הישרדות 1314

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1314

פרק קצת אנטי-קליימקטי לעונה. בנו כל כך טוב את הפירוק הזה של איטוטאקי ואכלתי את זה אבל בסוף אוזי נשאר נאמן (לא שברור לי כל כך מה היו המניעים שלו לשקול לעבור צד מלכתחילה - הוא נתפס איום על ידי כולם ועדיף לו להיות מסוכן ונאמן מאשר מסוכן ובוגדני). יול מתנהג קצת מוזר והוא משחק את המשחק הרבה פחות טוב ממה ששיחק בהתחלה. אני מניח שלא נזכה לראות את האליל משוחק וזה צפוי - רק כאשר לא יודעים למי יש את האליל יש בכלל סיכוי לראות את האליל נכנס למשחק, אלא בתכנון קפדני שדורש מספרים לאלץ את האליל החוצה ולא לסכן את הברית שלך. לפי הפרומו לפרק הבא יהיו 3 מועצות שבט , ומכיוון שלא קראתי או רוצה לדעת מה בדיוק יהיה אני מקווה שיהיה מעניין. מאלו שנשארו לא מאמין שאדם יגיע איכשהו לפיינל 2 (רק נס יביא אותו לשם) ולגבי הרביעיה הנוספת אני מאמין שלסונדרה אין סיכוי מול אף אחד ולבקי יש סיכוי כנראה רק נגד סונדרה. יול-אוזי יהיה צמוד מכדי לנחש מי מהם לוקח.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

Zzzzzz פרק של כלום. שוב אוזי מקפץ בקלילות אל הניצחון בכל התחרויות. אם הוא זוכה מבחינתי אין הבדל בינו לבין טום (חוץ מהקטע הפצפון של טום למרוח את זה בפרצוף של כולם, שלהמנע מז זה אולי הדבר ה"אסטרטגי" היחיד שאוזי עושה בעונה הזו). הוא יזכה על תחרויות נטו, פלוס המזל של להיות בשבט שהגיע עם פור מספרי לאיחוד (יותר נכון יצר יתרון מספרי אבל בטח לא בזכות משהו שאוזי עשה) כשבקי וסונדה התחילו לדבר על "מה יקרה כשנגיע מולו לפיינל 2" חשבתי שאולי סופסוף נפל להן האסימון והן מדברות על יול. wishful thinking.. מסתבר שנתתי להן יותר מדי קרדיט. יול מבחינתו לא עושה הרבה דברים חכמים מדי עכשיו, אבל חוץ מאולי להעיף את אוזי הוא לא ממש צריך. יש לו את האליל שיביא אותו לשלבים האחרונים ושבקי וסונדרה ישברו את הראש מי מהן עפה קודם בפיינל 4..

maya567

New member
../images/Emo58.gif 1314

פרק טוב. נראה שלכולם די נמאס מיול. גם למושבעים נמאס ממנו, ונראה שגם לג'ף נמאס ממנו. למרות שהקטע עם הכובע היה די מצחיק. אני בעד אוזי. אם בעונות קודמות (ע"ע טום וטרי) היו שורדים שניצחו בכל התחרויות ולא סבלת אותם, כאן אוזי רק גורם לך לרצות לראות אותו קורע להם את הצורה. כאילו באמת, נראה לכם שתנצחו אותו עם הבוץ?? נראה לכם שתצליחו לעבור את המסלול הזה עם הקרשים האלה? תנו לו לנצח וזהו. או בקיצור - תנו לו את מליון הדולר!

