הי, אני חדשה פה

Dor F

New member
הי, אני חדשה פה ../images/Emo9.gif

צרפתי סקר שתרגמתי
תהנו

Mrs big

New member
מתי בפעם האחרונה?

אכלת משהו צהוב? אולי היום. אכלת משהו ירוק? היום. אכלת משהו אדום? היום. שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? אתמול, קצת. השתכרת? מעולם לא. הקאת? לפני שנה ויומיים בדיוק[וזה לא בצניות]. לא אכלת יום שלם? יום כיפור. דיברת בטלפון? ברגע זה ממש. ראית טלוויזיה? אתמול בלילה. קראת ספר? בחופש הגדול. שטפת ידיים? קודם, כשהייתי בשירותים. :< רקדת? מזמן. קנית בגד חדש? נעליים נחשבות? אז ביום חמישי. הרגשת טוב עם עצמך? היום, כשנועה אמרה לי שאני כותבת יפה. התנשקת? 28.8 שכבת? מעולם לא. נגעת בעצמך (עשית ביד...)? מעולם לא. התחרמנת? 28.8 קיבלת (מחזור-בנות)? לפני שבוע וקצת. התחבקת? אתמול. עשית למישהו אחר ביד? מעולם לא. פינטזת? בלילה. רצית משהו שלא היית מסוגל\ת להשיגו? לפני יומיים, המשלחת.. :/ רצית למות? יום חמישי בלילה. חשבת על התאבדות? לפני שנה. בכית? היום ממש קצת. הרגשת מגוכך? מגוחך* יום חמישי, כל כך. קינאת? לפני כמה שבועות, כשהוא אמר לי שהוא יוצא איתה.

Big Apple Boy

New member
עונה...

אכלת משהו צהוב? במבה... אכלת משהו ירוק? היום מלפפון.. אכלת משהו אדום? היום. שתית משהו שבא לך להקיא ממנו? מיץ פטל
. השתכרת? אף פעם.. הקאת? לפני שנתיים.. לא אכלת יום שלם? כיפור דיי. דיברת בטלפון? עכשיו... ראית טלוויזיה? היום בבוקר... קראת ספר? ב2 וחצי... שטפת ידיים? לפני הפשטידת כרוב של אבא... רקדת? שנה שעברה.... קנית בגד חדש? מזמן... הרגשת טוב עם עצמך? היום. התנשקת? היום.. שכבת? לעולם לא.. נגעת בעצמך? אף פעם. התחבקת? היום. פינטזת? היום. רצית משהו שלא היית מסוגל להשיגו? הרבה פעמים. רצית למות? אף פעם. חשבת על התאבדות? בכית? היום... הרגשת מגוחך? היום. קינאת?היום.

lolly1

New member
.....

מתי בפעם האחרונה? אכלת משהו צהוב? אממ אתמול היה פלפל צהוב באוכל סיני
אכלת משהו ירוק? אממ היו שם גם פלפלים ירוקים אכלת משהו אדום? וגם אדומים
שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? שבועיים בערך, טעמתי שנאפס אפרסק
השתכרת? אממ הקאת? לא לא אכלת יום שלם? חודשיים וחצי בערך דיברת בטלפון? לפני שעה וחצי ראית טלוויזיה? עכשיו קראת ספר? אממ לפני כמה ימים שטפת ידיים? חצי שעה בערך רקדת? בעע מזמן קנית בגד חדש? הממ חודש וחצי בערך הרגשת טוב עם עצמך? אממ זה לא קרה הרבה זמן קיבלת (מחזור-בנות)? כמעט חודש
התחבקת? אתמול פינטזת? המפף לא יודעת רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? :| רצית למות? אממ כמה ימים
חשבת על התאבדות? ^ בכית? אתמול הרגשת מגוחך? הממ לא יודעת קינאת? לא זוכרת

