הישרדות 910

Guy K

New member
../images/Emo58.gif 910

טוב, אין לי כוח לכתוב יותר מדי אבל הייתי חייב להגיד כמה דברים:
נורא התבעסתי לראות את צ'אד עוזב. זה היה צריך להיות כריס!
סקאוט תמיד היתה די מעצבנת בעיני, אבל השבוע הפך אותה לממש בלתי נסבלת. עד איימי ואליזה, נודניקית!
הקטעים המעניינים של הפרק: נעדרים
הקטעים המשעממים של הפרק: כל השאר
הספוילר לשבוע הבא נראה מצוין!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק משעמם. העריכה הייתה די טובה, לא הייתי בטוח אם זו תהיה אליזה או צ'אד. אבל הסוף צפוי. גיא, הספוילר לשבוע הבא נראה מצוין? למה אתה מתכוון?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט משעמם. והעריכה לא היתה כזאת טובה. זה היה די ברור שצ'אד ילך, ונראה שליקטו את כל הקטעים שבהם היה נראה שיש עוד סיכוי שאולי אלייזה תלך. פרק שבו 20 דקות זה רק על הריוורד צ'לנג', הריוורד עצמו והדיבורים על הריוורד - הוא פרק משעמם. לפי הפרומו כריס מלשין על סקאוט ועל הרצון שלה להעיף את אלייזה, מה שמוביל את אלייזה וג'ולי להתעמת עם סקאוט, שבתגובה אומרת (בקונפשיונל) שהנסיון שלה נחשף. האם זה אומר שכריס לא יעוף שבוע הבא? נקווה. אני לא מאמינה.

Guy K

New member
ספוילר לפרומו

לא רציתי לשים יותר מדי פרטים כי לא היה לי כוח לפתוח עוד הודעה - בספוילר רואים את סקאוט סובלת מהתוצאותשל מה שהיא ניסתה לעשות הפרק. היא מתעמתת עם אלייזה ואיימי על נסיון ההעפה שלהם, נדמה לי שרואים את כריס מספר להן על כך - ואז רואים אותה אומרת למצלמה "הייתי חייבת לנסות" ועושה פרצוף כזה של "אכלתי אותה". אני מקווה שזה יהיה הפרק שבו היא עוזבת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

חחח, פשוט לא הבנתי למה קראת לזה ספוילר. ספוילר זה משהו על פרקים שלא שודרו בארץ. אם הפרק האחרון ששודר בישראל הוא למשל פרק 5, אז כל דבר על פרקים 6+ הוא ספוילר. פרומו וספוילר זה לא אותו דבר

Boran

New member
../images/Emo58.gif פרומו באתר CBS

בפרק הבא יבואו בני המשפחה, וכנראה הם גם ישתתפו בתחרות החסינות. לי אישית נמאס מהקטע הזה של הקרובים.

willo

New member
../images/Emo128.gif לפי הבקרוב באתר

נראה שכריס מנסה לצרף אליואת אליזה. זה יתכן רק אם הוא מצטרף לטווילה וסקאוט כי אימי ליאן וג'ולי הן כבר שלוש ואם כריס יצטרף אליהן הוא לא צריך את אלייזה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

התכוונתי שבסוף מה שקרה זה מה שהיה צפוי יותר.. היה צריך מהפך בשביל להעיף את אליזה, לעומת צ'אד שהוא היה "הבא בתור".

