היתה

היתה

לי רגרסיה קלה כמה ימים איבדתי מוטיבציה וחשק לעשות ולא עשיתי כלום אפילו לא כלים היום עשיתי כלים והלכתי 2 קילומטרים על הליכון רציתי יותר אבל באה מישהי והדליקה מטיוי ואני שונאת מוזיקה כזו כי כל מי ששר שם הם שטניסטים ואני שונאת אותם את המסרים הסבלימינלים שלהם ואת התרבות שלהם הנה לא מזמן ליידי גאגא (ליידי קקה) הוציאה שיר כמה היא אוהבת את יהודה (איש קריות),וראו אותה בוגדת בקליפ בישו וכמובן שיהודה מסמל את הצד האפל. שתשרף הוליווד ! בכל אופן אני גאה בעצמי אולי אקפוץ בדלגית בערב

אגב

בכוונה לא פירטתי כשאני למדתי על תעשיות המוזיקה השירים הסמלים וכל השיט הזה וראיתי גם דוגמאות חיות לא יכולתי לישון יומיים אז מאחר שזה פורום תמיכה וחבל לזעזע אותכם אז אני אחסוך ממכם דוגמאות והסברים על שטניזם רק אסתפק ואומר שכל השירים במטיוי נעשו על ידי שטניסטים וזו אחת הסיבות המרכזיות שאני שונאת את נמ6זיקה הזו וכפי שאמרתי אני אחסוך ממכם כי כשלומדים את הנושא ורואים שזה קיים זה מזעזע בכל אופן דיברתי על השיר של ליידי גאגא juda שבבירור רואים איך היא נגד הנצרות פלוס הדברים המגעילים הרגילים במטיוי עם כל המיניות המוגזמת

בקיצור אם יהיו לי ילדים

לא תהיה טלויזיה בבית הגרבג' והמסרים התת הכרתיים שנמצאים שם גרועים מספיק למבוגרים חבל על המוח של הילד

supersonic777

New member
טעות!אם הם לא יראו בבית,אז הם יראו אצל החברים שלהם...

אי אפשר למנוע את זה מהם...אולי גם פחפון תבטלי להם וגם אינטרנט...
קיצקץ,מה שלא תתני להם בבית,הם יקבלו בחוץ...ומה עשית בזה?תחשבי על זה...

צריך למזער את הנזק ככול האפשר

יש לי בן דוד נפגע תרבות הזבל בטלויזיה חוץ מזה מי שמשמיע שירים ותוכניות ילדים הפוך (יש תוכנות וגם שמעתי), חוץ משטויות שומע מסרים על להרוג נוצרים, שטן שדים וכדומה. בבארני השמיעו שיר הפוך והילדים שרו באנגלית על לשחוט נוצרים חוץ מזה גם המסרים היום הגלויים שטחיים ולא טובים

לדוגמא בשיר

יהודה תמונה של גאגא נוסעת עם ישו לפני שהיא בוגדת בו ומביאה אקדח ליהודה איש קריות שיהרוג אותו זה שטניסטי לפרצוף

ותמונה אחרונה טריגר

עוד דוגמא מהשיר גאגא מחזיקה אקדח קרוב לישו. מראה שהיא בוחרת ביהודה ובבגידה בישו

נכון

כי לפי האמונה הנוצרית הוא נשק לישו לפני הבגידה . בקליפ היא באה ליהודה ובעזרת השפתון בקצה האקדח מסמנת על פיו של יהודה ויהודה נותן לישו נשיקה בנוסף בקליפ שלא שמתי כי הוא פרובוקטיבי ומגעיל ישו ויהודה יושבים באותו מעמד כשגאגא רוחצת את רגלי ישו. בנוסף שטניסטים אוהבים לשדר מסרים שאלוהים נוטש .(הרי הנוצרים מאמינים שישו הוא האל) . לפי האמונה מריה מגדלנה היתה זונה ורצו לרגום אותה באבנים והיא ניצלה על ידי ישו. פה בקליפ שלא שמתי מריה מתה על ידי ידוי אבנים המסר השטניסטי? אלוהים מכזיב ואין לסמוך עליו אז עדיף לבחור בשטן וכולי

המשך בעיקרון

הרבה מהשטחיות האגואיסטיות המגיע לי וכדומה בדור הזה זה מהשפעת אמצעי התקשורת שתנחשי מי שולט בהם ?שטניסטים. לכן לא חושבת שצריך לתת לילדים להתקרב לטלויזיה. בעיקרון אולי זה נשמע מוזר אבל מתנהלות מלחמות דתות כל יום מתחת לאף שלנו והטלויזיה וכל או רב התכנים שלה נעשים על ידי אנשים שרוצים להעביר לאנשים ערכים שהם אנטי דת כי כמו שהדתיים מאמינים שאם יקיימו מצוות יגיעו לגן עדן אז השטניסטים (טוב הם לא מאמינים בגן עדן ולא בטוחה שהם מאמינים בעולם הבא), אבל לפי המסרים שלהם גם ההפוכים הם רוצים להשחית לאנשים את הנשמה והמצחיק שהם מאוד דתיים בנושא הזה הערך הדומיננטי אצל השטניסטים לא זוכרת כרגע איך זה באנגלית אבל בגדול משהו בסגנון תעשה מה שאתה רוצה הרצונות האגואיסטיים במרכז והאחרים פחות חשובים זו אחת הסיבות ללמה הדור שלנו נראה כמו שהוא נראה כל תרבות הסלפי זה מהם

תושי18

New member
תשמעי, יש פה פרשנויות שלא

חשבתי עליהם. אני רק התייחסתי למוזיקה. היא טובה. בסך הכל ליידי גאגא היא אומנית טובה, למרות שהיא זבל של בנאדם. לבשה בשר חיות בשם האומנות.חיות מסכנות נשחטו כדי שהיא תוכל ללבוש בגד שעשוי מהבשר שלהן בשביל הופעה.

מילקי91

New member
הכי אני אוהבת שהיא הופכת כמו לנציב מלח

הזמרת הזאת בהתחלה זה היה מגניב , אבל מאז

שהיא מגיעה לטקסים בלבוש רגיל אז לדעתי היא קצת

משעממת .

אבל בעבר דווקא היו לה שירים טובים , קליטים כאלה .

למעלה