הישרדות !

הישרדות !

איזה באסה איתם ! למה לא שידרו את זה ביחד ?! אני מקווה לפחות שישדרו את החלק השני עם האיחוד , ככה שזה יצא יפה ! טוב ולגבי הפרק , היה אחלה פרק , איך אלייזה הסתכלה על כריס והוא פשוט צחק , מניוק ! ואיך נקרעתי שסקואט אמרה שיש לילה יפה , ושקט , ואין רעשים של אלייזה ,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח , איזה מרשעת ! אני מת לדעת מה יהיה פרק הבא !

אלייזה../images/Emo10.gif

כריס פשוט דפוק! למה הוא סתם שיקר לה והעלה בה תקוות שווא?? 1. היה לו חסינות 2. אין מצב שאלייזה תתחבר עם סקאוטווילה. כך שלשקר לאלייזה היה ממש טיפשי, אותו דבר עם ג'ולי, הוא סתם רוצה לשרוף גשרים כשהוא יהיה בפיינל 2?!

shualpower

New member
הוא דווקא עשה בחכמה...

כי אם הוא היה הולך עם אלייזה ההצבעה היתה יוצאת 2-2.. מה שאומר הגרלה. אם אלייזה היתה שורדת, הוא היה יוצא מזה איכשהו.. אבל אם היא היתה עפה סקאוט וטווילה היו בועטות אותו.. חוץ מזה שאת אלייזה אוהבים יותר מאשר את שתי המכשפות האלה, אז עדיף לו להגיע עם אחת משתיהן לסוף.. ושלא נדבר על אתגר חסינות, שבו מול אלייזה יהיה לו הרבה יותר קשה..

מטר9

New member
ממש לא...

גם עכשיו, כשסקאוט וטווילה אוהבות את כריס, הן יעיפו אותו בטוח אם מישהי מהן (טווילה) תזכה בחסינות. חוץ מזה, הוא יודע שעם אלייזה תהיה איתו בפיינל 2, הוא יזכה בטוח. הרי זה ברור שהבנים יצביעו לו בטוח, לא משנה מול מי הוא ישב. טווילה וסקאוט |בדגש|בחיים לא יצביעו לאלייזה, ככה שהוא היה זוכה בטוח, לא משנה מה איימי, ליאן וג'ולי היו מצביעות... בשורה התחתונה, בגלל שהוא העיף את אלייזה (ואם נלך קצת אחורה, אז גם בגלל שהוא העיף את ג'ולי) הוא היה חייב להסתמך על 2 החסינויות האחרונות. זה לא בלתי סביר, אבל להסתמך על חסינות זה לא הצעד הכי חכם שאפשר לעשות...

הציניקן

New member
שני פקטורים לא ברורים כאן

ברור שהיתרון שבהעפת טויילה הוא בכך שאם הוא לא לוקח חסינות, יש לו יותר סיכוי שייקחו אותו לגמר מאשר אם לא היה לוקח חסינות עם סקאוטויילה; ברור שהיתרון בהעפת אלייזה הוא שסיכוייו לקחת חסינות בפיינל 3 גבוהים בהרבה; שני פקטורים לא ברורים: א. פקטור התחושה הגופנית של כריס- יכול להיות שכריס חש בשלב הזה שהוא יכול לעמוד בהכל, בטח כששתי המתמודדות מולו הן נשים מבוגרות ולא בחורה צעירה וגמישה. ב. פקטור אלייזה- הרי אם אלייזה לוקחת חסינות, היא יכולה לעשות חושבים ולהבין שהסיכויים שלה מול סקאוט טובים בהרבה מאשר מול כריס. ואז נשאלת השאלה אם אלייזה תלך עם הרצון לנצח או עם הנאמנות, והייתי שם את הסיכויים לטובת הרצון לנצח, אפילו אם זאת אלייזה. עוד הערה אחת: לפחות על הנייר, נראה שהניצחון של כריס בגמר הוא די ברור גם מול סקאוטויילה. סביר להניח שאלייזה תבחר בו, בטח אם הוא יתמודד מול טויילה. הגיוני שגם לפחות אחת מג'וליאנמי תעשה את זה. מצד שני, שוב אציין שהצורה שבה הוא התנהג כלפי אלייזה אתמול, עם התנועה המבטלת כשהיא עזבה, עלולה להיות החלטה ששווה מיליון דולר.

