../images/Emo58.gif
שוב, הסיכום שלי לפני שאני קורא מה אחרים כתבו, אז אני מתנצל אם אני ממחזר האמת, קשה לדעת מאיפה להתחיל הפעם. בבסיס העניין הזה ממוקמת האישיות המוזרה של אלייזה והדרך הפתלתלה שבה היא מוצאת את עצמה משחקת. אני כותב "מוצאת את עצמה" בגלל שלדעתי אין לה שום שליטה על זה. בסופו של דבר השכל הכריע והיא הצביעה נכון, מה שאומר שאו שלאליזה יש פיצול אישיות או שהעריכה הפעם היתה ממש מוגזמת. אם אליזה היתה מצביעה לסקאוט היא היתה הופכת פגיעה בעצמה, במצב של שויון, ולכן נחסכה מאיתנו הדרמה האמיתית. פרק מאוד מאכזב בשביל טווילה, שהפעם היתה מהצד השלילי של אור הזרקורים. השבועה המיותרת על הבן, אבל יותר מכך הגישה החשדנית כלפי אלייזה מהרגע שהן חזרו מהריוורד. נכון שאיימי יכולה לדבר ולשכנע.. אבל בשורה התחתונה, איימי וגו'לי הצביעו נגד אלייזה רק בפרק הקודם, אז מה הבעיה לתפוס את אליזה לשיחה ולנפנף בעובדות האלה מול הדיבורים של איימי? מה הרלונטיות של זה שאיימי אומרת שהיא שמרה על הגב של אלייזה מליון פעם כשרק כמה ימים קודם היא הצביעה כדי לשלוח אותה הביתה? הבעיה של אליזה זה שהיא משחקת עם יותר מדי רגש ודחפים אימפולסיביים. ההצבעה הזאת היתה סוג של מבחן בגרות בשבילה והכרה שזה משחק שצריך לנצח. אני חושב שלא היו צריכות להיות לה שום נקיפות מצפון, וכל הדרמה שנוצרה שם היתה מיותרת. חבל מבחינתן של טווילה וסקאוט שהן נגררו לקרב מילולי מיותר כשהניצחון כבר מונח אצלן בכיס. קצת יותר אצילות היתה נותנת להן יותר נקודות אצל המושבעים. המרויחים הגדולים הם כמובן כריס ואלייזה, כריס יודע שהוא נמצא בברית הנכונה, עם שתי נשים שהפכו לשנואות והן אפילו יותר עגלות ממנו. מבחינה פיזית הוא פשוט בושה למין הגברי, מדהים איך שהוא מפסיד את כל התחרויות הפיזיות. מבחינת אסטרטגיה נראה שהוא עושה את הדבר הנכון, הוא יודע שהוא בדרך הנכונה אז פשוט לוקח צעד אחורה ונותן לאחרות לריב בינהן. אליזה הוכיחה עליונות גופנית וכרגע היא החזקה ביותר מהבחינה הזו. קשה לדעת איך ההצבעות שלה נגד ליאן ואיימי יתפרשו בחלק הזה של המושבעים אם היא תגיע לסיום אבל נראה שהיא תגבר על סקאוט וטויילה בכל מקרה. לדעתי עדיף לה לא לחרוג מהברית ולא להסתכן בלהתמודד ומל ג'ולי בסיום על אותם קולות. שאלה לסיום: מה אמרה איימי כשהיא מסרה לג'ף את הלפיד?