הישרדות 911

walking

New member
../images/Emo58.gif

זה נראה יותר כמו מבט - "זה קול של כריס הכל בסדר"

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 911

וואו וויייייי. סופסוף זה קרה. הברית שחזיתי בפרק הקודם קרמה עור וגידים פרק אחד מאוחר ממה שקיוויתי. אלייזה וסקאוט יכולות לחיות ביחד - הכל למען המלחמה המשותפת בשלטון הטרור של לי-אן ואיימי. ת'כלס לי-אן חפרה לעצמה את הקבר הזה. במקום להמשיך להתנהג כאילו הכל טוב היא תוקפת את טווילה ומצפה ממנה שהיא תישאר נאמנה לברית אחרי שהיא אומרת שלא היא ולא סקאוט בתכניות של השלושה (איימי-ליאן-ג'ולז) לפיינל 3. נו באמת. זה הישרדות 4 - ההיסטוריה חוזרת. איך אפשר בכלל להסתמך על ברית שהיא אפילו לא הרב ולצפות שלא יהפכו לכם את המשחק על הפנים ? הפרק עצמו היה חביב - היה צפוי שהקרובים/חברים שם ולא בארה"ב. הפרק היה טוב בזכות כריס וטווילה - פיינל 2 חלומי כרגע מבחינתי. טווילה מוכיחה שהיא שחקנית חזקה שמוכנה לעשות הכל בשביל להתקדים. כריס ידע ללחוץ על הכפתורים הנכונים והצליח למשוך את אלייזה לברית בת-כלאיים עם האויבת מספר אחת שלה - סקאוט. החיוך המתמוגג של כריס ואלייזה היו שווים הכל. איימי הייתה בהלם ואחרי הקול השני שליאן קיבלה גם ליאן וג'ולז ידעו שמשהו הולך לקרות. בקיצר - העונה הזו ממשיכה במגמת השתפרות והחל מפרק 6 אני נהנה מכל פרק יותר ויותר.

../images/Emo58.gif

קודם כל, בוא לא נשכח שאלייזה הצטרפה לברית הזאת מחוסר ברירה. זה היה הסיכוי היחיד שלה להישאר, בהחלט מצב מעניין שלא זכור לי כמותו בעבר. דבר שני, אני חושב שקצת עבדו עלינו בעריכה של הפרק ואני מתכוון לשכנוע של כריס את אלייזה ללכת אתם. הם הראו את קטעי ה "תבטחי בי", "בבקשה" וכו' אבל לא הראו שום קטע שבו הוא מסביר לה בהגיון פשוט שזה הסיכוי היחיד שלה, כדי שנשאר במתח עד הסוף.

Doji

New member
פרק 9x11 ../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

פרק מעולה ראשון בעונה משמימה!
הייתי ממש מופתע! טווילה לא טיפשה כמו שהיא נראת ונשמעת! שיחת המוטיבציה שלה עם כריס הובילה למהלך הנועז של העונה.
בכל עונה של הישרדות יש "רגע מכונן" כזה שניתן לעשות מהלך מסוכן ומפתיע של להיפטר מהדיקטטור השיבטי, אבל בד"כ השחקנים מפחדים לקחת את הסיכון, כמו שהיה עם רוב מריאנו בעונה 8. למזלנו אלייזה היתה מספיק נואשת להבין שהיא צריכה לקחת סיכון. לרוב היתה את אמבר שתגן עליו מפני הפיכות פוטנציאליות מסוג זה, לאיימי היתה לי-אן, אבל היא כנראה לא מספיק טובה כמו אמבר (בזכות החסינות של איימי העיפו את לי-אן במקומה).

