הי, אני חדשה פה

תשובות...

מתי בפעם האחרונה? אכלת משהו צהוב? גמבה אתמול אכלת משהו ירוק? מלפפון היום אכלת משהו אדום? גמבה שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? נשיקה של מישהו דוחה חחח השתכרת? לא הקאת?לפני 3 שנים לא אכלת יום שלם? ביום כיפור דיברת בטלפון? כן היום ראית טלוויזיה? לפני חצי שעה קראת ספר? לפני שבוע שטפת ידיים? לפני 5 דקות רקדת? לפני חודשיים קנית בגד חדש?אתמול הרגשת טוב עם עצמך? היום התחבקת? היום רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? שלשום רצית למות? לא חשבת על התאבדות?לא בכית? לא בזמן האחרון הרגשת מגוחך? יכול להיות קינאת? לא

מ i ר

New member
גמני חדשה כאן...../images/Emo9.gif

מור, בת 17..
והנה התשובות שלי: מתי בפעם האחרונה... אכלת משהו צהוב? היום אכלת משהו ירוק? היום אכלת משהו אדום? אתמול שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? לפני כמה שבועות - אלכוהול... השתכרת? גם לפני כמה שבועות..
הקאת? חחח.. כנ"ל... לא אכלת יום שלם? יום שישי, לא הייתי רעבה... דיברת בטלפון? לפני דקה ראית טלוויזיה? עכשיו קראת ספר? אם ספר לימוד נחשב אז לפני כמה ימים, אם לא אז... ביוני האחרון, כשלמדתי לבגרות בספרות שטפת ידיים? לפני כמה שעות, אחרי הארוחת צהריים רקדת? היום קנית בגד חדש? אתמול הרגשת טוב עם עצמך? היום (וזה לא קורה הרבה..) התנשקת? לפני כמה ימים.. יום חמישי אם אני לא טועה... שכבת? מעולם לא.. נגעת בעצמך (עשית ביד...)? כנ"ל התחרמנת? יום חמישי..
קיבלת (מחזור-בנות)? לפני שבוע וחצי התחבקת? חיבוק גדול כזה - יום שישי עשית למישהו אחר ביד? חח עדיין לא יצא לי.. פינטזת? לוידעת.. רצית משהו שלא היית מסוגלת להשיגו? לא עולה לי עכשיו משהו מיוחד... רצית למות? היום, כל כך כאבה לי הבטן! חשבת על התאבדות? לפני באמת הרבה זמן.. בכית? לפני שבועיים.. באמת הרבה זמן לא בכיתי..
הרגשת מגוחכת? בטוח זה קרה מתישהו, לא זכור לי.. קינאת? היום..

adamsplit

New member
אז ככה בפעם האחרונה:

מתי בפעם האחרונה? · אכלת משהו צהוב? היום · אכלת משהו ירוק? הים · אכלת משהו אדום? היום · שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? לפני חודשיים · השתכרת? אתמול(עם נסיבות מקלות) · הקאת? לפני 3 שנים · לא אכלת יום שלם? לפני שבועיים · דיברת בטלפון? לפני 3 שעות · ראית טלוויזיה? אתמול · קראת ספר? היום · שטפת ידיים? לפני חמש דקות · רקדת? לפני חודשיים · קנית בגד חדש? לפני 4 חודשים · הרגשת טוב עם עצמך? אתמול(שגיליתי מישהו שהוא כמו ששונאי מתארים אותי) · התנשקת? יותר מדי זמן · שכבת? חודש ויום · נגעת בעצמך (עשית ביד...)? זה קרה פעם? · התחרמנת? אממ · קיבלת (מחזור-בנות)? מעולם לא · התחבקת? לפני שעתיים · עשית למישהו אחר ביד? חודשים שלושה · פינטזת? (פנטזיה לא מינית כלולה בעניין?) · רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? שנתיים · רצית למות? אתמול · חשבת על התאבדות? שלשום · בכית? שבוע · הרגשת מגוכך? כל רגע ורגע בחיי · קינאת? אתמול

retroel2

New member
שלי! נ.ב גם אני חדש...

