הישרדות 11 פרק 2

אסל

New member
הממ... בריאנה לא עפה, מורגן עפה.

ולגבי גארי, אני לא אתערב איתך כי גם אני חושב ככה (מקווה שאתה כמוני, לא יודע מה קורה בהמשך). יש כאן ממש דוגמה ל"מצעד האיוולת": קראתי את השרשור המקורי של הפרק כשהוא שודר בארה"ב וגם שם, כמו שאני ואחרים כתבנו בשרשור הזה, לכולם ברור כמה שהמעשה של גארי דפוק וכמה שהוא הופך חיסרון קטן (זה שהוא ייחשב לאיום פיזי) לבעייה קריטית שתפיל אותו. וכשהדברים האלה קורים, אתה אף פעם לא מבין למה הבנאדם עצמו לא קולט את מה שאתה קולט... [אחרי שכתבתי את זה, אם גארי יגיע רחוק בלי שיהיה לזה המשך, אני אתפדח בצורה די רצינית]

Gal isr

New member
שמע, שחקן NFL (זה הוקי נכון?)

אמור להיות אדם חזק פיזית כדי להצליח.. ואם הוא שחקן NFL מקצועי אז בכלל צריך להיות לו כוח חבל"ז...אז אני די מבין את הפחד שלו.

Gal isr

New member
אז עוד יותר טוב- הוא ממש חזק כנראה

למרות שהוא לא נראה כמו שחקן פוטבול (מבחינת מבנה גוף)

Cartman

New member
יש שם מורגן?

אוף, אני שונא כשהסדרה מתחילה יש יותר מידי פרצופים ושמות לזכור.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo128.gif משרשור זה נמחק תת-שרשור

שהתחיל בהודעה של Gal isr שהכילה ספוילר. אני מאוד מבקש להשתדל שבשרשור הפרק המשודר בקצב הישראלי, כאלו שרואים בקצב של CBS לא יכתבו הודעות שמכילות שום שביב של ספוילר עתידי ולו המרומז ביותר. אפילו מעדיף שלא יכתבו הודעות עם ספוילר שכן מסומנות כמו
להמשך הסדרה.... ולנהל איזה דיון עם חברה אחרים שכבר ראו כי השרשור נועד עבור אלו שרואים פעם ראשונה מבלי להילחץ מספוילרים להמשך העונה. לא אתנגד לראות שרשור נוסף שנפתח לאחר שידור הפרק ע"י מי שכבר ראה את הפרק ומעודכן להמשך העונה ורוצה לדון במשהו שקרה בפרק שנוגע להמשך הסדרה - שרשור שכמובן יסומן בספוילר ויהיה ברור שהוא מדבר על הפרק ששודר ביס עם התייחסות להמשך האירועים בעונה עד וכולל הפרק ששודר ביום חמישי בארה"ב.

O r a c l e

New member
יאשה שולט!

סטפני מלכה!!! אגב אני חדש פה.. מקווה להתמיד. מת על הישרדות והמירוץ למיליון.. אין סדרות ריאליטי יותר טובות!

Gal isr

New member
תהייה: הכובע של דאני- קאנטקי

פרייד ציקן? כתוב לה על הכובע KC...מה הפירוש?

למעלה