../images/Emo58.gif

איי איי.. אני לא יודע מאיפה להתחיל.. אולי מזה שאני צריך להוריד את הראש בשביל שרון יתן לי צ'פחה על העורף.. אכן לא האמנתי שאלייזה וסקאוט יוכלו להיות באותו צד.. אפילו אם זה לא ממש נראה ככה.. בכל זאת זה קרה.. זה לא יאמן וזה מה שעושה את הפרק הזה למצויין.. או לפחות את הסיום שלו לכזה. אני שונא את פרקי המשפחות, זה כל כך מיותר ומסיט את העניין מהדרמה האמיתית, במיוחד בפרק שכל כך מלא בדרמה ויש בו טוויסט כל כך טוב, טוויסט שעושה עונה שלמה. שוב הקטע הממוחזר הזה שעובדים עליהם ואז מביאים את הקרובים בכל זאת וגם מי שהפסיד מקבל וכו' וכו'. זה מיותר, שימשיכו להתגעגע, שימשיכו לסבול, זה מה שעושה את המשחק הזה ומבדיל אותו מ"האח הגדול", התנאים הקשים והדרך שבה בני אדם מתפקדים ומייצגים את עצמם תחת סבל וקושי. כל הפינוק הזה רק מקלקל את הנואשות שלהם שהיא מרכיב מפתח בסדרה. אבל די להתלונן, דברי הסיום של ליאן אמרו הכל בעצם, היא היתה מופתעת לחלוטין וזה אומר שהטרייבל היה שווה ביותר. חבל שלא אמרתי את זה עוד בתגובה לפרק הקודם, ממש רציתי לעשות את זה אבל נזכרתי שלפני כן כתבתי פה שאין "מגיע" בהשרדות אלא למי שמנצח בסופו של דבר, לכן לא כתבתי בשבוע שעבר שמגיע לטווילה לזכות. מבחינתי היא המלכה האמיתית של העונה. היא זאת שיצרה את המהלך המדהים הזה ובעצם קרבה את עצמה ל 60% פיינל 2. לא רק זה, היא גם עשתה את זה בסתר כך שאף אחד לא ממש יכול להדביק לה את היוזמה לבגידה על פני סקאוט ואלייזה, אם היא תתמודד מולם בגמר על אהדת המושבעים. טווילה יצרה לעצמה תדמית של אחת שהמילה חשובה לה יותר מכל, לא סתם כי זה טוב לסדרה אלא כי אלה ערכים שהיא הביאה מהבית. מודה- גם אני נפלתי בפח הזה. היא נשבעה על בנה אבל החליטה, בצעד גדול מבחינתה, שהיא לא מסוגלת להמשיך להיות נחותה בתוך הברית שלה ושהיא בכלל תצטרך להישבע, להלשין ולהצטדק בשביל להגן על עצמה. כריס כבר חשב שהוא מוגן עוד קודם אבל טווילה עשתה את המהלך ששינה את המשחק ותודה לאלייזה שמשום מה האמינה לכריס. לא היה חסר הרבה שהיא היתה בתיקו עם ליאן בגלל שהיא בעצמה הצביעה לכריס.. תחשבו על זה.. זה היה יכול להיות המקרה הראשון אי פעם שמישהו הביא להדחה של עצמו בטרייבל.. ואיפה כל אלה שאמרו שליאן שולטת ולליאן מגיע? אמרתי לכם שאין כזה דבר. מי שינצח הוא זה שהגיע לו כי זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה.

../images/Emo58.gif911../images/Emo58.gif

(אני לא כותב פה בד"כ - בכלל למען האמת- אבל הפרק הזה דרש תגובה): טווילה - גאונה! באמת לא ציפיתי שזה יבוא ממנה... עד עכשיו היא נראתה כאחת שלא יכולה להחליט בעצמה, והנה רקמה לעצמה ברית חדשה... אני בד"כ מוחק את הפרקים של "הישרדות" אבל את זה אני אשאיר בינתיים... אני חייב להסתכל על זה עדו כמה פעמים... מעניין מה ייקרה בשבט עכשיו... (איימי נראתה בסוף כאילו היא ראתה רוח רפאים... היא פשוט הייתה בשוק).

t-man

New member
../images/Emo58.gif

וואו!!!!! סוף סוף פרק מעולה בעונה המגעילה הזאת! אהבתי את האתגרים של הפרק. טווילה הוכיחה לי לפחות שהיא שחקנית חכמה שתעשה הכל כדי להתקדם-הברית הזאת תעשה את העבודה אבל יש כאן בעיה רצינית,אליזה לא אמינה מסיבה הפשוטה שהיא יודעת שהיא לא תגיע לשלושה האחרונים במידה וטווילה וסקאוט יהיו חלק משלישיה. אני ממש לא סובל את איימי-אני מקווה שיעיפו אותה בפרק הבא.

