הישרדות 11 פרק 2

Cartman

New member
הישרדות 11 פרק 2

גאה לפתוח את השרשור הראשון שלי בפורום

Ulong

New member
הישרדות גווטמאלה פרק 2

איזה כיף לראות את הפרק בפעם השנייה. עכשיו שאני חושב על זה, מורגן הייתה מיותרת ואני ממש שמח שהעיפו אותה. התאגרים היו נחמדים.. אהבתי יותר את הראשון, הוא היה ממש מגניב. אהבתי את זה שדני 'גילתה' לבריאן שגרי היה שחקן פוטבול בעבר. עד עכשיו לא הבנתי מה הביג דיל שידעו את זה. מה שחשבתי שראיתי את הפרק זה שאני אוהב את לידיה וסטף.

אסל

New member
לידיה מוצאת חן בעיניי

ומצאה חן בעיניי מהרגע הראשון שהתייחסו אליה (מהפרק הקודם אני לא זוכר אותה). איכשהו גם היה לי ברור שהיא לא תעוף בסוף, ויש לי תחושה שהיא תגיע רחוק מאוד. עכשיו, קרה דבר מוזר נורא: ראיתי את הבנים מסכימים שצריך להעיף את סטף, ואת אחת הנשים מזהירה אותה. אז הייתי צריך ללכת לחצי דקה בערך- לא יותר!- וכשחזרתי, נראה היה שהאופציה הסטפית ירדה מהפרק והשאלה הייתה רק אם לידיה או מורגן. לא מבין את זה, ואם למישהו בא למלא את החסר בשבילי, הוא יבורך. הקטע עם גארי היה מאוד משעשע. כשראיתי את האזכור בפרק הקודם, היה ברור לי שיהיה סיפור סביבו מתישהו, אבל קיוויתי שזה יהיה קצת יותר מאוחר, כדי שהאמון קצת ייבנה, וזה יהיה הרבה יותר מעניין. הקטע הזה, שכבר היום מישהי זיהתה אותו, היה מפתיע. אבל עכשיו אני לא מבין את עניין ההכחשה שלו; מישהי זיהתה אותך, בבירור, לא אמרה שנדמה לה שאתה מזכיר מישהו אלא אמרה שהיא שדרת ספורט והיא מזהה אותך בוודאות עם שם מלא ותפקיד במשחק. כמה אפשר לשמור על זה? הרי בהזדמנות הראשונה, אחד היריבים הפנימיים שיהיו לך בשבט ינצל את זה, ואם תגיע למיזוג בטח יעלו על זה ואתה תצא כשקרן נוראי. ועל מה? על זה שהיית פעם שחקן פוטבול מקצועי? הרי את זה שאתה איום גופני רואים עליך! עכשיו אני מסוקרן איך זה ייצא. אגב, שאלה עובדתית לאלו שהמשיכו לראות: האם הוא באמת מתכנן גנים? או שזה גם היה שקר? כללית, אני מקווה שלא אתבדה אבל העונה נראית מבטיחה ומעניינת יותר מהקודמת. משהו בדמויות. אני נוטה לחשוב שבנאקום הולך להיות מבצע חיסול גברים אם הם לא יתחילו לחשוב על מרכיב המין בעצמם. השבט האהוב עליי- יאשה. וזה השרשור המקורי של הפרק

אסל

New member
איך את אומרת: "היה ניק בהישרדות?"

הבנת את השנינות, ניק-ניק, כאילו זה לא השם זה בעצם כינוי, את מבינה? ואללה, קטורזה כבר יותר מצחיק ממני. בכל מקרה, כמו שכתבתי למטה, פיצול אישיות זה רע.

אסל

New member
יש לי עוד משהו בשבילך-

ניק-ניק? זה האח של מיק-מיק מ"השיר שלנו"?

Ulong

New member
אפשר להבין למה שירשרו אותי?

לא שזה מפריע לי כל כך אבל ההודעה שלי נשלחה קודם.

