../images/Emo58.gif
פרק סביר אבל הוא מגביר את החששות שלי לגבי העונה הזאת. לפחות צדקתי בדבר אחד, כריס הוא באמת הגבר האחרון שישרוד. אני שם לב להשוואה מושלמת לעונה הקודמת: איימי - בוסטון רוב, דה. היא שולטת בעונה הזאת ולא צריך להיות גאון גדול כדי לגלות את זה. איך שהיא גרמה לכל הנשים להצביע נגד צ'אד בסופו של דבר רק מוכיח את הכוח שלה. אם זה יישאר ככה, אני רואה פיינל 2 עם ליאן או סקאוט. ליאן - אמבר, יד הימין של איימי. די שקוף לא? ושום היום בפרק לא קרה איתה שום דבר מיוחד... Z Z Z Z Z Z ... אף אחד לא אוהב "אמבר"... -_- אלייזה - היא דומה לג'נה לואיס מבחינת פה אבל בעיקרון היא יותר כמו אלישיה, זאת שתעוף מיד שכל האנשים מהשבטים האחרים יעופו. אני לא יודע מה היא חושבת לעצמה, היא באמת חושבת שהיא תגיע רחוק? ולחשוב שהיא רואה את הסדרה, שיש... ג'ולי - היא די במצב של ג'נה לואיס, כי היא חברה טובה של ליאן עכשיו וזה משנה את המשחק. השאלה היא האם היחס שלה עם אלייזה השתנה בהתאם. GUESS WE'LL HAVE TO WAIT AND SEE. סקאוט - רופרט. אני יודע שהיא הפך הגמור ממנו אבל מבחינה טכנית היא היחידה שחשבה על להפיל את איימי. היא הפעילה את הראש יותר מחשבתי הפעם ומגיע לה הקרדיט על זה. התוכנית הייתה עובדת לולא... טווילה - שהיא ביג טום. למרות שלא מדובר באותה סיטואציה. ביג טום חשב שבוסטון רוב נאמן לו כל הדרך ועוד טווילה מפחדת ממצב של תיקו (ומהסלע הסגול, מה שגרם לרופרט לעוף מהאולסטארס). אני לא יודע מה עובר לה בראש אבל נקווה למשהו מעניין. כריס - שי אן. רק אני מקווה שלא כמוה, כריס יוכל לעשות משהו, והוא הוכיח שהוא חכם. אין לו סיכוי לנצח במצב שהוא כרגע נמצא כי לא נראה לי שאף אחת מהנשים סומכת עליו עד כדי כך, אבל הוא יכול להגיע לפיינל פור אם הוא יכול לסדר ברית אפילו עם אלייזה (מה שמוזר כי יהיה יותר קל להסיט אותה מאשר את הבנות האחרות). בפרק הבא נדע עם כריס יוכל לעשות משהו כי עם שם פרק כמו "הפתעה ואחריה עוד אחת" צריך להיות יותר מעניין. צ'אד - קת'י אני מניח, קורבן של בריתות. מה אני יכול להגיד על צ'אד? טוב הוא שחקן טוב יותר ממה שהוא הראה, הוא הוכיח שגם עם הרגל התותבת שלו הוא יכול לבעוט בתחת (סליחה על הביטוי). מבין הברית של הגברים השמנים אני מניח שלו מגיע הקרדיט הגדול ביותר, מכיוון שהוא היחיד שחשב להעיף את ג'ולי במקום ג'וני, אבל לאאאאאאאאא, סארג' חשב עם הנעל במקום עם הראש... חבל לי לראות את צ'אד כי אני חושב שהוא יכל להגיע למיקום גבוה, אולי הוא נחשב כאיום בגלל שהוא כמעט ניצח בחסינות. בסך הכל הוא היה טוב, רק חבל שלא הייתה לו השפעה יותר גדולה בלופבי ושהוא לא היה עם יותר מדי אופי. אנשים לא יזכרו יותר מהעובדה שיש לו רגל תותבת אבל אני אזכור אותו כגבר היחיד שיכל לשנות את המשחק הזה בצורה דרמטית. אם מסתכלים על זה, במיזוג טווילה הייתה מצטרפת לגברים, הם היו מעיפים את הנשים, אחרי זה ג'וני, רורי ופיינל פור יותר מטוב ממה שעכשיו יהיה... מה לעשות. זה לא קרה. מה יקרה בפרק הבא? אני חושב שכריס יכול לעשות משהו הפעם לפי איך שמראה הפרומו לפרק הבא. אני לא בטוח שהוא יישרוד לעומת זאת כי אחרי הכל איימי היא הכוח. אין כל כך הרבה סיכויים שכריס יזכה בחסינות כך שהכל תלוי בכישורי הדיבור שלו ואני חושב שהוא מסוגל לעשות משהו, למרות שהוא יותר טוב בשליטה על גברים (אחרי הכל הוא הציל את התחת שלו בפעם הראשונה) הוא יכול לעשות משהו. מה שאני רוצה שיקרה, איימי תעוף (ואני אחייך חיוך רחב שזה יקרה), מה שאני חושש שיקרה, כריס יעוף, מה שיגרום לי לזרוק כיסא על המחשב שלי מרוב דיכאון -_-. עד הפעם הבאה.