הישרדות 1314

../images/Emo58.gif

אלוהים ישמור, איזה שעמום. פשוט פרק של כלום. אז עכשיו, אחרי שפארווטי עפה, נותרתי נטול פייבוריטים (קדימה בקי?). אוזי ממש מעצבן אותי, ושאף אחד לא ידבר הוא שטויות - הוא בול כמו טרי. הסיבה היחידה שהוא לא מתרברב זה כי הוא ברוב, אז אין לו שום סיבה לעשות את זה, אם הוא היה במיעוט הוא ועוד איך היה זורק לכולם את הנצחון בפנים. ממש מעצבן שאדם, היחיד מרארו שלא אהבתי, הוא האחרון מהם שנשאר, אבל אין מה לעשות. אם בקי עפה בפרק הבא (מה שממש לא בא לי שיקרה) אז יהיה פיינל 4 של אחד מכל שבט מקורי, כמו שחזיתי מהפרק השני בערך.

sark8

New member
מישהו יכול לשלוח לי

בפרטי תלינק של הפרק על ראפידשר?..האמיול לא זז כבר יומיים..תודה מראש :)

half a pint

New member
../images/Emo58.gif 1314

כמה לא מרגש... הדבר היחיד הראוי להערכה בפרק הזה הוא יול שבא לאדם אחרי שנראה כאילו מתרחשת מאחורי הגב שלו שיחה של אוזי-אדם-פרבאטי, וגורם לאדם לרעוד כמו ילד קטן ומפוחד, כמעט כמו שהוא רועד כשקר לו. הבחור כמעט בכה! "אממממ... אממממ... אני לא רוצה שיול יחשוב שדיברנו עליו, אני קצת מפחד" לא לדאוג בנים, החיוך הענק והלא נסגר של פרבאטי (בפרק אפילו חשבתי שהיא נראית ממש ככה
, אבל כל הזמן!). ודמיינתי או שראיתי את קנדיס משתתפת בצערו של נייט כשפרבאטי התרברבה בחוויה שלה בג'קוזי עם יול ואוזי? כמה חסרי מושג אפשר להיות? איך 40 פאונד? איך??

Snake Plissken

New member
../images/Emo58.gif

אוזי הוא יותר טום מאשר טרי. טרי היה בכיין תחרותי, אפשר לראות את זה בבירור בפרקים האחרונים. טום פשוט היה טוב באתגרים וגם לא נפנף את זה ולא עשה כלום. אוזי לפי העריכה גם לא נראה כאילו הוא מתאמץ כל-כך ופשוט מעביר את האתגרים באיזי אבל משום מה כולם כזה "הוא נורא תחרותי" ו-"הוא לא אוהב להפסיד". אני לא ראיתי שום רמז לזה, לפחות לא לפי העריכה. זה הם שלא אוהבים להפסיד ולא מוכנים לשים לב שאתם הרבה פחות טובים ממנו. אוזי משחק את המשחק בצורה בצורה הכי קלה: תשלוט באתגרים, תתחבר לחזקים, ותהיה נחמד לכל מי שאתה יכול. אני לא מבין למה הרבה כאן שונאים אותו.

../images/Emo58.gif 1314

אתגר פרס ישר על ההתחלה? וואו, זה יהיה מעניין. פרבטי בבוץ
את האמת - די התבאסתי שאדם לא הגיע מקום שלישי. הפרס היה מעניין רק בגלל הג'קוזי בעירום וגם זה לא ראו... בקי עם בוץ נראית כמו הרשע הטהור, שהיא בעצם זה בדיוק. חסינות מתנה לאוזי, שוב. אבל מה שאהבתי זה שפרבטי הגיעה מקום 3 (ויול 2, שזה האנשים שהיו בספא) אדם ופרבטי התעוררו מאוחר מדי וזה היה ברור שאוזי לא יצביע איתם. לא מבין למה יול נבהל כל כך עד שהוא היה צריך ללכת לדבר על זה עם אדם. אני כל כך לא רוצה שיול יזכה. מה ג'ף השתולל על עניין הכובע? ביג דיל! לבן, לבן! (סליחה, פלאשבק מהסרט "הלהקה") ביי ביי פרבטי
פרק סיום העונה היום בלילה, לא יודע אם אני אתאפק (אני לומד באוניברסיטה מ8 בבוקר עד 6 בערב, עד שאני אחזור הביתה יהיה איזה 7 בערב וזה פרק כפול של שעתיים - לוקח זמן לראות) מבחינתי, אוזי אמור לזכות כשאדם הוא הסוס השחור. אני ממש אשמח אם אדם יסיים לפני יול, למרות שאני לא רואה בדיוק איך זה קורה. ואולי בקי תיקח את כל העסק וזה יוכיח שהיא בעצם המוח מאחורי יול ויול היה הבובה שלה. המיקומים שאני רוצה: 5. סונדרה 4. יול 3. אדם 2. בקי 1. אוזי המיקומים שנראה לי שיהיו: 5. אדם 4. סונדרה 3. יול 2. בקי 1. אוזי

איזו אכזבה,יול זכה...

איזו אכזבה,כבר כמעט חתמתי על זה שאוזי זוכה ובטוויסט מפתיע,(או שאולי הפתיע רק אותי) יול לקח את המיליון....עצוב...לא אשקר,החסרתי פעימה כשסונדרה כמעט לקחה את החסינות באתגר האחרון אבל אוזי ה-גבר שיחק אותה בגדול...אבל לא מספיק... שליש מהמושבעים בכלל לא הכיר את אוזי וזה בא לרעתו.לסיום,היתה עונה מדהימה(למרות שהטרייבל האחרון היה קצת משעמם) במקום מדהים(גאה לומר שעשיתי קרוז של 3 ימים בקוק איילנד כשטיילתי באוסטרליה), מחכה לעונה הבאה עלינו לטובה!!!!

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

האם ג'ף יזכה להגיד שוב: "הגענו לארבעה האחרונים, ויושבים כאן ארבעה אנשים שונים מכל אחד מארבעת השבטים המקוריים. כמה נפלא."? בואו נקווה שלא. בקי צריכה לנצח, וזהו.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

ושוב פעם נתחיל במשפט: אוזי פשוט תותח. ניראה שהשאר פשוט לא מתאמצים מדיי באתגרים- חוץ מפאוורטי היא בהחלט היתה איום יותר גדול מאדם אבל הייתי מעדיפה שבקי או סונדרה יעופו- הן נחות על זרי הדפנה של יול ואוזי וזהו... הסייבר סקס של אדם וקנדיס- צפניה העלה את המונח הזה פה- ניראה לי היא רצתה לחנוק את פאוורטי שנישקה אותו בסוף אני מקווה שכל תורות הוודו שלכם על בקי לא ימומשו ושיתנו למי שבאמת מגיע- אוזי לזכות!

למעלה