©big smile©

New member
כן, המבט שהוא נתן לה בעיניים-

אין ספק שהיה מבט של זלזול. כאילו זה היה ברור מאליו שהוא הולך לעשות את הצעד הזה ולבגוד בה. לי אישית לא היה ברור מההתחלה שהוא הולך לעשות את הצעד הזה, היו לי השערות לגבי כל דבר ולא בטחתי במה שהוא הולך לעשות. מסכימה לגבי אלייזה.

מטר9

New member
הרשה לי להתייחס קודם לפקטור השני...

אין שום ספק שאלייזה הייתה לוקחת את כריס (וגם מפסידה לו) עצם העובדה שהיא הצביע לטווילה במקום לסקאוט בפעמיים האחרונות רק מראה שהיא חושבת עם הרגש ולא עם השכל. לגביה הפקטור הראשון: גם אם הוא מרגיש הכי חזק בעולם- להסתמך על זכיה בחסינויות זו לא אסטרטגיה טובה!!! וזה לא שהוא היה באותו מצב של ג'נה .מ. שלא הייתה לו ברירה... מהרגע שליאן עפה, כריס היה בעמדת הכח לאורך כל הדרך וכל מה שהוא עושה זה רק טעויות. לג'ולי ואלייזה לא הייתה ברית אחת עם השניה, ובקלות הוא יכל לעשות ברית עם כל אחת מהן בנפרד שהן מגיעים לפיינל 2, להעיף את סקאוט/טווילה, ואז להעיף את אלייזה/ג'ולי וכשהוא מגיע לפיינל 3 הוא יגיע לגמר לא משנה מי יזכה בחסינות. ההפקה מציגה את כריס כאילו הוא איזה אסטרטג דגול, אבל בסך הכל הוא בחור עם הרבה מזל, שעשה הרבה טעויות... ולגביי סקאוטווילה... אוף, רק לחשוב על איך שאני מסביר כמה אני שונא אותן מרתיח אותי... אני רק אגיד שגם כשמשחקים את המשחק, צריך לשחק אותו עם קלאסה ואינטיליגנציה, ובזה סקאוטווילה לוקות מאוד בחסר.

RedDevil16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif... ו../images/Emo31.gif אחד

כל מה שאמרת, בייחוד על כריס -
לגבי סקאוטווילה - אני חושב שהן כן חוטאות ביהירות מסוימת, במיוחד כלפי אלייזה, ואין ספק שבטווילה יש מעט מאוד חן, אבל הן משחקות את המשחק חכם מאוד. גם לג'וני פיירפליי, להבדיל, היה טקט וכריזמה של מקלדת, אבל אף-אחד לא חולק על זה שהוא היה שחקן טוב.

הציניקן

New member
לא ברור, סובייקטיבי, ולא קלטתי.