../images/Emo58.gif

פרק סביר אבל הוא מגביר את החששות שלי לגבי העונה הזאת. לפחות צדקתי בדבר אחד, כריס הוא באמת הגבר האחרון שישרוד. אני שם לב להשוואה מושלמת לעונה הקודמת: איימי - בוסטון רוב, דה. היא שולטת בעונה הזאת ולא צריך להיות גאון גדול כדי לגלות את זה. איך שהיא גרמה לכל הנשים להצביע נגד צ'אד בסופו של דבר רק מוכיח את הכוח שלה. אם זה יישאר ככה, אני רואה פיינל 2 עם ליאן או סקאוט. ליאן - אמבר, יד הימין של איימי. די שקוף לא? ושום היום בפרק לא קרה איתה שום דבר מיוחד... Z Z Z Z Z Z ... אף אחד לא אוהב "אמבר"... -_- אלייזה - היא דומה לג'נה לואיס מבחינת פה אבל בעיקרון היא יותר כמו אלישיה, זאת שתעוף מיד שכל האנשים מהשבטים האחרים יעופו. אני לא יודע מה היא חושבת לעצמה, היא באמת חושבת שהיא תגיע רחוק? ולחשוב שהיא רואה את הסדרה, שיש... ג'ולי - היא די במצב של ג'נה לואיס, כי היא חברה טובה של ליאן עכשיו וזה משנה את המשחק. השאלה היא האם היחס שלה עם אלייזה השתנה בהתאם. GUESS WE'LL HAVE TO WAIT AND SEE. סקאוט - רופרט. אני יודע שהיא הפך הגמור ממנו אבל מבחינה טכנית היא היחידה שחשבה על להפיל את איימי. היא הפעילה את הראש יותר מחשבתי הפעם ומגיע לה הקרדיט על זה. התוכנית הייתה עובדת לולא... טווילה - שהיא ביג טום. למרות שלא מדובר באותה סיטואציה. ביג טום חשב שבוסטון רוב נאמן לו כל הדרך ועוד טווילה מפחדת ממצב של תיקו (ומהסלע הסגול, מה שגרם לרופרט לעוף מהאולסטארס). אני לא יודע מה עובר לה בראש אבל נקווה למשהו מעניין. כריס - שי אן. רק אני מקווה שלא כמוה, כריס יוכל לעשות משהו, והוא הוכיח שהוא חכם. אין לו סיכוי לנצח במצב שהוא כרגע נמצא כי לא נראה לי שאף אחת מהנשים סומכת עליו עד כדי כך, אבל הוא יכול להגיע לפיינל פור אם הוא יכול לסדר ברית אפילו עם אלייזה (מה שמוזר כי יהיה יותר קל להסיט אותה מאשר את הבנות האחרות). בפרק הבא נדע עם כריס יוכל לעשות משהו כי עם שם פרק כמו "הפתעה ואחריה עוד אחת" צריך להיות יותר מעניין. צ'אד - קת'י אני מניח, קורבן של בריתות. מה אני יכול להגיד על צ'אד? טוב הוא שחקן טוב יותר ממה שהוא הראה, הוא הוכיח שגם עם הרגל התותבת שלו הוא יכול לבעוט בתחת (סליחה על הביטוי). מבין הברית של הגברים השמנים אני מניח שלו מגיע הקרדיט הגדול ביותר, מכיוון שהוא היחיד שחשב להעיף את ג'ולי במקום ג'וני, אבל לאאאאאאאאא, סארג' חשב עם הנעל במקום עם הראש... חבל לי לראות את צ'אד כי אני חושב שהוא יכל להגיע למיקום גבוה, אולי הוא נחשב כאיום בגלל שהוא כמעט ניצח בחסינות. בסך הכל הוא היה טוב, רק חבל שלא הייתה לו השפעה יותר גדולה בלופבי ושהוא לא היה עם יותר מדי אופי. אנשים לא יזכרו יותר מהעובדה שיש לו רגל תותבת אבל אני אזכור אותו כגבר היחיד שיכל לשנות את המשחק הזה בצורה דרמטית. אם מסתכלים על זה, במיזוג טווילה הייתה מצטרפת לגברים, הם היו מעיפים את הנשים, אחרי זה ג'וני, רורי ופיינל פור יותר מטוב ממה שעכשיו יהיה... מה לעשות. זה לא קרה. מה יקרה בפרק הבא? אני חושב שכריס יכול לעשות משהו הפעם לפי איך שמראה הפרומו לפרק הבא. אני לא בטוח שהוא יישרוד לעומת זאת כי אחרי הכל איימי היא הכוח. אין כל כך הרבה סיכויים שכריס יזכה בחסינות כך שהכל תלוי בכישורי הדיבור שלו ואני חושב שהוא מסוגל לעשות משהו, למרות שהוא יותר טוב בשליטה על גברים (אחרי הכל הוא הציל את התחת שלו בפעם הראשונה) הוא יכול לעשות משהו. מה שאני רוצה שיקרה, איימי תעוף (ואני אחייך חיוך רחב שזה יקרה), מה שאני חושש שיקרה, כריס יעוף, מה שיגרום לי לזרוק כיסא על המחשב שלי מרוב דיכאון -_-. עד הפעם הבאה.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif910

