היתיעצות

idan334

New member
היתיעצות

כשהתחילה שנת הלימודים עשיתי כישוף אהבה לאיזה ילדה בשיכבה שלי(אני כיתה ט)מאז שעשיתי לה את הכישוף היא נידבקת אלי(והיא בכלל לא כזאת)ואפילו הציע לי חברות והיא לא עוזבת אותי לשנייה.ותבינו לפני שעשיתי את הכישוף היא בקושי היסתכלה עלי היא הילדה הכי יפה בבית ספר וכולם מתים להיות חברים שלה. טוב אז רציתי להיתיעץ איתכם עם להפסיק את הכישוף ועם זה פייר שאני עושה דבר כזה...

WindsOfWar

New member
תתמודד עם תוצאות.

הית צריך לחשוב על התוצעות לפני שעשית זאת.

Diableror

New member
מה זה משנה?

מה שנעשה כבר נעשה,ואין טעם בלדון על "האם זה היה נכון". טיפ לחיים-לפני שאתה עושה משהו-כישוף,עסק,התערבות,ווטאבר, כדי שתחשוב טוב טוב על התוצאות וההשלכות של המעשה שלך. Diableror

idan334

New member
אני יודע

אני לא מיצטער על מה שעתיתי. אולי אני קצת מיתחרת ובגלל זה אני מיתיץ איתכם עם להפסיק את הכישוף או לא

Ender W

New member
זאת אומרת שאתה קצת רוצה להשוויץ

שהילדה הכי "שווה" בכיתה נפלה ברישתו של המכשף הגדול. להגיד שאתה מרוצה מאוד ולשמוע אולי מישהו כאן יעזור לך להשקיט את המצפון טיפה. בשביל כוח לשחק עם חיים של אנשים, לא צריך להיות מכשף. מספיק להיות מ"כ בצבא
יש כאלה שמתנהגים יותר באחריות עם כוח כזה יש כאלה שמתנהגים פחות באחריות. אם אתה שואל לדעתי, אף פעם לא מאוחר מדי ללמוד להתנהג באחריות. אבל בלי קשר, הבעיה עם זכיה בפרס תוך כדי רמאות היא שאתה תמיד מרגיש כאילו לא באמת זכית... כאילו הרמאות הביאה לך את זה ולא אתה עצמך, כאילו אתה לא ראוי. אז אולי תצליח לעבוד על עצמך, אבל התת מודע שלך יודע את כל האמת

ToryMaster

New member
טוב

ואחרי שסיימנו להטיף מוסר, למישהו חוץ מארדן יש רעיון להסרה?

ToryMaster

New member
|מגלגלת עיניים|

אפשר להטיף אפילו, זה מה שהבחור ביקש, אני לא הבנתי נכון.

RainBird

New member
אולי תנסה לתקן לחש עם לחש? יש הרבה לחשים לשיחרור מאהב לא רצוי.

idan334

New member
אתם כנראה לא הבנתם...

אני יודע לעשות כישוף הסרה רק רציתי להיתיעץ איתכם עם להסיר את הכישוף או לא.. וחוץ מיזה..יש לכישוף תופעות לוואי

ToryMaster

New member
אתה נהנה מהמצב הזה?

אתה נהנה לכפות על מישהי לעשות מעצמה צחוק?

Diableror

New member
תן לי להבין משהו

אתה לא מצטער,אבל אתה מתחרט?יפה. מה יש פה להתייעץ?אתה אוהב את המצב או לא?נניח ואתה אוהב את המצב-נראה לך נכון להמשיך אותו? Diableror

idan334

New member
ממ...

אני אוהב את המצב הזה. ל-ToryMaster היא לא עושה מעצמה צחוק.. אז להסיר את הכישוף או לא? פשוט תגידו לי מה אתם היתם עושים

ToryMaster

New member
היא לא עושןה מעצמה צחוק?

היא נדבקת ומציקה למישהו שהיא לא באמת מרגישה כלפיו משהו. אני לא הייתי עושה את זה מראש, תסיק מזה מה שאתה רוצה.

RainBird

New member
אני הייתי מסיר. כדי להסיר אדם לא רצוי מהחיים שלך יש לשים את התמונה שלו או סמל אנרגטי שלו או אפילו את שמו המלא במרכז מעגל. מסביב יש לפזר אבקת "רגל חמה" של הוודון (נשמע יותר טוב באנגלית) שמכילה כמות שווה של פלפלת חריפה, (צ'ילי או קאיין) פלפל שחור חריף, גופרית ומלח. לומר מילים מגרשות ולהסיר את התמונה וכל מה שקשור לאדם (בגדים מתנות וכו') מהאזור שלך. זהו.

amazing boy

New member
איך הכישוף הולך

חומרים לחשים(אני גם רוצה לעשות כישוף אהבה)

למעלה