: השלישי, החמישי והשישי... בידיוק כמוני. D: See ya around [;
N nateli92 New member 28/7/06 #8 ברוכהבאה!!! ../images/Emo24.gif אני נטלי, בת 14 וחצי עולה ל-ט'.... השתלבות נעימה
ד דנונה לייט New member 28/7/06 #10 ולקאם!!../images/Emo24.gif דניאלה, בת 12. השתלבות קסומה! מי ייתן ועוד איכשהו תקבלי את המכתב מהוגוורטס!!
ולקאם!!../images/Emo24.gif דניאלה, בת 12. השתלבות קסומה! מי ייתן ועוד איכשהו תקבלי את המכתב מהוגוורטס!!
T The Knight Girl New member 28/7/06 #11 שלום אני דנה,12 וחמישה חודשים גם הספרים האהובים עלי זה השישי השלישי והחמישי!!!!! יש לך מסן אייסי או משהו?
שלום אני דנה,12 וחמישה חודשים גם הספרים האהובים עלי זה השישי השלישי והחמישי!!!!! יש לך מסן אייסי או משהו?
מ מדוזה משועממת New member 29/7/06 #20 מסנ: ../images/Emo29.gif [email protected] [ ואל תשאלי למה זה ירדן ]