Dor F

New member
../images/Emo183.gif

אכלת משהו צהוב? היום, ציטוס. אכלת משהו ירוק? אתמול תפוח. אכלת משהו אדום? היום, סוכריה. שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? לא זוכרת. השתכרת? חודשיים הקאת? לפני שבועיים בערך לא אכלת יום שלם? יום כיפור. דיברת בטלפון? שלוש שעות. ראית טלוויזיה? אתמול בלילה. קראת ספר? בחופש הגדול. שטפת ידיים? לפני שתי דק רקדת? מזמן. קנית בגד חדש? ביום חמישי. הרגשת טוב עם עצמך? שלשום, במראה [: התנשקת? היום שכבת? מעולם לא. התחרמנת? חצי שנה בערך קיבלת (מחזור-בנות)? היום התחבקת? היום עשית למישהו אחר ביד? מעולם לא. פינטזת? בלילה. רצית משהו שלא היית מסוגל\ת להשיגו? כל השנה הזו.. רצית למות? היום חשבת על התאבדות? לפני שנה. בכית? לא מזמן הרגשת מגוכך? מגוחך* היום קינאת? שבוע

../images/Emo26.gif

אכלת משהו צהוב? גבינה היום אכלת משהו ירוק? חסה אכלת משהו אדום? עגבניה..(חח טוב צ'מעו אכלתי בורגר) שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? ממ לא ידעת אם היה בא לי להקיא מזה אבל קרה לפני די הרבה זמן שאכלתי םיצה ושתיתי איזה משקה והקאתי
השתכרת? השתכרתי ככה קצת .. ממ לפני נגיד שנה הקאת? לא בטוחה לא אכלת יום שלם? ממ לפני כמה שבועות בטח דיברת בטלפון? לפני 20 דקות אולי עם חבר שלי ראית טלוויזיה? ממ לפני כמה שעות קראת ספר? לפני כמה שבועות גם אבל לא היה לי כח להמשיך אותו שטפת ידיים? לפני כמה דקות רקדת? באיזו חתונה לפני חודש נגיד קנית בגד חדש? ממ ג'ינס לפני ממ כמה ימים שבוע כמעט.. וכפפות קצת לפני זה הרגשת טוב עם עצמך? לא בטוחה אולי מתישהו אתמול.. שלשום התנשקת? לפני 10 דקות נגיד שכבת? אה התחרמנת? אה קיבלת (מחזור-בנות)?לפני כמה ימים חח התחבקת? היום
עשית למישהו אחר ביד? אה פינטזת? לפני כמה ימים רצית משהו שלא היית מסוגל\ת להשיגו? לא בטוחה.. אולי במובנים של "קריירה" רצית למות?מזמן חשבת על התאבדות? מזמן בכית? היום הרגשת מגוחך? היום חח קינאת? לפני כמה ימים

פליפוט

New member
ממ..

מתי בפעם האחרונה? אכלת משהו צהוב? נזלת נחשב? סתם.. לא אכלתי אכלת משהו ירוק? היום. חסה אכלת משהו אדום? ועגבניה.. שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? לא זוכרת השתכרת? שבוע הקאת? לא זוכרת לא אכלת יום שלם? לםני כמה ימים לא אכלתי יומיים וחצי דיברת בטלפון? הרגע ראית טלוויזיה? אתמול קראת ספר? היום התחלתי.. שטפת ידיים? לפני שעה? רקדת? קודם קנית בגד חדש? לא זוכרת.. לא יותר מדיי זמן.. שבועיים ככה הרגשת טוב עם עצמך? היום התנשקת? שבוע שכבת? - נגעת בעצמך (עשית ביד...)? מעולם לא התחרמנת? שבוע קיבלת (מחזור-בנות)? שבועיים התחבקת? היום עשית למישהו אחר ביד? - פינטזת? לוידת.. רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? לא שזכור לי רצית למות? אתמול חשבת על התאבדות? חודש בכית? אתמול הרגשת מגוחך? לפני שבוע קינאת? לפני שבוע