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד, צפוי. רק אני לא מבין למה לא אדם, יש לו סיכוי טוב לזכות בחסינות, אם לא יהיה משהו של שיווי משקל, לפרווטי אין בכלל. אוזי שולט, סוף סוף הבינו שהוא מסוכן, הוא צריך לזכות עכשיו ב-2 חסינויות כדי להגיע לפיינל 3. פרק הבא זה הפרק האחרון, הולך להיות מעניין.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אוקי, ג'ף הזה הוא חתיכת אידיוט. יש סיבה שיול שם את הכובע על הכיסא של המושבעים לפני שהם הגיעו. ג'ונתן לא היה צריך לדעת מי הביא לו את הכובע, וזהו. אבל לא, ג'ף מעלה את הנושא, כדי שג'ונתן ידע שיול הביא לו את הכובע, ואז זה יוצר לך מושבע משוחד. נראה לי פעם ראשונה שאני רואה את ג'ף מתערב במשחק בצורה שממש מעצבנת אותי ונראית לי לא הוגנת ולא במקום. מוות לאוזי חבל, דוקא יכולתי לראות בכיף את פרבאטי מנצחת בעונה הזו (או ערומה בג'קוזי). אני בעד בקי לניצחון בעונה הזו.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

לא שמתי לב שיול הניח את הכובע על הכיסא של המושבעים.. אם ככה, אני מסכים איתך - ג'ף לא היה צריך בכלל להגיד מי זה היה. מאוד מאוד ניפחו את הקטע של הכובע. כולה יול בנאדם נחמד אז הביא לו את הכובע, ופתאום עשו ממנו רוב ססטרנינו לא מוצלח. הייתי אומר שאני בעד יול, אבל נצחון שלו יהיה צפוי מאוד, אז אני בעד בקי או סנדרה. אוזי חייב לעוף, מהר.

../images/Emo58.gif

ועוד איך שג'ף היה צריך להגיד את זה. השורדים יודעים שאסור להם ליצור קשר עם המושבעים בשום דרך שהיא. משום מה, העונה זה לא נאכף - אדם וקנדיס מנהלים סייבר סקס, יול מביא מנחות לג'ונתן. אני לא יודע מי אשם בזה: ההפקה שלא הבהירה את זה בתוקף למתמודדים הנוראיים העונה או המתמודדים הנוראיים שהם יותר טיפשים ממה שחשבתי.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

נו אז טכנית מי שגרם ליצירת הקשר זה ג'ף. אם הוא היה שותק ג'וני לא היה יודע מי הביא לו את הכובע ושום כלל לא היה נשבר. ברגע שג'ף העלה את זה הוא שבר את הכלים. הוא באמת מרשה לעצמו יותר מדי התערבות במשחק.

../images/Emo58.gif

יול לא היה צריך להביא לו את הכובע בכלל. הוא היה צריך להביא אותו להפקה. בריאן מעונה 11 סיפר בבלוג שלו שריצ'ארד האצ' ניסה להביא בעונה 1 איזה צדפות לג'נה לואיס וההפקה כמעט רצחה אותו.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

יאללה, עונה 13 זה כבר בית זונות. לאף אחד לא באמת אכפת מהחוקים כל עוד יש להם עוד דקה של חומר להראות שהוא לא בקי יושבת ומזילה ריר על יול.

../images/Emo58.gif1314

יול מאבד את זה. לאט לאט אבל בטוח. כמו שמאיה כתבה - המושבעים לא קונים את השטיקים שלו, לג'ף כבר נמאס ממנו (לכל הרוחות, איך ניפחו את החזרת הכובע
) וכמו שאני רואה את זה עכשיו - יול הוא ליליאן עם אליל חסינות. בקי כל כך מושלמת. סתם. אבל היא עדיין משחקת אותה, היא הכוח האסטרטגי האמיתי מאחורי כל העונה הזו, לא יול. אגב, זה רק אני או שבפרומו הראו קטע שלא היה בפרק? (יול פונה לבקי ואומר לה שהוא משאיר את ההחלטה לשיקולה) אין לי כוח להריץ שוב את הפרק. תורת הוודו: בקי ואוזי. (איזו התרגשות, שני מועמדים בגמר
)

קטלני../images/Emo58.gif

פרק קטלני, אהבתי איך שאוזי סוף סוף התחיל עם פרווטי,ואני מבואס שהיא הודחה לפני אדם,סנדרה ובקי. אני מאוד מקווה שבפרק הבא (האם זה פרק סיום העונה?) בקי תעוף ראשונה ואז סנדרה ורק אז אדם, ואז יהיה קרב בין יול לאוזי וברור שאוזי ינצח כי המועצה מעדיפה את אוזי על פני יול. בקיצור זו אחת העונות הכי טובות של השרדות,למישהו יש ספויילרים לפרק הסיום?

maya567

New member
../images/Emo58.gif

צודק. גם אני לא ראיתי את המשפט הספציפי הזה במהלך הפרק.

