הי אלדר וטליה.

הי אלדר וטליה.

עניתי לכם על התכתבות קודמת שלנו.. אני שמה לב שזה לא מעלה את ההודעות.. אז אני מפנה אתכם להודעות.. תודה רבה לשניכם.. שולחת את אהבתי ותמיכתי ביום קשה, שכזה..

אלדר

New member
גם לך ניבה שלום...

כן תודה שענית על ההודעות שלנו אליך...(?) ובקשר להודעות עצמן זה הולך ככה: הודעות חדשות נכתבות למעלה הודעות נוספות להודעות שכבר שם מעלות את כל ההודעות למעלה רק אם ההודעות לא יותר מידי כבר שם כאילו אם יש יותר מידי הודעות אז זה לא יעלה את זה למעלה ולי זה תמיד מעלה את ההודעות למעלה רק אם זה לא יותר מידי הודעות כבר כשאני מוסיף ובהצלחה ותשמרי עליך והודעה לכולם!!!!!! תשמרו עליכם בכל מקום ומקום בארץ ותנסו שלא להפגע בזמן קשה זה לא חסר סבל וכאב בעולם גם בלי זה.... אור אהבה ושלום לכולם שלכם tksr

הי אלדר..

אז ככה, אני מתייחסת להודעות מהדף הקודם.. אשמח אם תדפדף.. לגבי החלק השני של ההסבר.. אני יודעת.. יש לי ניסיון לא קטן עם הפורומים.. ולכן הייתי מופתעת.. לדעתי זה לא כמות ענקית ובדרך כלל זה מעלה.. אבל לא חשוב. כולי תקווה לשבוע טוב ורגוע ושלו יותר מזה שעברנו.. כי יותר מזה אין מה לעשות.. באהבה ניבה

אלדר

New member
היי ניבה ושוב שלום......

אזלגבי ההודעות מהדף הקודם אני יסתכל שוב רק להזכר שניה אבל יכול להיות קצת בעיה בזה כי אני לא מצליח לפתוח את הדף עד הסוף בשביל לדפדף אחורנית אבל זה יסתדר כשיגמר הבעיות באתר ..... ונכון יש לך ניסיון בפורומים וזה היה הפתעה גם לי מידי פעם... וגם אני מלאה תקווה לשבוע ואולי אף חודש שלווה בארץ וגם לך באהבה ושלווה וביטחון.... אור ואהבה לכולם tksr

למעלה