טוב שלא ראיתי.הסתכלתי אתמול האח הגדול,,סליחה הפח הגדול
מה זה פח
זועתי
כל כך נמוך איך אפשר להגיע
בושה
כרגיל.טוב שלא ראיתי.
למה הגזענות הזו, מה יש לך נגד מדענים ?כרגיל.
ערביה, הומו, ערס ומדען.
זה נשמע כמו תחילתה של בדיחה גרועה.
השנה הם הוסיפו תימניה הזויה.
מדען למה?למה הגזענות הזו, מה יש לך נגד מדענים ?
בוחרים את האנשים המנוגדים,,כדי ליצור אינטרקציה בריבים וסכסוכיםמדען למה?
כנראה שלא ניסחתי את שאלתי כראוי, כי התכוונתי לשאול, באיזה תחום הוא מדען?בוחרים את האנשים המנוגדים,,כדי ליצור אינטרקציה בריבים וסכסוכים
למה אתה גזענילמה הגזענות הזו, מה יש לך נגד מדענים ?
מתנצלת . קבל את התנצלותילמה הגזענות הזו, מה יש לך נגד מדענים ?
המדען כ"כ כושל שהוא הסכים להופיע בתכנית תת רמה כזאת?כרגיל.
ערביה, הומו, ערס ומדען.
את בטח מתארת לעצמך איזה תור ארוך יש למעוניינים להירשם לתכנית הזאת.המדען כ"כ כושל שהוא הסכים להופיע בתכנית תת רמה כזאת?
באמת? את היית מוכנה להשתתף בה?את בטח מתארת לעצמך איזה תור ארוך יש למעוניינים להירשם לתכנית הזאת.
אני באופן אישי, לא.באמת? את היית מוכנה להשתתף בה?
ברוך ה' עוד תור שלעולם לא אעמוד בו.
מקסימום מזריקים קצת זבל לשפתיים לפני והופה, "אנשים רגילים מהישוב" הופכים מיד לסחורה המבוקשת בתוכניות האלה.אני באופן אישי, לא.
השבח לאל גם לא מספיק תמהונית ומוזרה עם מראה גרוטצקי בשביל תוכנית כזאת.
תהיה בטוח שהם לא מחפשים אנשים רגילים מהישוב.
הוא לא כושל הוא שואף לנצח ולזכות בכסףהמדען כ"כ כושל שהוא הסכים להופיע בתכנית תת רמה כזאת?
מאיפה הגרילו אותה??בחיים שלי לא ראיתי יצור כזה,ודוקא התימניות חמודות מאד,אני אוהבת אותן גם חכמותכרגיל.
ערביה, הומו, ערס ומדען.
"יצור כזה"? חחחח אפילו, אני לא יכולתי לתאר אותה כזה נכון.מאיפה הגרילו אותה??בחיים שלי לא ראיתי יצור כזה,ודוקא התימניות חמודות מאד,אני אוהבת אותן גם חכמות
גולשת את כתבת??!!! נפלת כנראה על הראשכרגיל.
ערביה, הומו, ערס ומדען.
כתבתי כאן באחת התוכניות הקודמות (וחטפתי שטיפה הגונההסתכלתי אתמול האח הגדול,,סליחה הפח הגדול
מה זה פח
זועתי
בושה
יש לי חברה מאד אינטליגנטית וחכמה (רופאה מומחית במקצועה) שמאד מתעניינת בדינמיקה הקבוצתית בקבוצה. אני, לעומתה, מקבלת חררה כבר מהקדימונים לתוכנית. התככים והקומבינות עושים לי רע. לא צפיתי וגם לא אצפה באף פרק של הדבר הזה.הסתכלתי אתמול האח הגדול,,סליחה הפח הגדול
מה זה פח
זועתי
בושה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.