הישרדות 911

Boran

New member
../images/Emo58.gif

רחוק מאוד מלהיות רוב ס. בנקבה, אני מבקש. אולי לקס בנקבה. סליחה, טעות- גם לקס הוא נקבה. ואני מסכים, לכן כתבתי את אליזה במקום 4. פיינל 2 זה איימי וטווילה. אם איימי תצליח לצאת ממצב הביש הזה, זה יוכיח שהיא לא סתם דיקטטורית סטייל מריאנו שכולם הולכים אחריה בעינים עצומות, ושמגיעה רחוק בגלל שהאחרים טיפשים- אלא אחת שגם אם מתקוממים נגדה להעיף אותה היא יודעת להציל את עצמה (בנוסף, כמובן, להיותה דיקטטורית חלק לא קטן של המשחק)

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אמרתי שהיא עשתה מעצמה רוב ס., לא אמרתי שהיא רוב ס. בגלל זה אני אומר שלא מגיע לה, כי היא עשתה מעצמה מניפולטורית גדולה ויצאה קטנה.

../images/Emo58.gif

אלייזה
ממש רחוקה מלהיות רוב סי, והיא גם לא מנסה להיות כזאת. אלא יש אנשים עם יותר מזל. אם איימי
תצליח לצאת מהמצב שבו היא עכשיו נמצאת, היא תעקוף בהרבה מאוד את רוב סי.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אין לך מושג כמה זה מעצבן לראות שני אמוטיקונים אחרי כל שם שאתה מציין. די, הבנו שאתה אוהב את אלייזה גם בפעם הראשונה שציינת את זה ושמת 100 סימני קריאה אחרי זה. לא צריך יותר מזה. תפתח את ההודעת תגובה שלך לפרק, ותפתח את שאר ההודעות. אתה לא רואה הבדל? גדול? מאוד?

amitooshacham

New member
מי למשל?

אני שם לב לזה רק אצלך. ואצל דן, אבל הוא כותב את זה רק פעם אחת בשבוע

רוצה קישורים?! אני אשלח לך במסר!!

חוץ מזה, אתה סתם מתנהג בקטנוינות! לא מרוצה?! אל תקרא! רוצה להגיד לי משהו אישית, פנה אלי במסר! זה לא אמור להיות על גבי שרשור בשם הישרדות 911!

zulu2000

New member
../images/Emo58.gifחח אל תכניסו אותי לזה../images/Emo28.gif

בשבילי השם אלייזה והאמוט'
תמיד באים ביחד. אני אנסה להיגמל.. מבטיח.

amitooshacham

New member
אני פשוט אומר את דעתי

מותר לי להביע את דעתי, ודעתי היא שזה מפריע. אני לא קורא שום הודעה שלך בזמן האחרון בגלל זה. ובגלל שזה פורום, חשבתי שזה יהיה לך אכפת. אם לא אכפת לך, סבבה, תישאר ככה. תהנה.

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif

בטח התכוונת רוב ס. של עונת האולסטארס. היא ממש בלתי נסבלת.

walking

New member
../images/Emo58.gif911 - כבר?

הנעל עפה!!! הנעל עפה!!! ז"א ליאן עפה. הפרק עצמו היה מעייף, אחרי חמש דקות פרק מתוכן 3 דקות ריקפ+פתיחה ישר יש תחרות, אין מה לעשות במחנה של 5 נשים וכריס וטווילה. בנתיים הפייבוריט שלי הוא כריס, הגיע הזמן שגבר ינצח במשחק. פרק הבא אם איימי לא זוכה בחסינות אפשר כבר להגיד לך שלום. כבר יום 30?

maya567

New member
../images/Emo58.gif 911

אם עד היום לא ממש היה אכפת לי שאני טסה וזה הפרק האחרון שאני רואה של הישרדות, אני מתחילה די להתבאס מזה. סוף סוף התחיל להיות מעניין! והעריכה גם היתה מעולה, כי אי אפשר היה לדעת עד לרגע האחרון אם אלייזה או ליאן תעוף (למרות שהחיקוי של דינה שליאן דפקה, "החסינות לא היתה עניין של חיים או מוות בשבילי", היה רמז מטרים). בהחלט פרק מצויין. מטר - עכשיו יותר מתמיד אני אזדקק לסיכומים מפורטים באימייל!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

ועוד משהו, מספר הפרק הוא ניין אילבן (911). הממ...

amitas5

New member
../images/Emo58.gif

בדר"כ אני לא כותב כאן אבל אני חייב לציין את הרגע שבו ג'ף התחיל לקרוא את הקולות הוא קרא את השם של אליזה, אליזה הסתובבה לאמי ואמי נתנה את התנועה השחצנית שלה שאומר כן את הולכת, ובסוף שג'ף סיים אליזה הסתובבה עוד פעם לאמי. הרגע הזה היה ענק, אין אליזה מלכה

../images/Emo58.gif

אני לא יודע אם זו הייתה תנועה שחצנית. לי זה נראה כמו מבט מתנצל שמאשר שהיא עומדת לעוף. לאו דווקא שחצני.

למעלה