הגיע הזמן לניתוח שטחי של המשתתפים!
אני עושה את זה כל עונה וכל עונה אני טועה לגמרי, זה למה זה ניתוח שטחי. אדם- הוא מקליפורניה.
. העבודה שלו זה מוכר מכונות צילום.. כה... הישרדות לא לקחו אותו מאיזה סוכנות דוגמנות לגרוזינים... בכל מקרה לא נראה בן אדם מעניין. בקי- עורכת דין ויפנית.. נשמע מעניין ואולי היא תהיה כמו שי-אן מהישרדות 5. בילי- אוי... כשראיתי אותו נזכרתי בג'אד מהישרדות 11, MAN MAN MAN MAN MAN MAN MAN MAN. הוא יעוף מהר.. האנשים הפריקים תמיד עפים יחסית מהר. בראד- הוא מקליפורניה. הומו ממוצא אסייתי! שבט האסייתים יהיה השבט הכי טוב
קנדיס- |שטחיות| אם הישרדות רוצים להביא דוגמניות אז לפחות שיביאו דוגמניות עם חזה שופע (ראה ערך: שרה)|/שטחיות| אבל ברצינות, היא סטודנית קדם-רפואה אז היא לא תהיה מפגרת זה בטוח... קאו בוי- קאו בוי... קאובוי! לפי הביוגרפיה שלו כרגע יש לו סלון לציפורניים, שני הומואים אסייתים בעונה אחת?
אה לא הוא נשוי עם 2 ילדים.. אני מביא לקאו בוי את הפרס לשם הכי טוב איי פעם בסדרת ריאלטי. ססיליה- היא מקליפורניה. מישהו הקשיב להערה השטחית שלי בחלק של קנדיס! נראית פרחה לגמרי. אה והיא נולדה בפרו אז היא תהיה כמו הסנדרה הצעירה. קריסטינה- היא מקליפורניה. O_O. מפחיד, היא כמו הגרסה היותר צעירה ורצחנית של דב מהישרדות 2. ג'ני- היא לא נראית כמו בת 36, אבל היא גם לא נראית מעניינת. ג'סיקה- היא מקליפוריה. האחות התאומה של קורטני מהישרדות 12, המקבילה הפריקית של אנג'י מהישרדות 10, לא תגיע לחבר המושבעים לפני שיעשו עליה לינץ'. יונתן- הוא מקליפורניה. הוא קיבל מועמדות אוסקר על הסרט הקצר הכי טוב ב1994... מעניין... ג'פ- איך זה שחצי מהקאסט גר בקליפורניה? הישרדות הולכים לחוף ושואלים אנשים 'רוצה להשתתף בהישרדות?' הם כמובן בודקים לפי כמות שרירי בטן לגברים וגודל חזה לנשים. ג'פ ממש לא מעניין.. נת'ן- עוד אחד מקליפורניה... אה הוא נולד בניו-יורק והוא שחור אז הוא יהיה כמו שון מהישרדות 4. "dont make fun of the african american you biatch" אוזי- עוד אחד מקליפורניה! יאדה יאדה לא מעניין לי את הביצה. פרבטי- עוד אחת מקליפורניה. יהיה כיף לקרוא לה פברטי, ולצחוק על זה שהיא נראית כמו אישתו של טום קרוז (ברח לי השם שלה..), אבל חוץ מזה היא מעניינת כמו אבוקדו. רבקה- היא נראית כמו אישה עם חוכמת חיים אפילו שהיא רק בת 34, אז דווקא נראית מעניין. (והיא לא מקליפורניה!!) סקו- עוד אחד מקליפורניה. אבל הוא לא דוגמן, הוא נגן ג'ז, לאישתו קוראים טוי (יש מצב היא אסייתית?) ולבת החורגת שלו קוראים קאי. עכשיו שימו לב לזה, הוא בן 45 והוא... סבא. סטפנ(נ)י- אני מקווה לא להשמע גזען אבל אני מקווה שהיא תעוף מהר. סונדרה- עוד אחת מקליפורניה.שחקנית שחורה עם צמות יאדה יאדה, מעניינת כמו שום. יול- עוד אחד מקליפורניה. OMG דוגמן קוריאני מכוער. כתוב שהתחביבים שלו זה פוליטיקה, איגרוף ולעזור לילדים. הייתי רוצה לראות את שלושת הדברים האלו ביחד. סך הכל קאסט סביר, השבט האסייתי יהיה שולט.