לידיה מוצאת חן בעיניי
ומצאה חן בעיניי מהרגע הראשון שהתייחסו אליה (מהפרק הקודם אני לא זוכר אותה). איכשהו גם היה לי ברור שהיא לא תעוף בסוף, ויש לי תחושה שהיא תגיע רחוק מאוד. עכשיו, קרה דבר מוזר נורא: ראיתי את הבנים מסכימים שצריך להעיף את סטף, ואת אחת הנשים מזהירה אותה. אז הייתי צריך ללכת לחצי דקה בערך- לא יותר!- וכשחזרתי, נראה היה שהאופציה הסטפית ירדה מהפרק והשאלה הייתה רק אם לידיה או מורגן. לא מבין את זה, ואם למישהו בא למלא את החסר בשבילי, הוא יבורך. הקטע עם גארי היה מאוד משעשע. כשראיתי את האזכור בפרק הקודם, היה ברור לי שיהיה סיפור סביבו מתישהו, אבל קיוויתי שזה יהיה קצת יותר מאוחר, כדי שהאמון קצת ייבנה, וזה יהיה הרבה יותר מעניין. הקטע הזה, שכבר היום מישהי זיהתה אותו, היה מפתיע. אבל עכשיו אני לא מבין את עניין ההכחשה שלו; מישהי זיהתה אותך, בבירור, לא אמרה שנדמה לה שאתה מזכיר מישהו אלא אמרה שהיא שדרת ספורט והיא מזהה אותך בוודאות עם שם מלא ותפקיד במשחק. כמה אפשר לשמור על זה? הרי בהזדמנות הראשונה, אחד היריבים הפנימיים שיהיו לך בשבט ינצל את זה, ואם תגיע למיזוג בטח יעלו על זה ואתה תצא כשקרן נוראי. ועל מה? על זה שהיית פעם שחקן פוטבול מקצועי? הרי את זה שאתה איום גופני רואים עליך! עכשיו אני מסוקרן איך זה ייצא. אגב, שאלה עובדתית לאלו שהמשיכו לראות: האם הוא באמת מתכנן גנים? או שזה גם היה שקר? כללית, אני מקווה שלא אתבדה אבל העונה נראית מבטיחה ומעניינת יותר מהקודמת. משהו בדמויות. אני נוטה לחשוב שבנאקום הולך להיות מבצע חיסול גברים אם הם לא יתחילו לחשוב על מרכיב המין בעצמם. השבט האהוב עליי- יאשה. וזה השרשור המקורי של הפרק