הישרדות 2!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif בארץ אין מצב להשיג?

בספריות בלוקסאסטאר/ענק הוידאו או כאלה? ותודה :)

קמהדנו

New member
נוטר טינה

טינה, מהעונות שאני ראיתי של הישרדות, היתה מהשחקניות היותר מוכשרות החלק החשוב ביותר הוא למקם את עצמך נכון ביחס לאחרים, איך האחרים רואים אותך, ומה הם מרגישים כלפיך, האם רואים בך אויב/איום או חבר/שותף. טינה הצליחה לרקום קשרים, כך שהיתה מנצחת מול כל אחד שהיה עולה מולה לגמר. גם קית', אם היה זוכה בחסינות, היה בוחר בטינה. הסיבה היא, שמבלי לדעת, לשניהם היתה ברית "בלעדית" איתה. היא היתה המרכז של כל הבריתות, וכולם, אחרי 40 יום (או פחות בשביל האחרים) הרגישו חייבים לה משהו לכן קולבי עשה טעות כאשר בחר בה ולא בקית'. כנראה... אבל זאת היתה התוכנית שלה, היא סמכה על טוב הלב וחוש הצדק של קולבי שיפריעו לו בבחירה אישית, לא אהבתי את טינה, כי ראיתי איך היא מתחמנת את כולם, אבל בצורה מאוד חלקה ולא פוגעת, כך שכל השאר מאוד העריכו אותה. גם ההבטחה לתרום חלק מהכסף היתה חלק מהאסטרטגיה חסרת החורים שלה. אהבתי את קולבי, אבל האמת.. צריך קצת משהו אחר בשביל לזכות בהישרדות... יחד עם זאת, גרתי מאוד קרוב לבית שלה (יחסית) כך שהיא ייצגה באיזשהו מקום גם אותי ואת כל האיזור (הראו בפרק ה-reunion איך אנשים באים אליה במסעדה מקומית outback steakhouse לבקש חתימה ) חבל שמייק נכווה, כי הוא היה האלפא-מייל בשבט שלו, והיה מסקרן לראות אותו מנסה לשרוד חברתית.

השורד

New member
ניתוח מדויק ומרשים

טינה היא המלכה ועוד לא קמ/ה לה יורש/ת. היחיד שאולי אולי משתווה לה היה רוב מעונה 6.

קמהדנו

New member
../images/Emo13.gif

רוב? אני אוהד את רוב מהרגע שפתח את פיו בפרק הראשון, פעם ראשונה שאני רואה את עונה 6 אל תספר לי איך נגמר קשה לי להאמין שהוא ינצח, אבל היכולת שלו לקפוץ מעגלה מפסידה למנצחת היא גאונית. למעשה הוא מהנדס את כל שאר האנשים ללא ידיעתם, ועכשיו הוא כבר מנהיג המורדים אחרי הדחת אלכס. הבעיה שלו היא חולשה פיזית ומחסור בכישורי הישרדות, מלבד אלה החברתיים. אם הוא ינצח, זה רק בגלל ש"חבריו" לשעבר ייטו להאמין שמגיע לו בזכות היותו כזה נחש וממזר ששיטה בהם וניצח אותם במשחק שלו, פשוט שחקן טוב יותר מהם. כי הוא מה-זה פגע בדינה, אלכס והבנות, כשנתן להם את הרושם שהוא רק מצטרף אליהם כמשרת ומוכן ליפול בכל רגע למענם.

למעלה