../images/Emo58.gif

סוף סוף! הגיע הזמן לשינוי. ידעתי שכריס לא יעוף בקלות בפרק הזה ואפילו בלי חסינות הוא הצליח להתל באיימי. חבל לי על ליאן למרות שהייתי שמח יותר לראות את איימי בחוץ אבל עדיין, סוף סוף יש תקווה לעונה הזאת. ג'ולי - אין כל כך הרבה להגיד על ג'ולס הפעם. חוץ מזה שהיא הצביעה נגד אלייזה (והראו את זה) אי אפשר להגיד הרבה עליה. כנראה במידה ואיימי לא תזכה בחסינות בפרק הבא, היא עפה. סקאוט - גם עליה אין הרבה להגיד, שבוע שעבר היא השתמשה בשכל שלה, הפעם היא הייתה יותר נלוות למוח האמיתי של הפרק הזה. איימי - חה חה חה חה חה חה חה! כמה נהדר לראות את הפנים שלה אחרי מה שקרה! זה אפילו היה יותר מהנה מהרגע שג'רי עפה בעונה 2 או שג'וני פיירפליי הודהם שטריש עפה בעונה 7. ללא ספק המטרה הגדולה ביותר אחרי הפרק הזה. היא הייתה טובה עד עכשיו, אבל עכשיו היא באמת צריכה להיות רצינית אם היא רוצה להציל את התחת שלה, לא רק שהיא חזקה מבחינת מעמד אלא היא חזקה באתגרים משמע שינסו להיפטר ממנה מהר. אלייזה - אח אלייזה אלייזה. ידעתי שהיא לא טיפשה כמו שכולם חשבו. עם הצעד הזה שהיא עשתה אפילו בידיעה שסקאוט עלולה לבגוד בה היא מקבלת קרדיט גדול ושמן. אימא שלה עזרה לה? אני לא יודע, מה שכן, היא הוכיחה שיש לה שכל והיא ידעה שברגע שכריס יעוף היא תהיה הבאה בתור. אלייזה התעוררה ועכשיו יש לה סיכוי גדול מתמיד לזכות מהכל. אם היא תישאר מאוחדת עם כריס הם יוכלו להמשיך קדימה לפיינל 2. מה שמוביל אותי ל... כריס - נורא חששתי שהוא יעוף הפעם, אבל הוא הוכיח את עצמו. בערך, זה היה יותר הנשים הצילו אותו יותר ממה שהוא הציל את עצמו, למרות שבתחילת הפרק הוא יצר חיכוך בין הקבוצה שזה עזר. היה עצוב שהוא כמעט עף אבל בעזרת חשיבה הוא סוף סוף הציל את התחת שלו. הברית החדשה שלו תביא אותו לפיינל 4 100%. אבל המוח של הפרק הזה היא ללא ספק. טווילה - שלא כמו ביג טום, טווילה היא הרבה יותר חכמה ממה שהיא נראית. היא זאת שסיפרה לכריס שהרעיון הכי טוב יהיה לצרף את אלייזה לברית שלהם וזה עבד. כריס לא קלט שאלייזה הייתה בסכנה מתמדת וגם אם הוא היה מצליח אותה הוא שכח את העובדה שהוא היה הבא בתור, אנחנו חייבים לטווילה את העובדה שהיא הצילה את העונה הזאת. חלקית. אני חושב שהיא עשויה לנצח. יש לה את הסיכויים הכי טובים עכשיו. ליאן - חבל שהיא הקורבן כי רק בגלל שהיא העוזרת הצמודה של איימי היא עפה אבל ככה זה. לפחות האמבר של העונה הזאת עפה ועל זה אני אומר תודה, עכשיו רק היותר מעניינים נשארו והקרב האמיתי מתחיל. מה אפשר להגיד על ליאן? לא הרבה... היא זכתה בפרס ובת ברית חדשה... הייתה גרועה באתגר אחד אבל ניצלה למרות זאת... כמעט עפה על ההתחלה... זהו... אין לי מה להגיד עליה יותר... אז מה יקרה בפעם הבאה? אני מניח שאיימי או ג'ולי יעופו תלוי אם איימי תזכה בחסינות או לא. אבל שיגיע המועד לפיינל פור זה מה שאני מנבא: טווילה זוכה בחסינות, כריס יעוף כי אלייזה תפחד מהסלע הסגול. טווילה שוב תזכה בחסינות, אלייזה כנראה תעוף כי היא תעדיף את סקאוט: טווילה תנצח 7-0 את סקאוט.

fsss

New member
../images/Emo58.gif 911

היה שווה לראות את כ-ל הפרק רק בשביל המבטים של איימי-אלייזה
לפני ואחרי ההצבעה... ברגע שלי אן אמרה שהיא לא חוששת אז היה ברור שהיא הולכת לעוף.. מעניין יהיה לראות את אלייזה
-סקאוט באותה ברית...

anatile

New member
911../images/Emo58.gif

אתם לא מבינים...זה לא שטוויילה חכמה, זה שכריס ממש עיוור שהוא לא חשב על המהלך הזה לפניה!!! אני רק מקווה שלאמי יש מספיק תושיה כדי למצוא מוצא מהמצב שהיא נקלעה אליו כי אני תופסת ממנה. לי יש הרגשה שהיא תזכה בחסינות גם בפרק הבא. (וזה לא מוצא אידיאלי בעיני אבל לא חשוב) מה שבטוח...עניינים מתחממים!

