הישרדות 911

Guy K

New member
../images/Emo58.gif

וואו. איזה פרק שזה היה! קודם כל היה ממש נחמד המפגש עם המשפחות. זה תמיד מעניין אותי לראות את המתמודדים ב"סביבה הטבעית" שלהם: פתאום אפילו המתמודדים המעצבנים (כמו טווילה) מתחילים למצוא חן בעיני.
אמא של אלייזה: מגניבה! סחתן על החזייה!
איימי: מי ידע שגם היא לסבית?
הברית החדשה: כריס, טווילה, סקאוט ואלייזה. ללא הספק נקודת המפנה החשובה ביותר העונה. אחרי שהעיפו את ליאן - אין שום סיבה שלא יהיו ארבעת האחרונים. ובתכל'ס, מגיע להם.

adi007

New member
../images/Emo58.gif911

אני לא מאמינה אני בשוק ליאן!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך זה קרה פתאום?? אוף כבר לא נשארו לי פייבוריטים!!! ועכשיו לפרק.. היה פרק טוב (חוץ מההעפה). אני תמיד אוהבת לראות את הפרקים עם המשפחות! מעכשיו אני בעד כריס
שאני מורידה בפניו את הכובע על שהצליח להשאר במשחק, ובעד טווילה
שפשוט שולטת!! וכמובן אלייזה
ונסלח לה על זה שהעיפה את ליאן! אבל באמת הגיע הזמן שהמשחק קצת ישתנה ולא יהיה צפוי כל כך..

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif

כריס הזה בלתי נסבל בעיניי, ודי חבל לי שלא העיפו אותו יצרו תקדים שבו נשארות רק בנות לפרקים האחרונים של הישרדות.

willo

New member
../images/Emo58.gif 911

איזה פרק מעולה. סוף כל סוף התחילו לשחק כמו שצריך (מזכיר את העונה השישית כשרוב בנה את ה"ברית החדשה". היה ברור שבפרק הקודם הטעות של טוויה וסקאוט הייה כשהם הלכו נגד אלייזה (ואת זה כבר כתבנו בשבוע שעבר). הבעיה של ליאן ואיימי הייתה שהן חשבו שיש להן את השליטה והן לא הבינו שהמטרה שלהן צריכה להיות סקאוט או טווילה. אז עכשיו הכל פתוח, איימי עוד לא אמרה את המילה האחרונה, ונראה לי שלשון המאזניים הופכים להיות כריס ואלייזה והם יצרפו אליהם את ג'ולי. בראיון של דולי בearly show יום אחרי ההעפה שלה היא הכתירה את אלייזה כאחת משחקניות ההישרדות הטובות ביותר שהיו, האם זה מרמז לבאות?

willo

New member
../images/Emo58.gif ועוד הערה לגבי ההצבעה

נראה לי שאחרי השמחה שהייתה אצל המושבעים כשברטון הודח בפעם השניה לא ראיתי שמחה כמו שהייתה הפעם.

Guy K

New member
../images/Emo58.gif

נכון, מרפוקים וגיכוחים כאלו לא ראיתי הרבה זמן. טוב, למה שלא יהנו? העונה הזו ממש לא לוותה באהבה בין המשתתפים. אני כבר לא יכול לחכות להצבעה הסופית. המנצח/ת ללא ספק לא יהיה זה שהמושבעים יעריכו - אלא זה שהם פחות ישנאו. ועכשיו הם יוכלו להריץ דחקות במושבעים גם עם ליאן
רק על המשפט "הרגשתי די בטוחה" הגיע לה ללכת הביתה. בעונה הזו - אף אחד כבר לא בטוח, וכל התחזיות שלי לשלושת הגדולים מתבטלות בכל פעם מחדש!

911../images/Emo58.gif

ייייייייייישששששששששששששששששששששששש!! גאאאאאדדדדדדדדדדד!!!! כמה מחיאות כפיים מחאיתי מול המחשב!! יוווו, איזה מזל שאלייזוש נשארה! חחח סופסוף משהו מעניין! אין ספק שאני בעד הברית של אלייזוש
, כריס, טווילה וסקואט(עד כמה שאני לא סובל אותה). חחח מסכנה איימי
אבל הפעם מגיע לה! יוו זה היה אחד הפרקים המדהימים והמפתיעים ביותר!! יוו אני עדיין בשוק ומאושר! כריס וטווילה גאונים! ג'ולי
טעתה בענק שסיפרה לכריס שהוא לא הולך הבייתה! הפייבוריטים: 1. חילוף: אלייזוש
2. איימי
3. ג'ולי 4. כריס!! *מתנצל על ריבוי האותיות אני כ"כ רוצה שסקואט תעוף בפרק הבא!

עוד משהו:../images/Emo58.gif

אני בטוח שאיימי עדיין לא גמרה! אני בטוח שלאיימי יש תוכניות חלופיות!
ואני כבר רואה איך הפופולריות של אלייזה באתר של סי בי אס עולה!

../images/Emo58.gif

למה זה היה משנה אם היא לא היתה אומרת לו? להפך, זה עוד השאיר לג'ולי איזשהו סיכוי שהוא לא יקפוץ על ההצעה של טווילה כסיכוי אחרון.

../images/Emo58.gif

מה קשורה החסינות?? הוא הפסיד אותה והיה בטוח שהוא עומד לעוף. ג'ולי אמרה לו שכולם מצביעים לאלייזה וזה היה אמור לגרום לו להרגע ולתת לדברים לקרות אבל נניח שהיא לא היתה אומרת לו, מה זה משנה?? ממילא הוא עשה את מה שטווילה אמרה לו והוא היה עושה את זה גם אם הוא לא היה יודע שאליזה עומדת לעוף ולא הוא.