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

משעמם וצפוי, לרגע לא חשבתי שאוזי יעשה משהו דבילי כמו לעבור צד, ועוד בשביל להשיג תיקו. אני מקווה שאוזי יעשה טרי ויפסיד את החסינות האחרונה והחשובה ליול.כי סה"כ ניצחון של אוזי יהיה דיי מאכזב; בניגוד לטום וטרי שניסו להשתמש באסטרטגיה כלשהי כדי להתקדם במשחק, אוזי פשוט פילס את דרכו רק בזכות ניצחון באתגרים והידבקות ליול. יול אולי לא השחקן האסטרטגי הטוב ביותר שהיה לסידרה, אבל הצורה בה הוא ניגש לאנשים ומצליח להשאר רגוע ורהוט בכל מצב ראויה להערכה.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1314

מצד אחד היה פרק צפוי (לפי הזמן שנשאר כשהתחיל הטרייבל היה ברור שאין תיקו, והפרק די רמז על פאוורטי. מצד שני עכשיו בהחלט הכל פתוח ונראה לי שאין מישהו שהוא פייבוריט לנצחון. יש לנו עוד חמישה משתתפים, ושלוש הצבעות כך שהמתמטיקה פשוטה ולכן גם הטוויסט ידוע. ברור שאוזי עף ברגע שהוא לא זוכה בחסינות, כך שהוא עכשיו אמור לרחף בכל האתגרים, מנגד אם אדם זוכה באתגר הבא, אז אוזי עף ואז לאדם יש סיכוי להמשיך עד הסוף. ההחלטה להעיף את פאוורטי הייתה הנכונה, הביצועים שלה בהכל היו יותר טובים מאדם, והיא נהנית מייתרון הפלירטוט, היה ברור שהבנות ירצו אותה בחוץ. מוזר לי שבאתגר רק אוזי (ופאוורטי) הבינו שעדיף להיות יחף, בכלל אני לא מבין ללמה בכלל התאמצו - היה צריך לתת לאטוזי ישר את השרשרת. לא קראתי ספוילרים כך שאני לא יודע מה יקרה, אבל ההרגשה שלי היא שאדאם יתקדם יותר מחמישה, וברור שאם הוא מגיע לגמר הוא ינצח (וחבל). סנדרה ובקי דיברו אסטרטגיה - שמתם לב לכך, ובקי יזמה שיחה עם יול, האם זה מתחיל לרמז על גמר? יול - החסינות שלו משחקת תפקיד בכל פרק ופרק, מה רותים שיצביעו למישהו ואז הוא יעשה מעשה גרי וישאר, הרי ברור שיול מנצל את החסינות, בזכותה הוא הצליח להעביר את ג'ונתן לצד השני, בזכותה בכלל לא שוקלים להצביע נגדו ומקומו בשלישיה מובטח... הדבר המוזר הוא שנשארו שלושה ימים, שלוש הצבעות (כלומר אין אתגרי פרס) והרכב עוד לא חולק וכן עוד לא היה אתגר של מי הכי לא אהוד (גולגלות מתנפצות וכד').

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

אין אתגר מכונית העונה כי אף חברה לא רצתה לתת חסות לעונה בגלל הטוויסט (התירוץ הרשמי שאין מקום להדגים את המכונית באי, שיהיה). מה שכן באתר יש סקר "למי הכי מגיע מכונית" בדומה לסקר בו סירי זכתה בעונה הקודמת. בנוגע לאתגר, אני משער שהחליטו לוותר על אתגר בסגנון כדי למנוע כל סיכוי שגזע מסויים "מחסל" גזע אחר במשחק. (כל האתגרים לעונה מתוכננים מראש).

למעלה