../images/Emo58.gif

רביש. מה שקרה יכול היה לקרות רק כמו שהוא קרה. כריס לא היה יכול ליזום מהלך כזה ובטח שלא אלייזה. נתחיל מזה שסקאוט לא היתה יוזמת את המהלך, היא כבר נכוותה בגלל מה שקרה בפרק הקודם וגם אז, כשהיא נסתה לשכנע את טווילה לעשות הפיכה, טווילה אמרה לה לרדת מזה. אחרי שכריס הלשין עליה, לא סביר שהיא היתה פונה אילו שוב. כריס לא יכול היה ליזום את זה כי זאת משימה מורכבת מדי. הוא ידע שיש החלטה קבוצתית להעיף את אלייזה אבל מה הוא יכול היה לעשות מעבר לזה ובשביל מה? הוא ידע שהוא כנראה נשאר, למה שהוא פתאום ינסה לגייס שלישיה כדי ליצור בלאגן מיוזמתו? אלייזה בכלל לא היתה מודעת לכל הסיפור וגם אם כן, היא לא היתה פונה לסקאוט וטווילה בקשר לזה, הנשים שהכי מרוחקות ממנה. הרי המקור לסימון של אלייזה היא בכלל סקאוט אז אם כבר היא היתה ניגשת לג'ולי וליאן, בטח לא לסקאוט וטוילה. מכאן שטווילה עשתה את הכל וגם היא, בדרך היחידה שעמדה לרשותה. היא שלחה את כריס לעשות נסיון תחת סיכון מנימלי. אם הוא היה נכשל בגיוס של אלייזה הן היו ממשיכות בתכנית המקורית. לא הראו את זה אבל כנראה שעד הטרייבל הוא הספיק לדווח להן שאליזה איתם ושימשיכו בתכנית.

SweetRevenge

New member
../images/Emo58.gif911

ובא לציון גואל! בואו נודה כולנו יפה לטוויילה שבפרק 11 התחילה לשחק את המשחק. פרק מצוין. That's what SURVIVOR is all about. ואני כבר חשבתי שלא נזכה לראות אקשן מחבורת המטומטמים, עצלנים, פאסיביים, שפוטי-איימי, אבל מזל שהם גם מספיק טיפשים כדי לעשות הרבה טעויות שהציתו לחבריהם זרמים במוח. הטעויות: [שלטון איימיאן]- חייבת להודות, למרות שדיקטטוריה כזו שהנהיגה איימי במשך חודש באיי ונואטו עתידה להסתיים בכל הישרדות נורמלית לפני הפיינל פור, כבר התחלתי להתייאש. כל עדר הבנות חי לו בסוג של הרמוניה וביטחון שהוא חלק מהפיינל פור (שחציו יהיה איימיאן כמובן, אין ויכוח פה) עד שסופסוף הפרק, סקאוט החליטה שיהיה נחמד לברר את זה לקראת הפיינל 6. ומה גילתה הסקאוט?? שאיימי רוצה רק כוסיות בגמר. יפה יפה. טעות ראשונה איימי (לא ממש ראשונה, אבל הראשונה שהדליקה
אצל הנתינות). את בפיינל 7 ומודיעה לשתיים מבנות הברית שלך שאין להן סיכוי להגיע לפיינל פור. חכם. כלל בסיסי בהישרדות - תשקרי. [ג'ולז]- מסכן כריס, הוא כל כך בדיכאון, בטוח שהוא הולך... אז אני אשחק את תפקיד הנשמה הטובה ואספר לו שהוא נשאר. YAY. זה מה שקורה כשלא חושבים קדימה מהעמדה של האחר. פיינל פור בייבי, אלה הן מילות הקסם. [אלייזה]- תסתמי את הפאקינג פה שלך ("אמא, היית מאמינה, מה היה התירוץ שלהן לכמעט-העפה שלי?? - אני מדברת יותר מדי!! חחח.. מאיפה הם הביאו את זה?!" - 0.00003 שניות מנאומה של אלייזה). [כריס]- מה אתה יושב לי עצוב ליד המדורה?! תזיז את התחת שלך ותלחם על חייך באי. אתה אולי לא אישה, אבל יש לך Vote שיכול להיות מאוד שימושי בעייני אחרים, במיוחד בשלב זה של המשחק. בלי ההארה המאוחרת של טוויילה, הברית החדשה לא הייתה נוצרת.
כמו שזה נראה כרגע איימי מתעופפת לה מהאי... אבל שום דבר לא בטוח. אלייזה לא חכמה מספיק כדי להישאר בברית וכל סיפור שימכרו לה ג'ולז או איימי החכמות ממנה, היא עלולה לבלוע. במיוחד כשיחסי סקאוט-אלייזה וטוויילה-אלייזה הם לא מהבריאים שנראו על האי. ליאן פשוט לא עשתה כלום עד עכשיו, נראתה כאילו היא בטיול שנתי על האי, כרכרה סביב איימי, ויתרה על החסינות בביטחון ובצדק היא בחוץ. נקווה שטוויילה תיקח.

