הישרדות

גללללי

New member
הישרדות

עונות ההמשך של הסדרה ישודרו בקיץ הקרוב לכל השואלים.... כיגיע הזמן נמסור את כל הפרטים בערוץ ובפורום!

תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני כרגע רואה את העונה ה- 16 ואין לי מושג מי הם חצי מהפייבוריטים כי הם באו מעונות 12-13-14-15 (פרצוף כועס כלפי ההפקה האמריקאית שלא שמו משהו מעונות 10+11. ד"א, את 15 ראיתי). אל תמהרו עם העונות של המירוץ למיליון. חוץ מהשמינית ראיתי את הכל.

ולמי שתהה...

אני לא פריק של ריאלטי (להפך) אבל אלה תוכניות הריאלטי הטובות ביותר שיש. לא מפתיע שהן מועמדות\זוכות באמי בקטגוריה של ריאלטי כי הן פשוט טובות ואף יכולות לגרום לך לעיתים למתח. כל שאר השטויות... סתם שטויות....

n o g a m o o n

New member
אם זה לא עבודה של 1 באפריל

תכתבי שוב את ההודעה בפורום הישרדות. ישמחו שם אם זה נכון

גללללי

New member
הישרדות עונות ההמשך יגיעו בקיץ

זאת לא עבודה של 1 באפריל....

Witchcrafts

New member
ךםך, אם כבר יום השקר:

עבדתם על מישהו? ניסו/הצליחו למתוח אתכם?

Witchcrafts

New member
ג'י,

לא היית חייב להשקיע בתגובה כזו מפורטת. אבל תודה רבה, אני נורא מעריכה את השיתוף. P-; לי, לדאבוני, לא יצא למתוח אנשים בצורה מטורפת. כל שנה מחדש אני בונה על היום הזה, וכל שנה מחדש – לא מוציאה לפועל שום דבר. טוב, שנה הבאה. והפעם באמת!

cwn

New member
יאפ :D מתחתי את כל הכיתה

הייתה לנו בגרות באנגלית ועד יום שלישי (1 באפריל) עדיין לא הגיעו התוצאות. אז לקחתי רשימה שמית של הכיתה מהמזכירות, נכנסתי למעבדת המחשבים והדפסתי על הרשימה (אחרי חישובים וסרטוטים כדי לבדוק שזה יצא מדוייק) ציונים מפוברקים של כולם, ממש נמוכים. תליתי את הרשימה בכיתה בהפסקה וחיכיתי שעה לשיעור שאחרי מתמטיקה מתי שכל הכיתה יחד בשיעור חיבור. נכנסתי לכיתה וכולם היו ליד הלוח בודקים את הציונים שלהם, אנשים התחילו להלחץ וכמה בנות כמעט בכו. חבר שלי שהוא בן אדם מאוד לחוץ בקטע של ציונים, וכמעט התפוצץ מרוב שהוא היה לחוץ לפני הבחינה שאל את המורה כמה הוא קיבל יום לפני כן והיא אמרה לו שהוא קיבל מעל 90, אז כשהוא ראה את ה-64 שכתבתי לו על הרשימה הוא התחיל להיכנס לסרטים שהוא פישל בבחינה, או שאולי הייתה טעות. אחרי 5-10 דקות שכל הכיתה בבלגן נעמדתי מול כולם במרכז הכיתה ובזמן שאני נקרע מצחוק סיפרתי להם שהכל מתיחה שלי ושאלו לא הציונים האמיתיים. הם היו בכזה הלם שלקח להם 5-10 שניות להבין מה קרה שם.

McFlyRoni

New member
איזה חודש בשבילכם זה קיץ?

מאי יוני יולי אוגוסט כולם קיץ, השאלה היא איזה חודש הוא מספיק קיץ בשביל AXN לשדר את הישרדות

למעלה