הישרדות 1308

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo70.gif משרשור זה נמחקו מספר הודעות

שימו לב לכל מי שעדיין לא הפנים - הודעות בשרשורי הישרדות או כל תכנית אחרת שמשודרת בחו"ל מחייבת הקפדה יתרה : אין לרשום בכותרת ההודעה שום דבר מלבד סימן
ומספור הפרק / התכנית המדוברת. כל הודעה שלא תעמוד בתנאים האלה תימחק במקום מבלי ליידע את רושם ההודעה. תודה.

nb3507

New member
13X8

פרק די טוב יחסית.ראינו שוב את כוחו של אוזי בציד ושחייה,אבל קשה לי להאמין שהוא עוד יגיע רחוק,אין לו שום ברית יציבה,.הסיכוי היחיד שלו היה עם ג'סיקה,ועכשיו היא איננה.אני לא רואה שום אפשרות בשבילו להתחיל לבנות ברית עם מישהו,הוא כנראה יצטרך לקות להישאר עוד שהתחרות תהיה אישית ואז אולי לגבור על השאר(מישהו זוכר את עונה שעברה,ראה ערך טרי).ההימור שלי הוא שאם בפרק הבא אין חילופי מתמודדים או משהו בסגנון,אוזי ילך הביתה.התוכנית הזו היא ההוכחה שאנשים הם טיפשים לרוב מטבעם.אז מה עם אוזי דייג טוב?למה להעיף אותו כבר עכשיו?אבל זה מה שיקרה לדעתי.

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

בוהו
עצוב לראות אנשים בלי אסטרטגיה [אהמ פליקה]..אבל דוקא אהבתי אותה. נמ....

Boran

New member
../images/Emo58.gif

האמת שגם אני די אהבתי את פליקה. לא כולם חייבים להיות ספצים במשחק כדי לאהוב אותם.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 1308 ../images/Emo58.gif

באיחור עצבני אבל לא נורא
פרק ממש טוב לדעתי אחד החזקים של העונה אוזי חייב להפסיק להראות כמה הוא טוב כי במיזוג אני מפחד שימהרו להעיף אותו והוא השחקן המועדף עליי קצת חבל שפליקה עפה כי פשוט היא הייתה בן אדם חביב ויש שם שחקנים הרבה פחות טובים שיכלו לעוף

למעלה