כל הפורום חדש לא? טוב.. תשובות! מתי בפעם האחרונה? אכלת משהו צהוב?מג'דרה נחשב צהוב? אם כן אתמול. אכלת משהו ירוק? אתמול. סלט והכל אכלת משהו אדום? אתמול שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? וודקא? לפי חודש פלוס. השתכרת? שבועיים שלוש הקאת? לא לא אכלת יום שלם? רק ביוםכיפור.. תודה לאל דיברת בטלפון? לפני שעה ראית טלוויזיה? עכשיו קראת ספר? בבוקר שטפת ידיים? בצהריים. רקדת? שנים? חח קנית בגד חדש? שבועיים הרגשת טוב עם עצמך? היום כשקיבלתי את המבחן בכימיה חזרה! התחבקת? היום. פינטזת? שבוע וחצי. פנטזיה רצינית אבל. רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? כל הזמן? רצית למות? אף פעם. החיים הם מתנה. חשבת על התאבדות? אף פעם. בכית? לא זכור לי בזמן האחרון... נראה לי שלפני חצי שנה שנה ככה. הרגשת מגוחך? יום חמישי. קינאת? היום.

*עונה*

מתי בפעם האחרונה? • אכלת משהו צהוב? אכלתי היום מרק צהוב. • אכלת משהו ירוק? לא זוכרת.... • אכלת משהו אדום? היום. עגבנייה בבגט. • שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? לא זוכרת..... בדרך כלל אני מתרחקת ממשקאות לא ידועים וגם לא משתכרת עד כדי רצון להקיא. • השתכרת? לא השתכרתי אבל הרגשתי קצת "חופשייה יותר" בתחילת החודש בבר מצווה של אח שלי. • הקאת? בקיץ כשכל מה שהכנסתי לפה תוך 5 דקות היה יוצא. • לא אכלת יום שלם? יום כיפור? • דיברת בטלפון? לפני חצי שעה עם חבר שלי וחבר שלו. • ראית טלוויזיה? מממ... היום בבוקר. • קראת ספר? וואיי... כבר כמה ימים שלא נגעתי בספר שאני קוראת... זה נורא! • שטפת ידיים? כשחזרתי היום מבצפר. • רקדת? בבר מצווה של אח שלי. • קנית בגד חדש? לא זוכרת.... עבר די הרבה זמן מאז. • הרגשת טוב עם עצמך? היום. אני עצמי והאמבטייה החמה. • התנשקת? היום :) כשנפרדתי מחבר שלי כשהייתי צריכה לעלות לאוטובוס. • שכבת? שכבתי? שכבתי זאת אומרת סקס או שסתם שכבתי לי? לא משנה... גם ככה התשובה תהיה: היום. • נגעת בעצמך (עשית ביד...)? המממ... היום? • התחרמנת? שוב........ היום.... • קיבלת (מחזור-בנות)? לפני כמעט חודש. • התחבקת? היום! יש לי חבר... אנחנו עושים דברים כאלה... אררג! • עשית למישהו אחר ביד? המממ.... לפני כמה ימים. • פינטזת? היום...... • רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? המממ... מידי פעם קורה. אולי אפילו היום... • רצית למות? לפני איזה שבועיים. • חשבת על התאבדות? לפני כמה זמן... לא זוכרת כמה... אבל די פסלתי את זה. • בכית? לפני כמה ימים. • הרגשת מגוכך? המממ... כמעט כל יום. גם היום. • קינאת? פעם אחרונה כשחבר שלי דיבר על ידידה שהוא לא ראה מזמן והם ממש רוצים להפגש. וולפי.