א. אני לא רואה את נושא אלייזה כברור. ב. אתה מדבר כאן על עניין מאוד מאוד סובייקטיבי. אם הוא כן מרגיש חזק מאוד, זו כן יכולה להיות אסטרטגיה טובה. אם ג'ולי כריס ואלייזה היו מגיעים לפיינל 3, הוא היה בעמדה הנחותה מבין השלושה. הסיכויים שלו לזכות בחסינות, לפי מה שראינו בינתיים, היו הנמוכים ביותר, וגם ג'ולי וגם אלייזה היו יודעות שסיכוייו לנצח גבוהים יותר משל כל אחת מהן, כי יש לו שני קולות משוריינים בגמר. אני גם לא חושב שהוא אסטרטג דגול, אבל מהכיוון ההפוך לך. בינתיים הוא עשה את הדברים הברורים מאליהם, ועם מעט מאוד קלאסה, ולכן הוא בעמדה שבה ממנצח בטוח בגמר הוא עוד עלול להפסיד. ג. נו, אם זה מנחם אותך, אני כנראה בכל זאת לא קלטתי אותך עד כדי כך (אני מתייחס לשרשור המירוץ מהשבוע שעבר). הייתי בטוח שתאהב את סקאוטויילה (או לפחות את טויילה) כמוני. היא השחקנית הכי אינטיליגנטית שם BY FAR, ועושה בדיוק את הדברים שאתה אמור להעריך כ"כ. קלאסה? אין לה מי יודע כמה, זה נכון. עדיין, היא הכי ראויה שם. אגב, את מי כן אהבת בעונה הזו?

מטר9

New member
את מי אני אוהב?

היחידה שם שבאמת אהבתי זו איימי. עכשיו ישבתי במשך 10 דקות וניסיתי לחשוב על עוד מישהו שאני אוהב ובאמת לא מצאתי, ככה שאין אף אחד שאהבתי את איך שהוא שיחק/משחק. אם נחזור לפרק האחרון, שבו טווילה אמרה שהסיבה היחידה שהיא שם זה בגלל שהיא נגררה לאורך כל הדרך, מאותו כיוון אפשר גם לומר שהסיבה העיקרית לכך שטווילה עוד שם היא בגלל שכולם יודעים שלא משנה מול מי היא תשב בגמר- היא תפסיד. נכון, ברגע זה נראה כאילו שטווילה תהיה בטוח בגמר, אבל היא גם בטוח תפסיד (לסקאוט או לכריס, ואם נלך אחורה אז גם לאלייזה וג'ולי) ולכן אני אומר שאלייזה הייתה בטוח לוקחת את כריס לגמר מול סקאוטווילה. אם אלייזה הייתה שמה את הרגשות בצד, היא הייתה מצביעה נגד סקאוט בפעמיים האחרונות ולא לטווילה. עצם ההצבעה שלה לטווילה מראה שהיא חושבת עם הרגש ולכן הייתה משאירה את כריס בלי לראות אפילו שהוא מנצח אותה בטוח. גם אם כריס מרגיש הכי חזק בעולם, מאיפה לו לדעת איך טווילה מרגישה (אל תשכח שהיא זכתה בתחרות היחידה שמבוססת על כח סיבולת, והייתה מאוד מאוד קרובה אליו בתחרות חסינות האחרונה). אני לא יודע מה לגבי כריס, אבל זה סיכון שאני באופן אישי לא הייתי לוקח. ג'ולי מעדיפה את כריס על פני אלייזה (וראינו את זה בכך שהיא רצתה להעיף אותה במקומו), אלייזה מעדיפה את כריס על פני ג'ולי (בגלל שג'ולי בגדה בה וכריס לו) ולכן אם כריס היה מצביע יחד עם אלייזה וג'ולי נגד סקאוטווילה הוא היה יוצר מצב שבו כל אחד משלושת הבנות האחרות הייתה מעדיפה אותו, ואז הוא היה נמצא במצב האולטימטיבי: 1) לא משנה מי יזכה בחסינות- הוא יקח אותו לגמר. 2) לא משנה מול מי הוא יהיה בפיינל 2) הוא ינצח. עכשיו המצב שלו לא בשמיים כי הוא חייב לזכות בחסינות (מה שלא בלתי סביר אבל כמו שאמרתי, לא מומלץ להסתמך על זה). דבר אחרון: יש הבדל גדול בין להיות שחקן חכם לבין להיות שחקן אינטיליגנט (או שפשוט ההגדרות שלי משובשות מהיסוד). טווילה אמנם משחקת חכם, אבל אין בה טיפת אינטיליגנציה, ולכן אני פשוט לא סובל אותה (ובמבט לאחור לא זכור לי שאי פעם אהבתי שחקן היל-בילי עם מבטא דרומי). פוף, יצא לי מגילה... מי שקורא עד הסוף זוכה בסוכריה על המקל