../images/Emo58.gif

עכשיו הבנתי למה קוראים לפרק הבא "Now who's in charge?" בגלל שעכשיו איימי לא! חה!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצוין. סוף סוף! ליאן דווקא הייתה אחלה בפרק הזה.. עד עכשיו היא בקושי דיברה, ופתאום כשהיא דיברה התחלתי לחבב אותה. המהפך המיוחל הגיע. כריס, אליזה או איימי כולם היו מאוד צפוים, אבל כשמישהי לא צפויה כמו ליאן עפה זה משנה הכל. שני הפרקים הבאים אמורים להיות משעממים וצפוים. לא נראה לי שלג'ולי ולאיימי יש מה לעשות. הברית הוכיחה את עצמה ועכשיו היא חזקה עד הסוף. אפילו כשיש בה את אליזה יחד עם סקאוט. ג'ולי ירתה לעצמה ברגל. במקום להעיף את אליזה כמו שצריך, היא רצה לספר את זה לכריס בלי סיבה - היא לא חייבת לו כלום והוא לא עזר לה בהרבה בעבר. בגלל שהיא אמרה את זה לכריס הוא סיפר את זה לשאר ומשם הכל נפתח. המפגש משפחות היה נחמד. כריסי חברה של איימי כל כך מכוערת, שכבר הצטערתי שחיכיתי לנשיקה לסבית.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif911../images/Emo28.gif

OMG! פרק ענק!! אני כלכך מאושר עכשיו אין לכם מושג חח. אליזה
נשארה.. ועכשיו אני ממש לא מבין איך חיבבתי את לי אן, מה שהכי אהבתי זה איך שהיא בכלל לא ראתה את זה מגיע (וכמובן את הפרצוףך המופתע של איימי
) לא חשבתי שאני אגיד את זה, אבל את סקאוט אני שונא בהרבה פחות.. כמובן שהיא עדיין בין האנשים שאני פחות אוהב.. אבל היא חייבת לקבל משהו על כך שהשאירה את אלייזה. במקומה איימי חזרה למקומה הטבעי בראש רשימת השנואים! האיחוד משפחות היה נחמד.. ואלייזוש זכתה
, אמא שלה מגניבה. פייבוריטים:
אליזה!
טווילה, בזכותה אליזה עוד שם.
כריס.. לא נראה לי שתריך להרחיב.
ג'ולי לצערי ירדה בהרבה. ושנואים-
סקאוט. עדיין לא סלחתי לה
איימי. כל העונה היא מדברת על אחוות נשים ובסוף בוגדת באלייזה!! היא וליאן היו ממש כלבות הפרק.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif911

אפילו שהייתי מעדיף לראות אליזה הולכת ולא את ליאן יש תחושה של אווו סוף סוף משהו מעניין הולך שם! החסינות הזאת הצילה את איימי. אבל מצד שני אם סקוט תגיע לפיינל 2 זה יהיה מבאס. ומי חשב.. ברית בין אלייזה לסקוט וטוואילה. אבל יופי שהם שמו לב לקשר החזק בין איימי לליאן ופירקו אותו. ג'ולי הזאת.. מה היא עושה שם בכלל?! היא כל כך תקועה אני מאוד מקווה שיקרה משהו שאיכשהו יעיף את סקוט ואלייזה מהמשחק כי אני לא סובל אותן.

../images/Emo58.gif

וופי. אלייזה עדיין שם. הגיע הזמן שחנון חובב הישרדות יצליח לסיים את מה שרוב צ. התחיל. מי היה מאמין שיגיע היום ואני אהיה בעד ברית שכוללת בתוכה גם את כריס וגם את סקאוט
חבל לי רק על איימי המלכה
ששלטה במשחק עד לשלב הזה (אם כי לא ברורה לי ההערה שלה לגבי ליאן "מה שליאן תחליט נעשה", האם איימי היא הפסיבית במערכת היחסים הזו?)

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אוווו!!!!!!!!! עכשיו אתם מדברים בשפה שאני אוהב!!! 1) טווילה מלכה. אני מקווה שזה יביא אותה רחוק. 2) כריס ניצל בזכות טווילה. אבל אני שמח שהוא נשאר. 3) אליזה- קלף שסוף סוף מישהו נזכר לנצל. 4) ג'ולי- מותק. חולה עליה. 5) סקאוט- חכמה. 6) איימי- חזקה. אם היא מצליחה לצאת מהמצב הזה, היא פשוט תהיה ענקית. בהנחה שאיימי שחקנית טובה כמו שהיא התיימרה להיות עד עכשיו, אני מצפה לראות מאבקי כוח ותהפוכות בפרקים הקרובים, כמו שלא נראו מאז ימי רוב צסטרנינו
. 7) ליאן- מי? היתה ליאן בהישרדות 9? פיינל 2 חלומי: טוילה וסארג' סדר ההעפה כמו שהייתי רוצה אותו נכון לעכשיו: מקום 6- סקאוט 5) כריס 4) אליזה 3) ג'ולי 2) טווילה 1) איימי (* או להיפך בשני המקומות האחרונים*) זה, כמובן, בהנחה שאיימי מוציאה את עצמה מהמצב הזה. אם לא, אז שאיימי תהיה במקום 5 וכל השאר יתקדמו צעד אחד קדימה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אולי זה יפתיע אותכם, אבל כמה שאני אוהב את אליזה, הפיינל 2 החלומי שלי הוא כריס וטווילה/איימי וטווילה. לאליזה פשוט לא מגיע לנצח. בתחילת העונה היא עשתה מעצמה רוב ס. בנקבה, ובפרקים האחרונים היא פשוט ניצלה במזל כל פעם מחדש, ובמזל גם קיבלה עכשיו ברית חזקה.

למעלה