SofyTofy

New member
מתי בפעם האחרונה...?../images/Emo103.gif

ברוכה הבאה
• אכלת משהו צהוב? מי זוכר
• אכלת משהו ירוק? מלפפון, אתמול בערב בסלט • אכלת משהו אדום? עגבניה, אתמול בערב בסלט • שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? שתיתי שוקו בבוקר שעשה לי בחילה • השתכרת?
• הקאת? יום ראשון לפני חודש • לא אכלת יום שלם? יום כיפור
• דיברת בטלפון? הרגע • ראית טלוויזיה? לפני שעה • קראת ספר? אתמול בערב • שטפת ידיים? כשיצאתי מהשירותים.. לפני שעה וחצי בערך[?] • רקדת? לא רוקדת כמעט
• קנית בגד חדש? אבא הביא לי מחו"ל לפני שעה בדיוק. נחשב? אם לא אז ביום רביעי
• הרגשת טוב עם עצמך? עכשיו
• התנשקת? לא יודעת • שכבת?
• נגעת בעצמך (עשית ביד...)?
• התחרמנת?
• קיבלת (מחזור-בנות)? אני באמצע
אבל קיבלתי אותו ביום שישי • התחבקת?
• עשית למישהו אחר ביד?
• פינטזת?
• רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? כל רגע
• רצית למות? אתמול
• חשבת על התאבדות? אתמול
• בכית? לפני שבוע בערך • הרגשת מגוחך? לא יודעת • קינאת? אתמול

Lost Lullaby

New member
מוּּּּּּ

מתי בפעם האחרונה • אכלת משהו צהוב? לוידעת :X • אכלת משהו ירוק? אתמול [מלפפון מה] • אכלת משהו אדום? אתמול [עגבניה מה] • שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? לוידעץ • השתכרת? Never • הקאת? לפני חודש בערך • לא אכלת יום שלם? אמ שבוע שעבר • דיברת בטלפון? לפני כמה שעות • ראית טלוויזיה? חחחח שנים שלא ראיתי D: • קראת ספר? אמ לפני שבועיים לbook report • שטפת ידיים? אמ לוידעת מתישו היום • רקדת? ח מזמן • קנית בגד חדש? אמא קנתה לי אתמול, נחשב?
• הרגשת טוב עם עצמך? חחחחחח עברו שנים :||| • התנשקת? שבת שעבר ]: [תפסיקו לה\כיר לי טעויות. מה.] • שכבת? מה אמ • נגעת בעצמך (עשית ביד...)? מה • התחרמנת? מה • קיבלת (מחזור-בנות)? ח מזה השאלות האלו
• התחבקת? יותר מדי זמן :< • עשית למישהו אחר ביד? מה! • פינטזת? מה • רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? תמיד :< • רצית למות? היום. או בעצם, כל יום.. • חשבת על התאבדות? היום, או בעצם- כל יום ]: • בכית? שבת שעבר • הרגשת מגוכך? כל יום • קינאת? אתמול

Calling all angel..

אכלת משהו צהוב? היום - גבינה צהובה בטוסט. אכלת משהו ירוק? היום - מלפפון. אכלת משהו אדום? היום - מפרום. שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? השתכרת? פסח. הקאת? חופש גדול ? לא אכלת יום שלם? כיפור לפני שנתיים ? משהו כזה. דיברת בטלפון? לפני כמה דקות. ראית טלוויזיה? אתמול. קראת ספר? לפני כמה דקות. שטפת ידיים? לפני שעה. רקדת? בטח היום. אבל במסיבה או משהו - סוכות. קנית בגד חדש? חחח. לפני ארבעה חודשים. הרגשת טוב עם עצמך? אף פעם. :| התנשקת? 26.8. שכבת? פסח, סעמק. נגעת בעצמך [עשית ביד...]? אף פעם. התחרמנת? 26.8. קיבלת? לפני שבוע וחצי. התחבקת? היום. עשית למישהו אחר ביד? 26.8[למה אתם צריכים את זה?P:] פינטזת? אה. אתמול, נראה לי. רצית משהו שלא היית מסוגל\ת להשיגו? אתמול, סעמק. רצית למות? המ. ספטמבר. חשבת על התאבדות? לפני שבוע. בכית? לפני שבוע. הרגשת מגוכך? מגוחך* בטח היום. קינאת? הממ. היום.

