הי אני חדשה
...

• פותח הנושא Lao
  • פורסם בתאריך

Lao

New member
הי אני חדשה../images/Emo172.gif...

ויש לי גם שאלה. יש לי מין יכולת לראות ולדעת דברים, ואני רוצה לדעת אם אני אנסה לצבור עוד כוח מסוים, לא למען לעזור לאנשים {אני לא רואה איך הוא יכול, אבל בעיקרון הסיבה היותר גדולה שאני עוסקת במגיה היא כדי לעזור לאנשים}, אלא למעני, אני מאמינה שזה יעזור לי לעבור כאב מסוים בחיי. אז אם זה יהיה נורא אם אני אנסה להשיג כח לא בכדי לעזור, אלא יותר לסיבה אנוכית, והאם זה יכול ו\או ליפגע בי? אני מכירה את חוק השלושה, אבל אני לא אפגע עם הכח הזה באנשים וגם מעולם לא פגעתי במכוון באיש. פשוט ידיד שלי אמר לי פעם שלפני שאני אלך לעזור לאחרים אני צריכה לעזור לעצמי. אני רוצה להיות אדם מאושר אך דבר מסויים זה עוצר מבעדי לחייך חיוך אמיתי. תודה..

Nizzan Cohen

New member
מה רע בקידום אישי ?!

את לא בן אדם ?!
. אם את תחשבי שלקדם את עצמיך זה רע - אז זה יהיה רע. אבל אני לא רואה סיבה שתחשבי ככה. את לומדת בבית ספר - בשבילך. את אוכלת ושותה - בשבילך. את קוראת ספרים בשבילך ומצחצת שיניים בשבילך. אז - מה ההבדל ?! חוק השילוש לא פועל רק על אקטים שמסווגים כ"מאגיים" - הוא פועל על כל מעשה ואמירה של האדם. ופיתוח העצמי הוא דבר חשוב לא פחות מעזרה לזולת. Blessed Be.

Marsha Figg

New member
קידום אישי

במכושפות (לא מציאותי, אני יודעת) יש להם כוחות נורא גדולים ודברים כאלה, אבל אסור להם להשתמש בזה בשביל עצמם ("Personal Gain") אלא רק כדי לעזור לחפים מפשע שלהם. אני תמיד ראיתי את זה כדבר דיי מגוחך, אם יש לך כוחות למה לא להשתמש בהם?

CastroBoy

New member
טוב במקרה של מכושפות

זה היה כדי שקסם לא יחשף לעולם, וכדי שהם לא יוכלו לשלוט על העולם בלחש אחד, אבל זה לא לפורום הזה....

ידיד שלך צדק

עזבי כרגע את "חוק השלושה". אנשים אוהב לנפנף אותו לכל כיוון בלי ממש להבין אותו או מאיפה הוא מגיע - אז אני ממליץ, אלא אם כן את ויקנית, לא להתעמק בו יותר מדי. תחליפי אותו ב"קארמה" אם בא לך. הידיד שלך צודק. אם אין אנו יכולים לעזור לעצמנו, לא כדאי לנו לעזור לאחרים. מה מבטיח שבכלל נדע לעזור להם? ואם לא נעזור לעצמנו מדי פעם, הרי שיבוא יום שבו נתמוטט ולא נוכל בכלל יותר לעזור לאחרים. מאגיה שמה דגש גדול מאוד על התפתחות וצמיחה אישית, וכל תוכנית לימוד נורמלית קודם דואגת לרווחתו של לומד המאגיה ורק אחר כך מלמדת אותו לסייע לאחרים, כך שזהו חלק אינטגרלי מהמאגיה לסייע לעצמנו להתפתח.

shataltal

New member
לא בדיוק

על ההודעה המקורית אני לא אגיב כי לדעתי חוק השילוש/קרמה קיימים רק בעיני המתבונן. מה שכן, אחת הצורות הטובות ביותר לעזור לעצמנו היא עזרה לאחרים. בןאדם שנמצא במסגרת של עזרה לאנשים אחרים עוזר קודם כל לעצמו, אם ע"י הסתת הבעיות, אם בזכות מסגורן בפרופורציות, אם בזכות העובדה שעושים משהו ולא שוקעים במחשבות על מה שמציק לנו ואם מהידיעה שעושים משהו חשוב. התחושה הטובה שנובעת מעזרה לאחר היא בעלת יכולות ריפוי מדהימות ולאנשים שעזרת יש נטייה למלא אותך בכוחות, גם בלי שישימו לב.

P o M i K i

New member
גם לא בהכרך

הרבה אנשים שמנסים לעזור לאחרים שוחכים מעצמם ובזמן שהם כביכול מצילים ועוזרים למישהו אחר לצאת מהבוץ הם שוקעים בעצמם. תאמין לי שאני מכיר את זה. לעזור לאנשים יכול לבוא על חשבון לעזור לעצמך ובגלל זה עדיף לפתור את הבעיות אם עצמך לפני שפונים לעזור לאנשים אחרים.

Lao

New member
../images/Emo24.gifתודה אנשים על התשובות..../images/Emo140.gif

למעלה