../images/Emo58.gif

בפרק 11?? ומי לדעתך גרם להעפה של כל הגברים ע"י הזיגזוג?? טווילה היתה שם מזמן, בנתה לעצמה שם של אחת עם מילה ובסוף דפקה את כולם אחד אחד, למרות שהיא כל כך חסרת כריזמה, מה שרק מעצים את ההישג.

gay naked hatch

New member
../images/Emo58.gif השרדות 11.9

סוף סוף קרה מה שהיה אמור לקרות לפני שנים. כריס הוא מאסטרמוח ומי שלא מסכים לא יהודי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

כריס הוא מאסטרמוח בדיוק באותה מידה שאני לא יהודי. הוגת הרעיון היתה טווילה, הוא רק היה צריך להגיד כן. הוא זה שישב בערך 3 פרקים תוך פיספוס כל ההזדמנויות שצרחו לו בפרצוף לספח את אליזה ולא עשה כלום. הוא זה שאמר לארוסתו שאם הוא לא זוכה בחסינות הוא עף בטוח, בלי לראות את הזדמנות הפז שיש לו בידיים. אה כן, והוא זה שהיה בין הוגי תכנית "להיפטר מהגברים החזקים"

gay naked hatch

New member
ספויילר.

הוא זה שסיפר לאימי והחבר'ה שסקווט עשתה תכנית כדי להפתר ממנה כדי שהם לא יצביעו נגדו. הוא זה שסיפח את אליזה. הוא מלך היקום. וגם ג'ולי ואימי וסקווט, אבל הוא יותר. טווילה סתם רדנקית שאבא שלה הוא גם דודה. כל הזמן בתכנית של "אני לא יודעת למי אני אצביע היום אני סתם רדנקית מטומטמת". לא חכמה ולא נעליים. לא מבין למה אנשים אוהבים אותה כל כך.

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif פרק 11

קודם כל,מה זה מרגיז אותי הודעות אשר טוענות "אלייזה מלכה,אלייזה מלכה" איפה מכלה איפה?,הרעיון היה של כריס,כאילו ג'ולי אמרה לו שהם הולכים להצביע לאלייזה וסקאוט או טווילה(לא זכור לי) פנו לכריס הווא פנה לאלייזה,אז פה אני אל רואה מלכה כי היא לא תכננה פה שום דבר היא פשוט זרמה כי היא לא רצתה לעופ,מלכה היא לא ! איימי-כיוון שהיא לא מפגרת הייתי מאוד מעוניין שתפנה לאלייזה ותספר לה שסקאוט תמיד זאת אשר היתה מעונינת בסילוקה של אלייזה.הרי אם איימי עפה ואחרי זה ג'ולי אלייזה הבאה בתור,הרי אין סיכוי שהיא תגיע לפיינל2 כי סקאוט לא סובלת אותה. אני טוען שעוד יהפכו יוצרות ואנחנו נראה פה פייט ריציני,אם זה לא בחסינות שאיימי תקח,אז זה יהיה בלהגיד הכל כדי לנצח .. אני כאוהב איימי נחרצ לא מפוחד על מה שיקרה לה,כי יש לה מוח איפשהו בראש והיא יודעת להשתמש בו (לעומת כמה אנשים שונים)אז לדאוג אני אל דואג. אני דוקא אהבתי את המבט לאחר שליאן עפה,איימי נתנה מבט כזה ,חכו חכו זה עוד יגיע לכם בהפוכה". שבוע הבא נתראה פה כמו כל פעם ונדע מי חכמה ומי לא. יום ראשון טוב לכולם!

למעלה