הוצאתי לא מזמן ריושן לטרקטור ואני מחפש עכשיו טרקטורון והייתי רוצה לדעת איזה מה שניים עדיף: Honda ex 300 Polaris Scrambler 400 הייתי רוצה לדעת את ההבדלים בין הטרקטורוניםהיתרונות והחיסרונות שלהם ולבסוף מה עדיף ואם אפשר כמה כוח סוס יש לכל אחד תודה ענקית לעוזרים SUBEN
אז ככה השאלה ששאלתה היא קצת מבלבלת א)honda ex הוא טרקטרון הילוכים 4 פעימות ספורטיבי ב)הScrambler 400 הוא גם נחשב לטרקטרון "ספורטיבי" אבל הוא יותר כבד בהרבה מההונדה יותר מסורבל ההבדלים המשמעותיים בין שני הדגמים הנל הם שההונדה הרבה יותר המין מהפולריס ביגלל שהמנוע שלו או מנוע 4 פעימות ולא שתי פעימות כמו הפולריס עכשיו שאתה אומר מה עדיף זה פה הבעיה ביגלל שלמצוא הונדה במצב טוב קשה ועם אתה כבר מוצא אחת אז הוא יבקש עליה הרבה מעל המחירון ותתפלה זה הכלי היחיד היום בשוק שנימכר מעל המחירון הפולריס הוא כלי גם טוב אבל צריך טוב טוב לבדוקק את המנוע ותמשאבת מים (שנוטע לעשות בעיות) והכול תלוי מה התקציב שלך ולא לשכוח שאתה חייב לבדוק אה הטרקטרון (בדיקה לפני קניה ) ביגלל שלא תדפק בקניה הוא יכול ליהיות יפה מבחוץ אבל בפנים הוא יהיה ערוס לגמרה זה הדעה שלי אני מכווה שעניתי לך על השאלה שיהיה לך המשך יום נעים ושקט BATZ
תודה לך על התגובה ועכשיו היתי רוצה לדעת מי מהם הוא החזק....? ומה המחירוןן של הEX ויש בירשותי כ 20 אלך שקל ואם אני מוצא EX טוב אז עדיף ללכת על הEX? ותודה על התגובה
חשבתי על ויאר אבל אבא שלי אמר לי לא לקחת אחד כזה בגלל בעיות חשמל נורא רציתי אבל אבי מבין בתחום של המנועים יותר ממני אז הקשבתי לו ואז נישארו בפרק הEX 300 של הונדה והסקרמבלר של POLARIS....אולי יעזור לכן להחליט שאני נהג חדש בן 17 לכן אז נישאר הEX והסקמבלר אז מחכה לתגובות
תראה עם יש לך תקציב עד 20k אז אני ממליץ לך ללכת על ההונדה אבל תחפש אחת טובה ואחי חשוב תבדוק רותה במוסך שמיתמצא בטרקטרונים שלא תיקנה חתול בשק אל תתפתה .. ואני חושב שאתה תתרגל לטרקטרון מהר שיהיה לך המשך יום שקט ונפלע BATZ
תראה לפי ידעתי יש לשני הכלי את אותו הכח במנוע אבל בשנתי המנועם הכוח מיתפרץ בצורה שונה במנוע שתי פעימות(פולריס) יש לו תגובות גז יותר חזקות ובמנוע 4 פעימות (הונדה ) יש לו יותר מומנת במנוע אז נכון שיכול ליהיות שעם תנסע על הפולריס תחשוב שיש לו יותר כוח ביגלל הכוח המיתפרץ שלו אבל התגובות של המנוע ההונדה הוא יותר סלכן ומתון ולא לשכוח שבהונדה אתה משחק עם ההלוכים מוריד מעלה שבפולריס זה אוטומטי רק גז אז תחשוב על זה ידידי BATZ
אז אתה אומר שאם ישלי 20K ללכת על הEX אם אני מוצא אחד במצב טוב? וראתי הרבה EX שיש להם תוספות(אזוז לחץ,כידון רנטל או משהו כזה[מזה הכידון הזה],סעפת פתוחה , ועוד כל מיני)התוספות האלה באמת טובות ועוזרות להונדה או שהן לא בריאות להונדה? SUBEN