אני באמת לא מבין למה אתם חושבים שאיימי שולטת על השבט. היא בסך הכל הביאה טיעון הגיוני למה לא כדאי בשלב הזה להעיף אלייזה והיא גם צדקה, מה הגיון להעיף בכלל את אלייזה? אם כבר לא עדיף להם להעיף את איימי כי היא יותר איום מאשר אלייזה ואם הם היו פונים לאלייזה ואומרים לה להעיף את איימי אולי היה עוד סיכוי לראות את איימי הולכת היום. עכשיו הם יכולות להשתמש בכריס לצורך המשחק שלהם כי הוא לא הכי חזק מהם ויש להן סיכוי שווה נגדו בחסינות (בנתיים הוא לא זכה באף חסינות). מה שמוזר שדווקא כריס כביכול היה אמור לעוף ראשון נשאר האחרון מהבנים. אני לא אתבאס לראות את כריס זוכה, הוא שיחק משחק טוב ובאמת שרד את המשחק הזה עד עכשיו. היחידה שאני לא רוצה לראות מנצחת זו סקוט כי פשוט לא מגיעה לה. אני חושב שאו איימי או כריס צריכים לזכות בעונה הזו כי הם פשוט משחקים את המשחק הכי טוב. ואפילו שאני אוהב את ליאן היא באמת סתם נגררת מתחת לראדר ולא ממש עושה כלום.

../images/Emo58.gifתגובה:

לא מסכים בכלל! קודם כל באולסטארס רופרט לא עף ע"י אבן סגולה - ג'נה, אמבר ורוב העיפו אותו! דבר שני איך אתה משווה את איימי לרוב מ?!?!? רוב מ היה נבל, שקרן בוגדני צוחק על אחרים ופשוט מניאק! איימי היא אמיתית, נחמדה ביותר, לא בוגדת, לא שקרנית! עם בנוסף לכל זה היא גם שולטת בשבט אז היא מלכה
אמיתית! ובוא נודה באמת: לא מגיע לבנים לזכות בכלל! אחרי משחק כזה עלוב שהם הביאו העונה! איך סקאוט היא רופרט בדיוק?!?! הדבר היחיד שאני אולי מסכים עמו זה שכריס הוא שיאן המלכה
אבל רק בגלל ששניהם נמצאו בשבטים באותו מצב

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אבי, הכוונה עם רופרט היא שהוא נפל קורבן לאבן הסגולה. ג'נה לא רצתה שיקרה מצב של תיקו, ובגלל זה הצביעה נגד רופרט. בדיוק כמו שהיה בפרק היום. טווילה לא רצתה להגיע למצב של אבן סגולה, ולכן היה ברור שחוץ מכריס ומצ'אד אף אחד לא יצביע לאלייזה. ועוד משהו אבי, אתה יכול להכחיש את זה כמה שאתה רוצה - אבל איימי היא רוב מריאנו. אל תתייחס לפן האישיותי של השניים, אלא רק מבחינת המשחק וגם אתה תשים לב לזה.

