היש סיכוי טעם?

אל בנדי? או אל כללי כזה?

ג'קלין...נשמה...אלילת העשיקות והחמסנות.... עזבי אותך מכולם.. בואי נתעסק אחת בשניה...בואי אליי... תגידי, ק"ג של עגבניות, שווה לק"ג של טימטום מוקלד מובהק? יש לך טעם...יש לך דיעה... בואי נפתח בסטה לעגבניות פרמטיביות :)) אי רואה שיש לך המון ידע ועניין בתחום הכלכלי האקונומי-מלבין...

Ima Adama

New member
הישמרי עוד תוציאי דיבתי

דיעה? וודאי ... והאמת, אולי הייתי מוותרת על הידע הזה, מאמינה יותר בהצעה שלך בעניין העגבניות

כל אדם

שמכבד את עצמו..גם יכבד את הרגשותיו.. אדם כזה בדר"כ יודע להסביר מה מציק לו..מה בדיוק מפריע לו..ולמה. חושבת.. שאם היתי בסיטואציה כזו..שהאיש דיי נעים לערך.. אבל המקום דיי לא...היתי מרגישה כך.. אז לאחד יפריע . מבנה הגוף לשני..הטיפשות לשלישי..היהירות לרביעי..המקום הסיטואציה..ואורח החיים.

אם הייתי חושבת

שהמצב שלו נובע מחוסר, אין לי שום ספק שהייתי מתעלמת וחיה עם זה בשלום , זה לא המקרה. מה גם, שכתבתי שהוא בסדר אבל לא מושלם, כדי לא לכתוב על החסרונות שהחלטתי שהם באים בחשבון מבחינתי.

א ש לי

New member
אני ממש לא מתכוונת להכעיס.

אבל בכנות, לו הוא היה מספר את הסיפור הזה כפי שהוא בפורום הייתי מציעה לו לחפש מישהי שתקבל אותו! לא, לא כפי שהוא,לא יודעת אם קל הדבר או לא, אבל הייתי מציעה לא בהחלט למצוא מישהי שתאהב אותו, את מי שהוא, שיהיה איכפת לה להתחלק איתו להתחלק בידע, בטעם, ביד אישה שתעזור בלנקות ואולי לשים פרח בחדר הקטן ותנעים את הדירה בריח אישה שיודעת מהי אהבה ותצליח לראות את האור ולא את החשכה.

למעלה