מצטרף ל"חדשים" בפורום

אני ליאור, עוד קצת 18... מתי בפעם האחרונה? · אכלת משהו צהוב? היום · אכלת משהו ירוק? היום · אכלת משהו אדום? היום (חריף נחשב?!?) · שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? כן · השתכרת? כן לא מומלץ · הקאת? כן (אחרי שהשתכרתי) · לא אכלת יום שלם? כן · דיברת בטלפון? כן, לפני חצי שעה · ראית טלוויזיה? בלי עין הרע · קראת ספר? כן · שטפת ידיים? כן · רקדת? כן (זה מוזר?!) · קנית בגד חדש? קיבלתי · הרגשת טוב עם עצמך? כן, לפני כמה ימים · התנשקת? כן (וזה יותר טוב מסקס) · שכבת? כן · נגעת בעצמך (עשית ביד...)? בלי עין הרע · התחרמנת? כן · קיבלת (מחזור-בנות)? · התחבקת? כן · עשית למישהו אחר ביד? לא · פינטזת? כן · רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? כן (בחורה, איך לא?) · רצית למות? המחשבה חלפה בראשי · חשבת על התאבדות? כן · בכית? כן (הכי טוב גבר שלא פוחד להראות את הרגשות שלו) · הרגשת מגוכך? ללא ספק (ולא אחרי שבכיתי) · קינאת? כן (שוב פעם, בחורה)

jaqui

New member
הנה

אכלת משהו צהוב? הרגע תירס אכלת משהו ירוק? היום אכלת משהו אדום? היום שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? לא זוכרת השתכרת? אף פעם הקאת? לא זוכרת לא אכלת יום שלם? ביום כיפור דיברת בטלפון? מקודם ראית טלוויזיה? עכשיו קראת ספר? לפני פחות משנה שטפת ידיים? לפני שהלכתי לאכול רקדת? לא זוכרת אולי אתמול טיפה קנית בגד חדש? נעליים נחשבות? לפני חודש הרגשת טוב עם עצמך? אחרי המכון התנשקת? אף פעם שכבת? ישנתי הלילה נגעת בעצמך (עשית ביד...)? לא זוכרת התחרמנת? אף פעם קיבלת (מחזור-בנות)? שלשום התחבקת? אתמול נראה לי עשית למישהו אחר ביד? אף פעם פינטזת? אף פעם רצית משהו שלא היית מסוגל\ת להשיגו? מישהו בטלפון רצית למות? לא יודעת חשבת על התאבדות? אף פעם בכית? לא זוכרת הרגשת מגוכך? לא יודעת קינאת? לא זוכרת

EROTOMANIA

New member
../images/Emo163.gif

מתי בפעם האחרונה? • אכלת משהו צהוב? היום. הוואפל שלי היה בערך צהוב • אכלת משהו ירוק? אתמול • אכלת משהו אדום? אתמול • שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? לפני שבועיים בערך • השתכרת? לפני שבועיים בערך • הקאת? אוו לא זוכרת • לא אכלת יום שלם? לא זוכרת • דיברת בטלפון? היום • ראית טלוויזיה? היום • קראת ספר? היום • שטפת ידיים? לפני שעה • רקדת? אתמול • קנית בגד חדש? לפני שבוע • הרגשת טוב עם עצמך? היום • התנשקת? היום • שכבת? קצת יותר משבוע.. • נגעת בעצמך (עשית ביד...)? חחחחח הפסקתי כשפגשתי את החבר שלי
• התחרמנת? אתמול • קיבלת (מחזור-בנות)? לפני שבועיים • התחבקת? היום • עשית למישהו אחר ביד? לפני כמה ימים • פינטזת? אתמול • רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? אתמול • רצית למות? אתמול • חשבת על התאבדות? לא קרה • בכית? שלשום • הרגשת מגוכך? היום • קינאת? הממ.. כמה ימים

Atza

New member
מקסים .. עונה:

