../images/Emo58.gif 1314
מצד אחד היה פרק צפוי (לפי הזמן שנשאר כשהתחיל הטרייבל היה ברור שאין תיקו, והפרק די רמז על פאוורטי. מצד שני עכשיו בהחלט הכל פתוח ונראה לי שאין מישהו שהוא פייבוריט לנצחון. יש לנו עוד חמישה משתתפים, ושלוש הצבעות כך שהמתמטיקה פשוטה ולכן גם הטוויסט ידוע. ברור שאוזי עף ברגע שהוא לא זוכה בחסינות, כך שהוא עכשיו אמור לרחף בכל האתגרים, מנגד אם אדם זוכה באתגר הבא, אז אוזי עף ואז לאדם יש סיכוי להמשיך עד הסוף. ההחלטה להעיף את פאוורטי הייתה הנכונה, הביצועים שלה בהכל היו יותר טובים מאדם, והיא נהנית מייתרון הפלירטוט, היה ברור שהבנות ירצו אותה בחוץ. מוזר לי שבאתגר רק אוזי (ופאוורטי) הבינו שעדיף להיות יחף, בכלל אני לא מבין ללמה בכלל התאמצו - היה צריך לתת לאטוזי ישר את השרשרת. לא קראתי ספוילרים כך שאני לא יודע מה יקרה, אבל ההרגשה שלי היא שאדאם יתקדם יותר מחמישה, וברור שאם הוא מגיע לגמר הוא ינצח (וחבל). סנדרה ובקי דיברו אסטרטגיה - שמתם לב לכך, ובקי יזמה שיחה עם יול, האם זה מתחיל לרמז על גמר? יול - החסינות שלו משחקת תפקיד בכל פרק ופרק, מה רותים שיצביעו למישהו ואז הוא יעשה מעשה גרי וישאר, הרי ברור שיול מנצל את החסינות, בזכותה הוא הצליח להעביר את ג'ונתן לצד השני, בזכותה בכלל לא שוקלים להצביע נגדו ומקומו בשלישיה מובטח... הדבר המוזר הוא שנשארו שלושה ימים, שלוש הצבעות (כלומר אין אתגרי פרס) והרכב עוד לא חולק וכן עוד לא היה אתגר של מי הכי לא אהוד (גולגלות מתנפצות וכד').