ady18

Well-known member
תשובות

מתי בפעם האחרונה? אכלת משהו צהוב? בבוקר חביתה אכלת משהו ירוק? היום. מלפון חמוץ אכלת משהו אדום? אתמול שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? משהו של אלכוהל השתכרת?מזמן הקאת? לפני חודש ככה לא אכלת יום שלם? שהייתי חולה דיברת בטלפון?בצהרים ראית טלוויזיה? היום קראת ספר?לא. שטפת ידיים? לפני ארוחת הצהרים רקדת? לא קנית בגד חדש? בקיץ בקרוב אקנה שוב הרגשת טוב עם עצמך? לא התנשקת? לא שכבת? -לא נגעת בעצמך (עשית ביד...)? כן התחרמנת? כן קיבלת (מחזור-בנות)?בקרוב התחבקת? לא עשית למישהו אחר ביד? - חר פינטזת? לא רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? כן רצית למות? לא חשבת על התאבדות לא בכית? לפני שבועים הרגשת מגוחך? כן קינאת? כן

gargamich

New member
סקר שווה ../images/Emo12.gif הנה ../images/Emo9.gif

•אכלת משהו צהוב? אהמ... היום בערב אכלתי אפרופו ודוריטוס צהובים וטעימים עד מאד
•אכלת משהו ירוק? לפני שעה בערך אכלתי לבנה עם שמן זית וזעתר
•אכלת משהו אדום? אהמ... אכלתי בוטנים כאלו עם ציפוי בורדו כזה
•שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? אתמול בערב, מיץ מוזר חדש שיש בו קצת מהכל: תפוחים, תפוזים, מנגו, בננה, פסיפלורה וקיוי
•השתכרת?
•הקאת? לא זוכר
•לא אכלת יום שלם? יום כיפור •דיברת בטלפון? אהמ... היום בערך בשמונה
•ראית טלוויזיה? עכשיו ממש
•קראת ספר? היום אחה"צ •שטפת ידיים? לא מזמן התקלחתי
•רקדת? חחח תגדירו לרקוד |: •קנית בגד חדש? לא נראה לי שזה קרה בשנה האחרונה O: •הרגשת טוב עם עצמך?
•התנשקת? כיתה ד' [?] •שכבת?
•נגעת בעצמך (עשית ביד...)?
•התחרמנת?
•קיבלת (מחזור-בנות)? שבוע שעבר
•התחבקת? קודם עם אמא
•עשית למישהו אחר ביד? שלשום בבוקר •פינטזת? יאפ, על אוכל אוכל ואוכל
•רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? אני אפעם לא מסוגת להשיג דברים
•רצית למות? כל הזמן מה
•חשבת על התאבדות? כנ"ל •בכית? אהמ... לפני כמה ימים
•הרגשת מגוכך? לא ככה רושמים את המילה הזאת
•קינאת? אהמ... היום או אתמול, לא זוכר על מה

דנטל

New member
למה להטריח עם קובץ וורד, למען השם?

מתי בפעם האחרונה? אכלת משהו צהוב? היום - גבינה צהובה אכלת משהו ירוק? לפני כמה ימים אולי אכלת משהו אדום? היום - רוטב עגבניות שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? מזמן, יין לבן השתכרת? ראש השנה לפני 3 שנים הקאת? לפני שנה בערך לא אכלת יום שלם? לא קרה לי כדבר הזה דיברת בטלפון? לפני 3 שעות בערך ראית טלוויזיה? שלשום אולי קראת ספר? לפני שנתיים שטפת ידיים? היום רקדת? אתמול קנית בגד חדש? כמה חודשים הרגשת טוב עם עצמך? היום התנשקת? בשבוע שעבר שכבת? בשבוע שעבר לפני המחזור נגעת בעצמך (עשית ביד...)? חודשיים בערך התחרמנת? בשבוע שעבר קיבלת (מחזור-בנות)? לפני כמה ימים התחבקת? אתמול עשית למישהו אחר ביד? בשבוע שעבר פינטזת? היום פינטזתי על לישון רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? היום, רוצה שיער של סיניות רצית למות? לפני כמה שנים חשבת על התאבדות? לפני כמה שנים בכית? לפני 4 חודשים אולי הרגשת מגוכך? כשקראתי את המלה הזו עם טעות הכתיב הזו קינאת? כשהייתי ילדה

