הישרדות 13 - השורדים

Sole Survivor

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

יש מצב שעלית על שיטת הליהוק של השרדות!!!!
בחופי קליפורניה בסה"כ אם מסתכלים על זה לא שינו את סוגי האנשים שהביאו לעונות הקודומות לא הביאו סטריאוטיפים של לבנים שחורים ויאדה יאדה כך שלפי דעתי לא תהיה גזענות וגזע אחד לא יתעלה על אחר השרדות כבר הוכיחה שיש שילובים שונים של בריתות משונות מחכה לעונה....

Curr

New member
כתבה בynet על התוכנית :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3295208,00.html לא מחדש כלום.

axnholic

New member
רק לי מפריעה העובדה שזה ספוילר

וזה פורסם בדף הפורומים? רציתי להתחיל עונה אחת בלי אפילו ספוילר אחד.

0RainGirl0

New member
גזענות

אני מתה על הישרדות אבל סליחה?! מה זה הגזענות הזו?! גם עונה שעברה לא אהבתי שהתחלקו ל4 שבטים. אני ממקווה שזה יהפוך ל2 מהר... ושלא יהיה אי הגלות שוב פעם

פוין

New member
הו!אני מחכה לזה!

אני חושב שהם מנסים לגרום לאנשים להתעניין בתוכנית בדרך טפשית ביותר. בגדול זה לא כזה שינוי,הרי בכל עונה היה השחור,ההומו,האסייתי,הדוגמן כך שהם לא שינו הרבה.. אני חושב שיסקלו אותם חזק בארה"ב..אבל מה זה משנה
העיקר שתהיה עונה טובה. מה כל אחד מהשורדים עושה,זה משהו שאפ פעם לא עניין אותי,העיקר שתהיה עונה מוצלחת עם המון הפתעות,בגידות וצחוקים. אם הם ישארו 4 קבוצות ואז רק 10 יגיעו לאיחוד אז זה יהיה מצויין אבל אני יכול לשער,שיעשו את הדבר הכי קיטשי שיכול להיות אחרי 4 פרקים ויאחדו את השחורים והלבנים ויקראו להם "יונייטד יו אס" ויאחדו את הלטינים והאסיאתים ויקראו להם "וואט דא פאק"

Nameless One

New member
יכול להיות מעניין...

הקאסט נראה דיי מגוון השנה, הסיבה שהרבה אנשים מקליפורניה היא כזה פחות או יותר האיזור בו המלהקים של הסידרה מסתובבים. השנה בערך 85% מהמתמודדים לוהקו (כלומר לא הגישו טופס להשתתף בתוכנית) בגלל ,שלטענת ההפקה, אין הרבה אסיאתים או לטינים שמגישים טפסים להשתתף בתוכנית. אני לא יודע, יכול להיות טוב יכול להיות גרוע, אני משער שהרבה מהשחקנים העונה לא מכירים את הסידרה ככה שעונה אסטרטגית זאת בטוח לא תהיה, מצד שני, ג'ף אמר בראיון שמאז העונה הראשונה הוא לא נהנה כמו בעונה הזאת, ככה שיש מקום לאופטימיות. בקשר לטוויסט, ג'ף ובארנט יכולים לבלבל במוח על "ניסוי סוציולוגי" לי זה נראה יותר כמו ניסוי "בעשיית רייטינג"; בCBS יודעים שהצופים המכורים יחזרו לסידרה בכל מצב, הדבר המעניין לראות אם הפרובוקצייה המכוונת הזאת תמשוך צופים שרק באו "לראות על מה מדובר" וישארו גם לפרקים הבאים או תדחה את הצופים, אני מהמר על האפשרות הראשונה.

Curr

New member
נצל"ש על התוכנית

סתם שאלה שצצה במוחי : הם מכניסים את השורדים כחודש וחצי לפני תחילת שידור התוכנית עצמה בטלויזיה, ואז הם גורמים להם לחכות עוד איזה כמה שבועות בשביל התוכנית האחרונה בשידור ישיר שמגלה לנו מי ניצח ? אם לא הבנתם אני אנסה להסביר יותר טוב.

amitooshacham

New member
אם הבנתי את השאלה

אתה שואל אם הם צריכים לחכות לשידור הישיר של פרק הסיום כדי לגלות מי ניצח? אם זאת השאלה, התשובה היא כן.. התוכנית צולמה כבר לפני כמה חודשים אבל עדיין אף אחד לא יודע מי ניצח עד שיתגלו ההצבעות בפרק הסיום.

איפה לעזעזל אתם רואים כאן גזענות ?!

האם השחור אמור לבנות מחסה ללבן ? האם איזשהו גזע מתחילים בתנאים גרועים מהשאר ? הרעיון יכול ליצור עונה אדירה, או נפילה גדולה. אני בכל מקרה מבסוט מהאומץ של המפיקים ....

amitooshacham

New member
../images/Emo45.gifמסכים

אני לא חושב שאפשר להאשים מישהו בגזענות אלא אם התנאים לשבט מסוים טובים מהתנאים לשבט אחר.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifוכמו שאנחנו יודעים וכבר אמרתי-

בטח יערבבו אח"כ.

RedDevil17

New member
דברו על Over the top.

זה קצת מדאיג אותי כי נראה שהתכנית באמת מתקרבת למיצוי, אבל אי אפשר לדאוג מדבר כ"כ מצחיק. והשמות של האנשים בקאסט. אדיר. יול, סקו וקאו בוי.

Oukami Kun

New member
אני עדיין לא משוכנע איך מבטאים את ז

זה, סקו, סקויו, סאקוי, משהו ביניהם. זה מוזר.

מה?!?!?!?

איכס איכס איכס.... אני לא מאמינה שפעם אהבתי את הסדרה הזאת? וואו זה כל כך לא טיפוסי לאמריקאים לעשות משהו כל כך לא פוליטיקלי קורקט.

hirshfe

New member
זה נשמע מעניין

ובטח החלוקה לגזעים תעלם, אחרי פרק או שנייםבדיוק כמו החלוקה בעונה הוקדמת לזקנים, זקנות, צעירים, צעירות

למעלה