../images/Emo58.gif
איי איי.. אני לא יודע מאיפה להתחיל.. אולי מזה שאני צריך להוריד את הראש בשביל שרון יתן לי צ'פחה על העורף.. אכן לא האמנתי שאלייזה וסקאוט יוכלו להיות באותו צד.. אפילו אם זה לא ממש נראה ככה.. בכל זאת זה קרה.. זה לא יאמן וזה מה שעושה את הפרק הזה למצויין.. או לפחות את הסיום שלו לכזה. אני שונא את פרקי המשפחות, זה כל כך מיותר ומסיט את העניין מהדרמה האמיתית, במיוחד בפרק שכל כך מלא בדרמה ויש בו טוויסט כל כך טוב, טוויסט שעושה עונה שלמה. שוב הקטע הממוחזר הזה שעובדים עליהם ואז מביאים את הקרובים בכל זאת וגם מי שהפסיד מקבל וכו' וכו'. זה מיותר, שימשיכו להתגעגע, שימשיכו לסבול, זה מה שעושה את המשחק הזה ומבדיל אותו מ"האח הגדול", התנאים הקשים והדרך שבה בני אדם מתפקדים ומייצגים את עצמם תחת סבל וקושי. כל הפינוק הזה רק מקלקל את הנואשות שלהם שהיא מרכיב מפתח בסדרה. אבל די להתלונן, דברי הסיום של ליאן אמרו הכל בעצם, היא היתה מופתעת לחלוטין וזה אומר שהטרייבל היה שווה ביותר. חבל שלא אמרתי את זה עוד בתגובה לפרק הקודם, ממש רציתי לעשות את זה אבל נזכרתי שלפני כן כתבתי פה שאין "מגיע" בהשרדות אלא למי שמנצח בסופו של דבר, לכן לא כתבתי בשבוע שעבר שמגיע לטווילה לזכות. מבחינתי היא המלכה האמיתית של העונה. היא זאת שיצרה את המהלך המדהים הזה ובעצם קרבה את עצמה ל 60% פיינל 2. לא רק זה, היא גם עשתה את זה בסתר כך שאף אחד לא ממש יכול להדביק לה את היוזמה לבגידה על פני סקאוט ואלייזה, אם היא תתמודד מולם בגמר על אהדת המושבעים. טווילה יצרה לעצמה תדמית של אחת שהמילה חשובה לה יותר מכל, לא סתם כי זה טוב לסדרה אלא כי אלה ערכים שהיא הביאה מהבית. מודה- גם אני נפלתי בפח הזה. היא נשבעה על בנה אבל החליטה, בצעד גדול מבחינתה, שהיא לא מסוגלת להמשיך להיות נחותה בתוך הברית שלה ושהיא בכלל תצטרך להישבע, להלשין ולהצטדק בשביל להגן על עצמה. כריס כבר חשב שהוא מוגן עוד קודם אבל טווילה עשתה את המהלך ששינה את המשחק ותודה לאלייזה שמשום מה האמינה לכריס. לא היה חסר הרבה שהיא היתה בתיקו עם ליאן בגלל שהיא בעצמה הצביעה לכריס.. תחשבו על זה.. זה היה יכול להיות המקרה הראשון אי פעם שמישהו הביא להדחה של עצמו בטרייבל.. ואיפה כל אלה שאמרו שליאן שולטת ולליאן מגיע? אמרתי לכם שאין כזה דבר. מי שינצח הוא זה שהגיע לו כי זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה.