פרק חביב אם כי מעצבן לעיתים. אני עדיין לא מבין, וכנראה לא אבין לעולם, מה גורם לאנשים העונה לנסות ולשנות בריתות טובות. למי אכפת שלא בוטחים בג'ונתן? זו בכלל לא השאלה כאן. היה נחמד לראות שהברית המרובעת היא בעצם ברית משולשת ושקנדיס אחרי הכל היא עדיין בלונדינית טיפשה (ללכת לפיינל 3 עם בקי ויול? ג'נה לואיס מתהפכת בקברה). תודה לאל שנפטרנו מהלה-לה לנד. עכשיו נשארו 12 אנשים שמבינים שיש מליון דולר בסביבה. (לא שהם יודעים איך להגיע אליהם, כן?) תורת הוודו: בקי ואוזי (הידד. אולי הפעם זה יקרה?
הבחירה להעיף את ג'סיקה הייתה נכונה משתי סיבות:- א- אז מה אם אוזי חזק זה לא אומר שהוא ינצח בחד עש אתגרים ברציפות ואם אין איחוד אז רוצים אותו באתגר. ב- ברור שאם יהיה איחוד אז ג'סיקה היא הראשונה שתעוף. חבל לי רק שקאובוי וג'סיקה אכלו את הלוקשים של ג'ונתן בפרק השלישי ועזרו להעיף את סיסיליה. בראד מעצבן את השבט שלו והפרומו מבטיח שבשבוע הבא הוא לא יהיה בשבט המפסיד, נראה לי שבפרק הבא יש לנו עירבוב וחלוקה מחדש.
פרק מעניין. פליקה התעוררה מאוחר מדי וניסתה לשחק את המשחק. בסך הכל יול ובקי צריכים להיזהר מאוד מאוד מהברית שלהם עם קנדיס וג'ונתן. אף אחד לא מבטיח להם שברגע שיהיה מיזוג קנדיס וג'ונתן לא ילכו עם אדם ופווארטי, למרות שבאותה מידה ניתן לצפות שיול ובקי ילכו עם בראד וג'ני במידה והם עדיין יהיו שם. בכלל אם הייתי פליקה הייתי משחק על הקלף הזה חזק -בעיקר על בקי. לספר על הרומן שהיה בין קנדיס לאדם, ולהסביר להם שעדיף להם את אוזי על פני ג'ונתן מבחינת מישהו שהם יכולים לסמוך עליו, ואותה על פני קנדיס - כי אין לה מחוייבות לאף אחד. אני חושב שבהגשה נכונה מול בקי ויול היא הייתה יכולה להעביר את זה. מאוד קשה לדמיין אם הקשרים האתניים ישחקו חלק לאחר המיזוג. אני רוצה להאמין שלו אבל חושב שבמידה מסויימת הם כן. הפרומו לפרק הבא מבטיח עוד טוויסט. מקווה שזה לא מסוג הטוויסטים שבסופו של דבר חורץ גורל של שורד מסויים - כמעט כמו הטוויסט החלפת שבטים שהיה באולסטאר בו רק בגלל הטיפשות של לקס אמבר לא עפה מהמשחק מיד לאחר מכן וג'רי הלכה הביתה.
עונה 1: ג'נה לואיס, ריצ'רד האץ', רודי בוש, סוזן הוק עונה 2: טינה ווסון, קולבי דונלדסון, ג'רי מנת'י, אמבר ברקיץ', אלישיה קאלווי עונה 3: אית'ן זון, לקס וואן דן ברג, טום ביוקאנן עונה 4: רוב מריאנו, קאת'י אוברייאן עונה 5: שי-אן הואנג עונה 6: ג'נה מורסקה, רוב ססטרנינו עונה 7: רופרט בונהאם
כי רואים אנשים שזכו במניפולציות כמו ריצ'ארד האטץ' (שהוא הענק ביותר לדעתי) או שהגיעו רחוק בעזרת מניפולציות- רוב, משחקים משחק קצת אחר ועכשיו שאנשים מכירים אותם אז יודעים להתייחס אליהם אחרת... ועובדה ש
לעונה 8 אף זוכה לא הגיע רחוק... הטובים ביותר עפו די מוקדם.. האטץ', טינה, רוב ס וכו'.
למה, למה למה אנשים חושבים להעיף את אוזי??? ואת ג'ונתן... מזל שפליקה קיבלה את הפליק האחרון כי היא באמת נמאסה... ובעניין קנדיס ואדם... ראיתי את הריקאפ אבל הראו איך נוצר קשר קרוב בין קנדיס ואדם, פיספסתי קטע קריטי בו מראים שזה רומן במלוא מובן המילה? כי הI love you" שהם מילמלו אחד לשניה בטרייבל הלפני אחרון יכול גם להיות ידידותי... אני היחידה שלא ראתה את זה כממש רומן?
משעמם. העונה הזאת פוליטיקלי קורקט מדי, כי הם פוחדים לעשות עוד רעש אחרי הטוויסט ההתחלתי. הם באמת צריכים ללהק רק 16 אנשים בעונה. משעמם כבר אמרתי? נקווה שג'ונת'ן ינצח לפחות.