הישרדות

יוקאס

New member
יש ויש!

פשוט יש כל כך הרבה זבל בטלוויזיה ומיום ליום ההתלבטות שלי של "מה לא לראות היום?" נהיה קשה יותר ויותר...

amitk80

New member
אני אהיה השונה

ואגיד שאני כן רואה את זה. פשוט מגעיל לראות את דן התחמן הזה איך הוא מתחמן את כולם. כמו שהדליפו בעיתון לפני זמן מה מושיק הודח היום. רצו שמועות שדן יגיע לגמר. אני מקווה שזה לא נכון.

מושיק עף!!!!

מה הולך בתוכנית המזוויעה הזאת??? הכול שקרים ומניפולציות.... מה דעתכם על זה שמושיק הועף??

amitk80

New member
זה היה לי ברור

במידה מסוימת שהוא יעוף כי הוא הכי חזק בשבט ומבחינתם הוא מאיים בעיקר על אנשי ג'יבארו שהם חלשים כמו עלה נידף ברוח. אני חושב שדן הזה חתיכת שקרן ותחמן. איך נתנו לו רישיון להיות עורך דין אני לא יודע. אני ממש מתבייש שהוא גר בעיר שלי. אני לפחות אדע לא לשכור את שירותיו. משה יצא כלב ברמות. מדהים איך אפשר לשחק עליו ולסובב אותו על האצבע הקטנה. לצערי התוכנית מלאה בשקרים ומניפולציות אבל יש כמה אנשים צדיקים בסדום (יעל ושחר לדעתי). יעל ושחר הן בנות מאד סימפתיות שלא משחקות בקקי בניגוד לשאר האנשים בשבט. נעמה מגעילה אותי ברמות. דן כבר אמרתי את דעתי. מה דעתך?

אמממ...

דן הוא תחמן, בגלל זה הוא עורך דין... זה תכונה שצריכה להיות לעורך דין לא? ושמעתי. שהוא ממשפחת מנו ספנות יכול להיות??? אנשים צבועים בה ברמות... איכס, איך אפשר להיות ככה??? בכול מקרה, שחר ויעל באמת הצדיקות בסדום... הם לא מזיקות...

גיא דוגמן, מולי דוגמן.. וגם השתתף בפרסומות

מרינה גם דיגמנה והשתתפה באיזו פרסומת. טוב, זה מה שאני זוכרת כרגע..

amitk80

New member
מושיק והשאר

מושיק הוא איש עסקים. משה הקקה הזה הוא מלצר. ליה מנהלת שיווק, שחר מורה לערבית. טוב אני לא זוכר. בקשר למה שאמרת לצערי זה נכון. כדי להיות עורך דין אתה צריך להיות תחמן וקצת חרא (תסלח לי lir האחת) ומנוול. אני לא יודע אם אבא שלו מנהל את מנו ספנות אבל אני זוכר שזה עלה כמה פעמים בתוכנית שירדו על משהו שקשור למנו. מה את חושבת על הפרק שהיה אתמול?

גמני לא רואה.

למרות שאני חסיד נלהב של תכניות רדודות, אני ממש לא אוהב תכניות ריאליטי. מעניין, הרוב המוחלט של החברים שלי, בחיים הריאליים שלהם, לא אוכלים שרצים, לא בונים רפסודות ולא זרוקים באיזה אי... דאנטה

ZZZZZZZZZZ......./images/Emo199.gif

ראיתי פעם אחת..חצי תוכנית. וזו אחת התוכניות הכי משעממות שיצא לי לראות. אני רק זוכרת שכולם, משומה, נורא יפים שם. ויש שם אחד..שהיתי בכיף משאילה לו את הרחם שלי. אבל זהו. גם ככה אני בקושי רואה טלווזיה... הכל זבל!

למעלה