../images/Emo58.gif
אני כותב את התגובה הזאת לפני שקראתי את התגובות הקודמות על הפרק, אז אני מתנצל מראש אם אני ממחזר דברים שאנשים אחרים כתבו. בשורה התחתונה, אין הרבה מה לכתוב על הפרק הזה. כל מי שותיק בקטע של השרדות יודע שכשהם מנסים למשוך בעריכה לכיוון מסויים, זה הולך בדיוק ההפך. הגיע הזמן שהם יפסיקו עם זה קצת כי כבר מזמן זה נהיה כמו "זאב זאב" ואני לא מאמין שמי שצופה קבוע עוד קונה את הספינים האלה. זאת עונה תשיעית, יש הרבה צופים קבועים.. הגיע הזמן לערבב מחדש את המנהג הזה. כבר בתגובות לפרקים הקודמים ציינתי שלגברים לא מגיע לנצח ואני דבק בזה. בתגובה לפרק הקודם בכלל לא התייחסתי לעובדה שכריס הצביע לסרג' כי זה היה נראה לי פתטי לחלוטין ופשוט לא שוה התייחסות, אני לא חושב שזה עזר לו במשהו ולא בגלל זה הוא נשאר. זה היה צעד פתטי בהמשך להתנהלות פטתית של הגברים, סקאוט הביאה עגלה, הם קפצו עליה אבל נרדמו מאחור בלי לבדוק עם מישהו עוד מושך. הגברים לא עשו כלום, לא וידאו את מצבם עד לרגע האחרון כשכבר היה מאוחר מדי. סקאוט יצאה המטומטמת של הפרק ואני לא אופתע אם היא תועף לפני אלייזה. למעשה, קיויתי שעוד הפרק הפתקים ילכו לכיוון שלה מצד איימי והחברות אבל ברור שזה לא היה מהלך חכם ואיימי היא לא טיפשה, היא תשאיר את זה לפרק הבא. לא היה צריך לראות את הפרומו בשביל לדעת את זה. צ'אד אמר משהו בטרייבל על זה שהוא וכריס הריצו בראש עשרות תרחישים.. כמה חבל שהכל נשאר אצלו בראש והוא לא ניסה ליצור שום דרמה. לסיכום, הפרק הזה היה רק אקספוזיציה דלילה לפרק הבא, שבו לדעתי יקרו דברים כי על נסיון המרד הזה של סקאוט אי אפשר יהיה לעבור בשתיקה. ועוד דבר חשוב- סקאוט יכולה לנסות להכחיש.. אבל טווילה תתקשה לשקר , זה לא באופי שלה, וכנראה תסגיר את סקאוט.. אבל מה היא תעשה אם סקאוט תעוף? יהיה מעניין.