מטר9

New member
ואגב,

במבט מהצד אכן נראה לטווילה יש את כל התכונות שאני צריך כדי שהיא תהיה פייבוריטית ראויה שלי, אבל אני לא סובל היל-ביליז, נטולי קלאסה, שלא יודעים לתת קמבק ראוי (ולא, לומר "אני לא היחידה ששיקרה אז לכי לה****" זה לא תגובה ראויה). קרא לי רדוד, קרא לי שטחי, אבל כזה אני. כמו שאתה אוהב שורדים גרועים בגלל האופי החביב שלהם (רופרט) אני שונא שורדים די טובים בגלל מה שציינתי למעלה (טווילה).

הציניקן

New member
טויילה

ברשותך, אין לי כוח כרגע להגיב על העניינים האסטרטגיים, אז אדבר רק על "אהבת" טויילה. "כמו שאתה אוהב שורדים גרועים בגלל האופי החביב שלהם (רופרט) אני שונא שורדים די טובים בגלל מה שציינתי למעלה (טווילה)"- אם העובדה שהיא דרומית היא אחת התכונות אז אין ממש דמיון. אני לא בטוח למה אתה מתכוון כשאתה אומר שטויילה היא הילבילית: יש לה מבטא דרומי? נכון. יש לה סגנון דיבור מחוספס? נכון. היא עובדת בסלילת כבישים ויש לה פרצוף של כביש? נכון. מעבר לזה, צחות המחשבה שלה לא נופלת מצחות המחשבה של איימי הצפונית היפה והרהוטה, שהצליחה להישאר צדקנית לאורך כל ברית הנשים שלה. אפילו הייתי אומר שהיא עולה עליה, אפילו אם יש לה מבטא דרומי רחמנא ליצלן. "אני לא היחידה ששיקרה אז לכי לה****"- זה לא קאמבק ראוי, כי אין שום קאמבק ראוי מול "האשמה" בשקר במשחק כזה, ובטח הזעזוע הצדקני מהשבועה בבן שלה. אז אם כבר יש תגובה, נראה לי שהתגובה הזו די סבירה. היא לא רהוטה במיוחד, אבל סבירה, ואני רוצה להאמין שהשימוש בשורש ז.י.נ לא זיעזע אותך עד כדי כך. בכל מקרה, אנחנו מסכימים כנראה בהערכה לטויילה וההבדל הוא באהדה האישית כלפיה. בסדר, קצת מפתיע אותי אבל זו מחלוקת שקצת קשה לפתור ואפשר רק לתאר אותה. אני משתדל לעשות את ההפרדה הזו בין הערכה לאהבה, ואני מוכן להביע הערכה כלפי רוב וכלפי אמבר בעונה 8 ולהודות בנצחונם המוצדק, למרות שרוב מעורר בי בחילה, והטקטיקה של אמבר- שהצליחה לה- מעוררת בי רק בוז. זה נושא וזה נושא וצריך להפריד.

מטר9

New member
עם יד על הלב,

אין לי מושג מה אני אמור לומד לך, חשבתי שהסברתי את עצמי בהודעה הקודמת. נראה לי שלקחת קצת יותר מדי ללב את העובדה שקראתי שטווילה הילבילית... ואגב, לא ניסיתי בכלל להשוות בין רופרט לטווילה. ואם אתה ממש מתעקש, אז מבין השלושה אני חושב שדווקא סקאוט צריכה לזכות (למרות שגם אותה אני לא סובל) ולו רק בגלל שאת כל הדברים שאתה טוען שטווילה יזמה, אני דווקא חושב שסקאוט עשתה זאת...