netaK

New member
הוו שאלון מתי בפעם האחרונה ../images/Emo9.gif

מתי בפעם האחרונה? •אכלת משהו צהוב? אכלתי צ'יפס לפני שעה וחצי
•אכלת משהו ירוק? מלפפון
בבוקר •אכלת משהו אדום? הממ מה יש שהוא אדום? אההה פלפל בצהריים! •שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? שמפניה גועלית ביום...חמישי! •השתכרת? אין לי מושג, ממזמןןןןןןן •הקאת? מתישהוא השבוע •לא אכלת יום שלם? המממ לפני חודש ככה
•דיברת בטלפון? הממ בסביבות 7
•ראית טלוויזיה? בהממ...7 וחצי! •קראת ספר? יום חמישי
•שטפת ידיים? הרגע
•רקדת? היום
•קנית בגד חדש? יום חמישי •הרגשת טוב עם עצמך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפעם :| •התנשקת? יום שישי :$ •שכבת? הממ לא יודעת •נגעת בעצמך (עשית ביד...)? מהזה השאלות האלה :| •התחרמנת? די עם זה :: •קיבלת (מחזור-בנות)? בחודש שעבר?
•התחבקת? לפני שעתיים •עשית למישהו אחר ביד? אני מסרבת לענות :$ •פינטזת? כל יום אני מפנטזת על עודד מנשה
•רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? רק כל יום
•רצית למות? לפני שעתיים •חשבת על התאבדות? הממ שבוע שעבר •בכית? אתמול •הרגשת מגוכך? מגוחך, הממ...יום ראשון
•קינאת? בכל שנייה

NiKi†a

New member
עונה

מתי בפעם האחרונה? אכלת משהו צהוב? אכלתי בננה לפני שעה. אכלת משהו ירוק? היום בצהריים. אכלת משהו אדום? היום בצהריים. שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? ממזמן השתכרת? אפעם לא השתכרתי. הקאת? לפני חודשיים בערך. לא אכלת יום שלם? לא קרה כזה מקרה. דיברת בטלפון? לפני שעה וחצי ראית טלוויזיה? לפני חצי שעה קראת ספר? בחופש הגדול
שטפת ידיים? לפני 3 שעות נראה לי. רקדת? לא זוכרת קנית בגד חדש? היום בצהריים. הרגשת טוב עם עצמך? היום התנשקת? איזו נשיקה? o_O שכבת? לפני חצי שעה סיימתי לראות טלויזיה במיטה [אני ראש קטן]. קיבלת (מחזור-בנות)? מה זה עיניינכם?
התחבקת? היום עשית למישהו אחר ביד? אני אפסיק לענות על השאלון הזה. פינטזת? לפני כמה דקות. רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? עכשיו רצית למות? לא זוכרת...השבוע מתישהו חשבת על התאבדות? ממזמן בכית? לפני כמה שבועות הרגשת מגוכך? אתמול קינאת? לפני כמה דקות.

קורטי

New member
תשובות...

