הישרדות 2!

קינואה88

New member
הישרדות 2!

בדיוק עכשיו נגמרו הפרקים של הישרדות 2 בערוץ האקשן. ראיתי רק ת'רקים האחורנים ונזכרתי שלפני איזה שנים הקלטתי את כל הפרקים של זה...בכל אופן כמה שאלות: 1. מה קרה למייק? איך הידיים לו נשרפו? 2. למה קולבי החליט להשאיר את טינה ולא את השף (שחכתי איך קוראים לו..חח)? 3. נכון שגם אתם לא אוהבים את טינה? לאדעת, לא רציתי שהיא תזכה.הכי רציתי שרוג'ר יזכה. בכל מצב- מישהו יודע אם היא הקימה את הקרן הזו לצדקה ולתורמות?

Uri04

New member
הואשמה בגילוי עריות...

על זה שהיא שוכבת עם הבן שלה? (החורג, בסדר)...

קמהדנו

New member
עברה משבר נפשי

אחרי שעם מעמד הסלב הזמני של "לעוף הכי מהר מהישרדות", מצאו שהיא מאורסת לבנה החורג מבעלה המת, וקטלו אותה בתקשורת על זה, והיא נפגעה קשות

amitooshacham

New member
תשובות

1. מייק היה קרוב מדי לאש ושאף את העשן שלה, מה שגרם לו להתעלף. הוא התעלף על המדורה והידיים שלו נכנסו לתוך האש. 2. קולבי החליט שלטינה יותר מגיע מקית' השף. 3. אני דווקא אהבתי את טינה. אין לי מושג אם היא הקימה קרן. 4. לא קרה כלום עם דב. המשיכה בחיים.

קינואה88

New member
תודה על התשובות!

מסכן מייק!!! ולמה הוא החליט המגיע ל יותר? (מגיע לה תמיליון או את האלף?)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אממ..

ענו לך עם מייק קולבי אמר שאפילו שיהיה לו יותר קל עם קן הוא חושב שמגיע לטינה ולדעתי מצד אחד הוא עשה טעות כי הוא היה הפבוריט שלי אבל מצד שני הוא יצא בן אדם נחמד לחלוטין שהראה שהכסף פחות מעניין אותו כמו ההגינות ואני דווקא אהבתי את טינה.היא הייתה הפבוריטית השניה שלי למרות שהעדפתי את קולבי אבל אוטו ו100 אלף דולר זה גם משהו :)

איזה אידיוט, יכל לזכות במיליון

נראה לכם שאם היה בחור בקן הוא בכל מצב היה מקום 2? ומסתומרת הוא בחר? כאילו איך הלכתה האסטרטגיה? (לא ראיתי ת'פרק הלפני אחרון)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif התבלבלתי בין קן לקית'

הוא פשוט זכה בחסינות ואז בחר עם מי להשאר בשתיים האחרונים זה ברור הרי שאם הוא היה בוחר להשאיר איתו את קית' הוא היה זוכה כי אף אחד לא חיבב את קית' ואת טינה כולם חיבבו אז הוא לקח סיכון ענק ובגלל זה הפסיד בקול אחד

וואי הוא בטח מה זה אוכל ת'לב על זה

אבל רגע- כשנשארו 3: קולבי, טינה, קית' ו-?. קולבי זכה בחסינות והחליט להשאיר את טינה. אז הוא אמר לה שתצביע גם נגד קית'?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif רק קולבי היה צריך להצביע

ברגע שנשארים 3 רק זה שיש לו חסינות מצביע כי הוא בעצם זה שקובע תחשבי שטינה הייתה מצביעה נגד קית' וקית' נגד טינה אז הקולות שלהם מתבטלים אוטומטית ורק של קולבי קובע והוא שמח בשבילה שהיא ניצחה הוא כזה מתוק אבל עדיין בטח איפשהוא כאב לו הוא אכל את החרא של עצמו P:

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo207.gif בקשה קטנה

יש להשרדות עונת 'אול סטארס' נכון? מישהו בבקשה יכול לתת לי את רשימת המתמודדים ששיחקו? אם אפשר בבקשה לא לפי סדר ההדחה :)

בבקשה:

עונה 1: ריצ'ארד, רודי, סוזן וג'נה. עונה 2: טינה, קולבי, אמבר, ג'רי ואלישה. עונה 3: אית'ן, לקס (
) וטום. עונה 4: מריאנו (
) וקאת'י. עונה 5: שי-אן. עונה 6: ג'נה ורוב. עונה 7: רופרט (
).

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תודה :)

מה הטמטום להביא את שיאן שוב והייתי מביא מישהו אחר במקום רוב (6)

השורד

New member
שי-אן דווקא שיחקה לא רע בפעם השניה

בניגוד לטעויות שעשתה בתאילנד, אם כי אני מסכים שהיו צריכים להביא מהעונה ההיא את בריאן הזוכה, שהיה שתי רמות מעל כולם. והיית מביא מישהו אחר במקום רוב, אחד השחקנים המוכשרים, חכמים ומצחיקים ביותר בתולדות הישרדות? טווווב...

קמהדנו

New member
אם אני לא טועה

על סמך הצלבת הזוג מ-TAR עם האולסטאר, כי את האולסטאר טרם ראיתי אבל שמעתי מה היה הרי ש-רוב באולסטאר הוא רוב מהעונה הרביעית ולא מהשישית כמה רוב-ים יש בארה"ב? מטורף!

adi007

New member
ממ..

יש 2 רוב באולסטאר. מריאנו, שהיה גם במירוץ, וססטרנינו
שהיה ב6.

קמהדנו

New member
אה

שמות משפחה זה כבר גדול עליי
את צודקת, וגם הפוטנציאל... מריאנו הזה ממזר...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ועוד שאלה קטנה בבקשה ^^

לאיזה עונות של השרדות יש דיוידי? האם בדיוידי יש תרגום? איפה אני יכול להשיג? וכמה בערך אמור לעלות? :]

amitooshacham

New member
העונות שיצאו לדיוידי הן:

עונה 1 (בורנאו), עונה 2 (אוסטרליה), עונה 7 (איי הפנינה), עונה 8 (אולסטארס), עונה 10 (פלאו). עונה 9 תצא בדצמבר הקרוב. בדיוידי אין תרגום, אפשר להשיג אותו באמזון נקודה קום. שם גם יש מחירים, אני לא זוכר בעל פה

למעלה