הציניקן

New member
גם אני חושב שהסברת את עצמך בסדר,

למה אתה חושב שלא? בקריאה נוספת של תגובתי הקודמת, ההשוואה שלי בין איימי לטויילה אכן הקרינה רגשנות-יתר מצידי, אז סליחה. אם ההערה שלך לגבי ההילבילי היתה מבודחת ולא רצינית, אז שכח מזה. רק רציתי לכתוב שאם אתה באמת קובע עמדה לגבי אדם בגלל מבטא או מוצא גאוגרפי, זה שונה לגמרי מחיבה או חוסר-חיבה שלי כלפי אדם בגלל תכונות. לגבי המשפט האחרון שלך: אני הולך כאן לפי מה שאני רואה בסדרה. גם לי זה נראה קצת צורם ולא מובן, שעד שלב מסויים סקאוט בפירוש היתה הדומיננטית מבין השתיים, ובפרקים האחרונים מראים רק את טויילה כשולטת ואת סקאוט או כמעודדת שצוחקת על אלייזה ביחד איתה, או כנכה ההיא שמדדה כל פעם באתגרים. אבל עד הודעה חדשה, אני אניח שהעריכה משקפת וטויילה אחראית לזה ולא סקאוט.

מטר9

New member
כשאמרתי הילבילית

לא התכוונתי לכל מי שיש לו מבטא ו/או מוצא גאוגרפי, התכוונתי לכך שיש לרובם משהו משותף שאני לא סובל וקצת קשה לי להסביר מה זה... אם זה יעזור לך להבין, אז לסקאוט אין את הדבר המרתיח שיש לטווילה, את סקאוט אני שונא מסיבות אחרות. לגבי סקאוט וטווילה: בפרק שצ'אד עף הראו את הנסיון של סקאוט להעיף את אחת הבנות והנסיון כשל, בפרק שבו ליאן עפה ראו את טווילה הולכת לכריס. אני עדיין טוען שסקאוט יזמה את המהלך ואמרה לטווילה ללכת לדבר עם כריס מ-2 סיבות: 1) טווילה יותר קרובה לכריס מסקאוט. 2) אם המהלך לא יצליח, האשמה תיפול על טווילה (וזה בעצם מה שסקאוט עושה לאורך כל המשחק).

הציניקן

New member
שאלה על הקלאסה:

יש לך דוגמה בשבילי לשורד עם קלאסה, אם אפשר בנסיבות דומות למצב של טויילה שבו היא היתה חסרת-קלאסה לטענתך? אם תוכל למצוא בעונות 6-8 זה יהיה נחמד.

©big smile©

New member
../images/Emo45.gifזה בדיוק מה שאני חושבת.

במיוחד לגבי החסינויות האחרונות.

britney4u

New member
איזה פרק עצובבבבבבבבבבב../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אוףףףףףףףףףף אלייזה עפה איזה חבורת מנוולייייייייייים
איך כריס הטיס אותה בכזאת קלילות, כמעט צחק לה בפנים
אני מתעב כל אחד מהשלושה האלה, אני לא מאמין שאחד מהם ינצח, בעעעעע!!! אוףףףף אלייזה עפה, אני עדיין לא מעכל את זה

britney4u

New member
גם אני../images/Emo5.gif../images/Emo45.gif

אני מעדיף כבר שסקאוט תנצח
.. ווווווווואיי איך אני רוצה שכריס יידפק!!! שהוא יהיה בפיינל 3 ואז יעיפו אותו, זה כל כך יפצה אותי על ההדחה של אלייזה
לראות אותו כל כך קרוב לסוף ולא להגיע לשם! זה יהיה מושלם
אני פשוט מתעב אותו, במיוחד את השחצניות שלו ואיך שהוא מרשה לעצמו לרמות בצורה כזאת
וכל הזמן השומנים שלו דולפים מהגופייה שלו, וזה גורם לי לשלשולים
ממש תחליף ל"תתי בתי..." בעעע איזה גמר מסריח זה הולך להיות.

למעלה