מתי בפעם האחרונה? ·אכלת משהו צהוב? יום שישי ·אכלת משהו ירוק? יום שישי ·אכלת משהו אדום? יום שישי ·שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? לא זכור לי... בעצם לפני איזה שובעיים ככה משהו ממש מגעיל מתותים חמוצים- בעע שיא הגועל נפש- ועוד לי אין טעם באוכל? ·השתכרת? רגע אני צריכה להיזכר, זה היה במסיבה של ***** אז זה היה ביום שישי לפני שבועיים שזה בעצם, האמ... ב-12 לנובמבר... וכמה שטויות עשיתי, לא יאומן כי יסופר... ·הקאת? באותה המסיבה, אבל זה היה אחרי בקבוק בירה כשלא הרגשתי כלום, וההקאה היא לוואי של שלוק שלא הצליח להיכנס כמו שצריך פנימה... משום מה אחרי 6 הבקבוקים של הבירה וחמשת השוטים הענקיים האלה של הוודקה מה- Beer Master, Vodka Master שהסתובב עם קנקן תה ושיכר אנשים על ימין ועל שמאל- משום מה הוא כל הזמן ניגש אליי ומיחלא לי את הפה בלגימות עצומות של אלכוהול... אז גם אחרי כל אלו לא הקאתי... שזה אומר שסף האלכוהול שלי עלה... ·לא אכלת יום שלם? בחופש הגדול בין כיתה ח' ל-ט' בתשעה באב, הייתי ביישוב דתי והכריחו אותי לצום- מאז אני לא צמה לעולם! ·דיברת בטלפון? אתמול בערב בסביבות השעה 10 וחצי... ·ראית טלוויזיה?אתמול את תחזית מזג האוויר ·קראת ספר?אתמול ספר סיפורים קצרים של אדגר פו... כרגע אני קוראת סיפור מדהים- "מסכת המוות האדום" ·שטפת ידיים?היום.. ·רקדת?ווואאייי האמ... יום רביעי כשניסיתי לנקות את הבית... בסוף גם הצלחתי, אבל זה היה מלווה בהרבה מוזיקה... ·קנית בגד חדש?יום רביעי שעבר קניתי שלוש זוגות גרביים של פו הדוב... ומגפיים מדהימות- דומות לצבאיות אבל פי כמה יותר נשיות ויפות.. ·הרגשת טוב עם עצמך?זה משהו שקשה לי לומר... לפני חודשיים בערך.. ·התנשקת?יום שבת 5 וחצי לפנות בוקר ·שכבת?נוואר.. ·נגעת בעצמך (עשית ביד...)?האמ... עוד משהו שצריך לחשוב עליו.. באמת שאני לא זוכרת.. ·התחרמנת?יום שישי-שבת באחד וחצי בלילה.. ·קיבלת (מחזור-בנות)?צריכה לבקבל בימים הקרובים, אז לפני פחות מחודש... ·התחבקת?אותו יום שישי-שבת מפורסם. ·עשית למישהו אחר ביד? כנ"ל ·פינטזת?האמ.. לפי הרבה הרבה זמן ·רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו?בחופש הגדול ·רצית למות?אתמול ·חשבת על התאבדות?אתמול ·בכית?אתמול ·הרגשת מגוכך?אתמול ·קינאת?לפני הרבה זמן...