תראי../images/Emo58.gif

מבחינת המשחק הם כנעט זהים, רוב בגד באנשים, איימי לא, נקודה. הדבר העקיר שדומה הוא זה ששניהם שולטים בשבט. האישיות שלה ממש שונה! אהה חח וכנראה עם רופרט לא הבנתי את המשפט חח

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש לא מבין את ההשוואה בין איימי לרוב לפי האישיות בכלל לא אבל לפי המשחק אני גם לא רואה. חוץ מההעפה של ליסה לא שמתי לב לעוד משהו שהראה שיש לי כח מיוחד בשבט שלה

../images/Emo58.gif

ההבדל העיקרי בין השניים זה האישיות. בוסטון רוב הרבה יותר גלוי מאיימי. איימי חכמה, היא יודעת שאם היא תחרחר ריב היא תעוף יותר מהר. בוסטון רוב ניצל בגלל שאנשים חשבו שהם יכולים לקחת אותו לפיינל 2... כמה טיפשים. אבל שניהם חושבים, הם השחקנים הכי טובים של העונה כרגע.

../images/Emo58.gif פרק 10

ראיתי את הפרק כבר בצהריים, הגיע אלי יחסית מהר! אקי אז לגבי הפרק: קודם כל לא יודע מה איתכם אבל אני ממש נהנתי מהפרק, העריכה שלו הייתה מדהימה, הריוורד היא מצויין
וגם אתגר החסינות היה ממש סבבה - אני הכי אוהב את האתגרים עם הוייל פאוור. לדעתי זה היה ממש לא צפוי שצ'אד ילך - ציפיתי שאלייזוש
תלך או לפחות יהיה תיקו. ממש שמחתי לראות שאחד הבנים הלך כי אחרי עונה עלובה כזאת ממש לא מגיע להם לנצח! לגבי כל אחד: איימי
- מלכה!
נחמדה, לא בוגדת, לא שקרנית, מצויינת באתגרים - ועם כל זה היא עוד שולטת בשבט! ממש מלכה
אני ממש אשמח לראות אותה מנצחת - אהה ובנוסף לכל הצילה את התחת של אלייזוש
. אלייזה
- עד כמה שאני חולה עליה, יש לה יותר מזל משכל, כל פעם היא קרובה לסילוק אך נשארת - כל הכבוד! ג'ולס
- אני חולה עליה, הולכת עם הבריתות הנכונות, חברות קרובה גם ליאן, גם עם טווילה וגם עם אלייזה - בהחלט סללה לעצמה את הדרך לפיינל 4! ליאן
- מים שקטים חודרים עמוק. מקשיבה. מפנימה. מעיפה. זוכה. טווילה
- אממ.. פעם שנאתי אותה ועכשיו אין לי פשוט דעה עליה
סקאוט
- שונא אותה! כלבה, מגעילה שתעוף כבר!! לא סובל אותה בכלל!יוו איך בן אדם יכול להיות מגעיל, עלובה באתגרים ופשוט דוחה! כריס
- מי היה מאמין שהוא ישאר אחרון הבנים, הוא באמת שיחק מבין הבנים את המשחק הכי טוב, אני כבר רואה כמה בנות שניגשות אליו בשביל סוינג ווט - אני אישית אתבאס אם הוא יזכה!

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif910../images/Emo28.gif

טוב באמת אין הרבה מה לכתוב.. תחרות פרס נחמדה אבל מסכנות אליזוש וג'ולי.. חסינות שיש בכל עונה, כל פעם בצורה אחרת אבל תמיד העיקרון שזה שרוצה את החסינות מקבל אותה.. רק הוא לא הציע להם אוכל וזה. פייבוריטים.. יש שינוי קטן משבוע שעבר:
אלייזה!!
ג'ולי - אבל אני פחות אוהב אותה על כך שהסכימה לתכנית של הכלבה הראשית סקאוט להעיף את אלייזה. שנואים:
איימי - אני פחות שונא אותה אבל עדיין לא סלחתי..
סקאוט!!!! כלבה!!!!!! איך היא מעיזה לחשוב על להעיף את אלייזה..

למעלה