הישרדות

idanshaf2

New member
באמת שאני לא מבין

מה אנשים מוצאים בתוכניות המפגרות האלה?!? חבורה של אנשים "נורמלים" שולחים אותם לאי עלק ריאלטי הרי הכל מבוים שם למוות...

uri80

New member
כן. אני. יש מספיק גועל בחיים, לא צריך להוסיף

עליהם. באופן כללי לא רואה טלוויזיה. חבל על הזמן. משיחות של כמה חברים הבנתי שיש שם איזה מושיק אחד שכנראה הייתי מחבב, ואיזה דן אחד שלא הייתי מתקרב אליו גם עם מקל באורך מטר ומקל כביסה על האף מפאת הצחנה. ותכל'ס? ההפקה היא הרי זו שמכוונת הכל אז למה בדיוק מתעצבנים על השרץ ולא עליהם? לחובבי הטלנובלות פתרונים.

TheBigBrother

New member
אני לא מבין

מה כל כך נפלתם על התוכנית? בסופו של דבר גם ממנה יש ללמוד לא מעט. זה שאתם יעני נגעלים ממנה, זה טוב ויפה אבל למה אתם עושים את זה? בסה"כ התוכנית הזאת , ורוב תוכניות הריאליטי, עובדות על איך אנחנו(המשתתפים) מתמודדים עם אחרים בתנאי הישרדות(במקרה הנ"ל היא גם נקראת הישרדות). אני בכלל לא שולל שכל המשתתפים שם עושים את זה הרבה יותר טוב מכל אחד מאיתנו פה. אז במקום לרדת עליהם אולי כדאי ללמוד ?

ואו..שנים שלא כתבת כאן..

ואתה צודק... אני אצפה בתוכנית ואלמד איך מפצחים קוקוסים/ איך צדים סרטנים ואיך מחרבנים בים. ho ya

TheBigBrother

New member
זו הישרדות פיזית

שהיא גם דבר מעניין,אבל הם לא מומחים בה לדעתי, רובם לא לפחות. אני דיברתי על "הישרדות" בין אישית, דינמיקה קבוצתית, יחסי אנוש וכ"ו. ודרך אגב, אין שום דבר רע בלהראות מצוין וגם להצליח. נ.ב. לא כתבתי כי היה שקט יחסית ולא היו שרשורים שקשורים אליי או שיש לי משהו להגיד בנידון אליהם, ולכתוב כל מיני בלבולי מוח רק בשביל לכתוב כל מיני בלבולי מוח לא תמיד יש לי כוח :)

ronli1986

New member
דן-והגמר

היתה איזה ביקורת באינטרנט לגבי דן והקשר לממשלה-שברור שההפקה תבחור אוות לגמר מפני שהמדינה שלנו כולה שחיתות-אם הממשלה שלנו ככה מושחתת אז איך לא יהיו תוכניות טלויזיה מושחתות?משהו כזה... אני דווקא מסכימה עם הביקורת הזו,וזאת הסיבה שרוב הסיכויים שדן יגיע לגמר :)

elena20

New member
מה הבעיה? שימי את האייקון../images/Emo58.gif

ובתוכן ההודעה תרשמי, מי שירצה יכנס. חוץ מזה לא נראה לי שזה יעניין פה הרבה אנשים....

amitk80

New member
לא מאמין לך

איפה מצאת את זה ברשת? ? אני שמעתי שדן יגיע רחוק זה כן, אבל נעמה? נעם זה הגיוני כי הוא בחור מאד חזק אבל יש לך את הקישור? ?

ChilD SouL

New member
אני צופה לפעמים, מודה.

למרות שאין על ההישרדות האמריקאית שלוקחת את כולם בהליכה, ובעיקר המנחה שהוא תותח אל ולא כמו זו-ארץ יבש כמו צנון. הו וול. ישראלים תמיד היו טובים בלהעתיק דבר טוב ולהפוך אותו לחרא, לא חדש.

למעלה