swirrrly

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo118.gif

מתי בפעם האחרונה? • אכלת משהו צהוב? לפני שבוע-שבועיים (אורז) • אכלת משהו ירוק? אתמול (סלט ירקות) • אכלת משהו אדום? שוקולד חלב עם חפיסה אדומה-אתמול?
• שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? מזמן אם בכלל • השתכרת? אף פעם • הקאת? לפני שנה, יותר.... • לא אכלת יום שלם? לא יודעת • דיברת בטלפון? שלשום • ראית טלוויזיה? אתמול • קראת ספר? לפני 5 ימים הייתי אומרת, יותר. • שטפת ידיים? אתמול-שלשום:$ • רקדת? חודשיים, יותר:| • קנית בגד חדש? אתמול:| • הרגשת טוב עם עצמך? יום שישי • התנשקת? אף פעם:\ • שכבת? אף פעם:\ • נגעת בעצמך (עשית ביד...)? לא רוצה להיות אומללה שלא התנשקה אבל עושה ביד בזמנה הפנוי לכן אני לא עונה על זה
• התחרמנת? |: • קיבלת (מחזור-בנות)? מזמן
אני בהריון אומרת לכם בהריון
• התחבקת? חודש+ • עשית למישהו אחר ביד? :\ • פינטזת? כל הזמן מה. היום כשהתעוררתי:$ • רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? הממ היום-אתמול-שלשון-לפני שבוע...:\ • רצית למות? היום-אתמול-שלשום וכו' • חשבת על התאבדות? כל יום לסירוגין • בכית? לפני שבועיים בכיתי די רציני
אבל ככה הרבה פעמים יש לי דמעות בעיניים מכל מיני דברים שהם מרגשים בעיניי • הרגשת מגוחך? רוב הזמן מ • קינאת? לא יודעת, מזמן האמת, קצת עברתי את הקטע הזה מ:\ לא שאני אומרת שזה קטע שאנשים עוברים, זה יכול לקרות לכולם כל הזמן, אני לא מזלזלת ברגש הזה, אבל לי פעם אחרונה שממש חשתי קינאה זה היה בתכל'ס כתה ז'-ח'.

English Muffin

New member
עונה !!

אכלת משהו צהוב? היום אכלת משהו ירוק? היום אכלת משהו אדום? היום. שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? ביום שישי השתכרת? ביום שישי הקאת?ביום שישי לא אכלת יום שלם? לא זוכרת זה כל הזמן קורה לי דיברת בטלפון?ליפני איזה שעתיים ראית טלוויזיה? אתמול בלילה קראת ספר? ביום כיפור שטפת ידיים?כשחזרתי מבצפר רקדת?ביום שבת אתמול קנית בגד חדש? ליפני שבוע קניתי חולצה עם גיל הרגשת טוב עם עצמך?אתמול התנשקת? ליפני חודש בערך שכבת?ליפני הרבה זמן נגעת בעצמך (עשית ביד...)? לא התחרמנת?ליפני חודש קיבלת (מחזור-בנות)? ליפני איזה שבועיים שלוש התחבקת? היום עשית למישהו אחר ביד? באוגוסט ליפני איזה 4 חודשים פינטזת?כל הזמן רצית משהו שלא היית מסוגל\ת להשיגו?היום רצית למות?ליפני איזה חודש כשהייתי בבעסה חשבת על התאבדות? לא בכית? ליפני שבועיים הרגשת מגוכך?ליפני שעתיים קינאת?היום

באמת למה להטריח עם קובץ?!

מתי בפעם האחרונה? · אכלת משהו צהוב? לפני איזה יומיים - במבה! · אכלת משהו ירוק? אתמול - מלפפון · אכלת משהו אדום? אתמול - עגבניה · שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? לא זוכרת · השתכרת? בחופש הגדוללל מזמןןןןן · הקאת? לא זוכרת · לא אכלת יום שלם? יום כיפור · דיברת בטלפון? כרגע · ראית טלוויזיה? כרגע · קראת ספר? אתמול בערב · שטפת ידיים? היום · רקדת? מזמןןןןןן · קנית בגד חדש? מזמן =[ · הרגשת טוב עם עצמך? לא נראה לי שהייתה פעם כזאת. · התנשקת? בראש השנה.. [מזמןןןן] · שכבת? אף פעם · נגעת בעצמך (עשית ביד...)? אף פעם · התחרמנת? אף פעם · קיבלת (מחזור-בנות)? לפני שבוע · התחבקת? היום · עשית למישהו אחר ביד? אף פעם! · פינטזת? לא זוכרת · רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? אני חייה עם זה. · רצית למות? לא מזמן · חשבת על התאבדות? לא מזמן · בכית? אתמול · הרגשת מגוכך? לא זוכרת · קינאת? לפני שבוע.. =[

tuty fruty

New member
ברוכה הבאה ולשאלון:

