הישרדות 13 - השורדים

Oukami Kun

New member
אולי הם הגיעו למסקנה

שזה לא משהו והחליטו לוותר על האמריקן הירו. (באמת הגיע הזמן).

Snake Plissken

New member
אגב, אני כבר רואה את החיים בשבט של

השחורים... 5 אנשים שיושבים ונחים ומתעצלים ולא עושים כלום. :X

amitooshacham

New member
מה רע?

יהיה מצחיק לראות איך כל שבט שונה מהשבטים האחרים.. האסיאתים בטח מלאי מרץ, גם בלי לאכול ולשתות ישבו כל היום לבנות מחסה בצורת ארמון

Oukami Kun

New member
התכוונתי

לזה שלפני שהמשחק עוד התחיל הוא אומר "בטח השחורים ישבו כל היום ולא יעשו כלום" כאילו זאת עובדה לגיטימית ומקובלת ולא הערה גזענית (מה שזה באמת)...

Kfozli

New member
האסיאתים לפני כל אתגר

יעשו שיעור טאי צ'י. ובאתגר של הלאכול דברים מגעילים הם ינצחו.

Edge51

New member
וואו! נשמע טוב...אני חושב שזה מרענן

תמיד טוב לנסות דברים חדשים! ואני לא חושב שיש פה עניין של גזענות...בסה"כ רוצים לרענן קצת את השורות, זה יכול להצליח אני לא מבין למה אנשים ישר קוטלים את החלוקה החדשה לשבטים עוד לפני שבכלל טעמנו מזה, אני לא אומר שזה יצליח אבל בכל זאת...אני מאמין שזה יכול לעבוד טוב, אפילו טוב מאוד! מחכה בקוצר רוח לעונה ה-13 ההולכת ומתקרבת אלינו. אמממ...מתי בדיוק היא מתחילה? (עוד מישהו פה מוריד את הפרקים?)מצטער אם עברתי על חוק *ההורדות*

DevilOfMist

New member
WTF?!

O: אני בפה פעור. ני זוכר שכשאני ואחותי ראיננו את עונה 12 (שבה חולקו השורדים לפי גיל ומין) אמרתי לאחותי "למה שלא יחלקו ואתם לפי צבע וזהו?" כמובן שאמרתי את זה בציניות,ועכשיו זה באמת קרה XDD מה יעשו בעונה הבאה?חלוקה לפי דת?יהודים נוצרים ומוסלמים? >___> גם ככה בפרק השני או השלישי בטח כבר יאחדו את כולם ל2 שבטים כמו בעונה ה12 אז אני לא ממש דואג....

רק באמריקה השחורים פותחים פה

אני לא מבין מה השחורים באמריקה מתלוננים על התנאים שחיים? אם הם לא היו באים לאמריקה בתור עבדים הם היו נשארים באפריקה לרעוב למוות בגיל 12 אז האמריקאים עשו איתכם חסד- תראו את הצד החיובי בדבר

למעלה