מתי בפעם האחרונה? אכלת משהו צהוב? אמממ ... היום!!! גבינה צהובה
אכלת משהו ירוק? אמממ ...אתמול אולי אכלת משהו אדום?היוםםם קטשופ
שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? איכס אמממ ... אתמול השתכרת? לא קרה
הקאת? לפני כמה חודשים לא זוכרת לא אכלת יום שלם? מעולם
אני פילון מדי בשביל זה דיברת בטלפון?לפני שלוש שעות.. ראית טלוויזיה? לפני 10 דקות ראיתי לשניה וסגרתי קראת ספר?שבועיים? שטפת ידיים? 3 שעות ..... רקדת? מתישהו היום לא זוכרת קנית בגד חדש?אמממ לא יודעת ... אבל פילחתי לאחותי לפני 3 ימים , נחשב
? הרגשת טוב עם עצמך?היום התנשקת? בואו ונחדור לפרטיות של בנאדם שכבת?עניינינו ? לא נגעת בעצמך (עשית ביד...)? נו במת מה קורה לכם ?!
התחלנו עם השטויות ?! התחרמנת? מה עובר עליכם ?.... קיבלת (מחזור-בנות)?כן , זה בדיוק מה שאני אבוא ואכתוב בפורום תפוז אנשים . התחבקת?היום לא זוכרת עשית למישהו אחר ביד? נו חשבתי שעברנו ת'שלב של השאלות האלה !!! מה נסגר איתכם ?!
פינטזת? אלוהים מה קורה לכם רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? תמיד רצית למות? לא היום ..לא זוכרת חשבת על התאבדות? כנל בכית? או אתמול או היום או לא זוכרת ..השבוע 100% הרגשת מגוכך? כל יום
קינאת? השבוע לא זוכרת נגמר ? ביי

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

אכלת משהו צהוב? היום אכלת משהו ירוק? היום אכלת משהו אדום? לא זכור לי שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? היום השתכרת? אף פעם הקאת? כשהייתי ממש ממש ממש קטנה..אולי בגן.. לא אכלת יום שלם? לפני חודש הייתי עושה את זה הרבה דיברת בטלפון? לפני 3 שעות בערך ראית טלוויזיה? אתמול בבוקר קראת ספר? לפני חודש בערך שטפת ידיים? לפני רבע שעה רקדת? היום..בצוהוריים קנית בגד חדש? לפני שבוע הרגשת טוב עם עצמך? היום התנשקת? לפני יומיים שכבת? אף פעם נגעת בעצמך (עשית ביד...)? לא זכור לי התחרמנת? לפני יומיים קיבלת (מחזור-בנות)? שלשום התחבקת? היום עשית למישהו אחר ביד? לפני כמה חודשים.. פינטזת? על..? רצית משהו שלא היית מסוגל\ת להשיגו? לפני שנה או יותר רצית למות? לפני יומיים חשבת על התאבדות? מזמן מזמן ... לפני שנה בערך בכית? לפני יומיים הרגשת מגוכך? אף פעם קינאת? לפני יומיים

חמודד

אכלת משהו צהוב? מסטיק אכלת משהו ירוק? לא זוכרת אכלת משהו אדום? איכס אדום... שתית משהו שבא לך להקיא ממנו? לא השתכרת? כןכן הקאת? מממממ כן לא זוכרת מתי לא אכלת יום שלם? אני אהיה מקורית ויאמר:יום כיפור[LOL] דיברת בטלפון? בשנה שעברה..:p נו ב'מת ראית טלוויזיה? מקודם קראת ספר? גם מקודם שטפת ידיים? מקודם רקדת? אתמולל קנית בגד חדש? היוםםם הרגשת טוב עם עצמך? לא בזמן האחרון התנשקת? עכשיו! שכבת? לישון נגעת בעצמך? מן הסתם,לא במחשבה הזאת להרגע..שמתלבשים נוגעים בעצמנו בדרך?האהא התחבקת? היום. פינטזת? רצית משהו שלא היית מסוגל להשיגו? מלא פעמים רצית למות? גם מלא חשבת על התאבדות? בכית? הרגשת מגוחך? כל החים קינאת?אתמול

למעלה