• אכלת משהו צהוב?את החלמון של הביצה היום בבוקר! • אכלת משהו ירוק?אכלתי אתמול באורחת בוקר בסלט. • אכלת משהו אדום?עגבניה היום בארוחת בוקר • שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו?ממזמן כבר לא! • השתכרת?חלא השתכרתי • הקאת?ממזמן לא! • לא אכלת יום שלם?ביום כיפור! • דיברת בטלפון?אתמול בלילה עם חברה שלי • ראית טלוויזיה?שלשום • קראת ספר?היום בבוקר! • שטפת ידיים?לפני חמש דקות • רקדת?אתמול בחזרה לריקוד שלי • קנית בגד חדש?ממזמן לא • הרגשת טוב עם עצמך?כמעט תמיד! • התנשקת?14.6.04(אבל נשיקה רצינית הכוונה) • שכבת?שכבתי במיטה בלילה אבל זאת לא הייתה הכוונה ולא לא שכבתי • נגעת בעצמך (עשית ביד...)?לא עשיתי • התחרמנת?לא עשיתי (ילדה טובה אני) • קיבלת (מחזור-בנות)?בעוד יום יומיים • התחבקת?היום בבוקר • עשית למישהו אחר ביד?לא עשיתי • פינטזת?היום בבוקר • רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו?כל יום בערך! • רצית למות?קורה לפעעמים • חשבת על התאבדות?לא חושבת על זה! • בכית?בסיכום פגישה למסע לפולין. • הרגשת מגוכך?תמיד! • קינאת?לא זוכרת...

AndreaCorr ©

New member
~~~>

מתי בפעם האחרונה? · אכלת משהו צהוב? אכלתי אתמול בננה · אכלת משהו ירוק? אכלתי היום קישואים · אכלת משהו אדום? אכלתי היום קטשופ · שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו? מזמן · השתכרת? מזמן · הקאת? לפני כמה ימים · לא אכלת יום שלם? לפני כמה ימים · דיברת בטלפון? לפני כמה דקות · ראית טלוויזיה? לא זוכרת · קראת ספר? אתמול · שטפת ידיים? מקודם · רקדת? היום [עם אחיין שלי! נו מה] · קנית בגד חדש? הרבה זמן · הרגשת טוב עם עצמך? אתמול · התנשקת? לפני כמה ימים · קיבלת (מחזור-בנות)? שבועיים · התחבקת? לפני כמה דקות · רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו? אתמול · רצית למות? אתמול · חשבת על התאבדות? אתמול · בכית? היום בבוקר · הרגשת מגוכך? מגוחך* ואתמול · קינאת? אתמול

ל א ק י

New member
....

אכלת משהו צהוב? אתמול? אכלת משהו ירוק?היום? אכלת משהו אדום?אתמול\היום [?] שתית משהו שהיה בא לך להקיא ממנו?אתמול :$ ברנדי כוסעמק. 100 מ"ל. בע. השתכרת?אף פעם :X הקאת?לפני חודש בערך לא אכלת יום שלם?לפני שבועיים בערך דיברת בטלפון?היום ראית טלוויזיה?אתמול קראת ספר?לא זוכרת :X שטפת ידיים?לפני כמה דקות רקדת?אף פעם? קנית בגד חדש?לפני שבוע הרגשת טוב עם עצמך? לפני 10 שנים התנשקת?לפני 3 שבועות שכבת?:< נגעת בעצמך (עשית ביד...)?לפני 3 ימים בערך :X התחרמנת?לפני די הרבה זמן :X קיבלת (מחזור-בנות)?
התחבקת?לפני הרבה זמן :X עשית למישהו אחר ביד? לפני די הרבה זמן? :X פינטזת?לאיודעת:$ רצית משהו שלא היית מסוג\ת להשיגו?תמיד רצית למות?עכשיו חשבת על התאבדות?עכשיו בכית?לפני איזה שבוע הרגשת מגוכך?תמיד קינאת?לאיודעת

למעלה