LOVEtheMcMAHONS

New member
תסתכל על השעות

הודעה ראשונה נפתחה ב-21:47, שלך ב-22:42. מאחר וכבר דאגו לפתוח מבעוד מועד שרשור לפרק פשוט שרשרתי הכל לשם. אין צורך להיות קטנוני ולשאול סתם שאלה אם זה לא מפריע לך בכלל.

קוקסטה

New member
הישרדות 11, 2

נאקום - השבט הזה חסר כל מעוף, לא מעניין, מעצבן וחולני. הבנים של נאקום מעצבנים. הם פיזיים הרבה יותר משל יאשה ויהיה חבל לראות את יאשה הולכים זה אחרי זה. מוזר שעשו כזו חלוקה לא מאוזנת של הכוחות. ג'אד פשוט בלתי נסבל ולמה-שמו עם הכובע (עדיין לא זוכרת את השם שלו, לעזאזל) פיתחתי חוסר חיבה כבר מהפרק הראשון. אני לא ממש מבינה מה קורה עם בלייק (בקוצים היה חומר כלשהו שהוא רגיש אליו?) ואיך זה שהוא יוצא כזה תותח באתגרים אבל כזה אפס בשבט. ובובי-ג'ון, אווצ'. על הבנות של נאקום עוד לא גיבשתי דיעה למרות שדנה נראית לי מעניינת יחסית. יאשה - שבט מעניין אבל גם חלש יותר פיזית, לדעתי. החיבור בינהם נחמד אבל אני לא מבינה את האינטרס של גארי לשקר. לא היו מעיפים חוליה חזקה כמוהו בשלב הזה והשקר הזה עוד ירדוף אותו בהמשך, אני בטוחה. חבל ליפול על שטויות. ההתמקדות על ג'יימי בעיקר סביב נושא סטפני, מה שמשעשע אותי לא מעט. וסטפני היא סטפני. בחורה מגניבה. נורא שמחתי שהשאירו את לידיה והעיפו את מורגן, על תקן העצלנית הטיפוסית שיש בכל עונה ותמיד מצליחה להשתחל למקומות הגבוהים. ריף (ככה קוראים לו? לא מבטיחה כלום) נראה אחלה בחור. לרוב בשלב כזה של העונה כבר יש לי פייבוריט למיליון, אבל הפעם אין לי. נראה איך זה יתפתח. האתגרים הרבה יותר פיזיים בעונה הזו והם גם מעניינים. האתגר עם השקים נראה ממש מעניין ואתגר-הפרס פשוט היה חד-צדדי בצורה שלא תיאמן ונאקום קרעו ליאשה את הצורה. לא מאמינה שיאשה אכלו נמלים. לעזאזל, מי צריך חלבון? :)

The Castaway

New member
סטפני מלכה../images/Emo47.gif

אני לא מבין איך אפשר לשנוא אותה. ג'יימי מעצבן, הנאום שלו על "יש לנו בשבט הומו, בריון וכו'" היה ממש גרוע, לדעתי. אני לא מבין, לא היה להם משהו יותר מעניין לשים? בקשר לזאת שעפה (אני אפילו לא זוכר איך קוראים לה), לא ממש אכפת לי ממנה. אני שמח שמישהי שאני לא מכיר עפה, זה עדיף הרבה יותר מאשר מישהו אחר (במידה מסויימת אפילו מג'ימי, עד כמה שקשה להאמין).

Fairywitch

New member
סטפני אכן מלכה../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

מי ששונא אותה הוא סתם אנטי
לא אכפת לי

Cartman

New member
../images/Emo47.gifג'יימי../images/Emo47.gif

הנאום שלו פשוט קרע אותי. זה מה שנקרא טלויזיה טובה. בקשר לבריאנה- ממש לא אכפת לי. מקווה שעוד ברביות חסרות אופי יעופו אחר כך. הקטע עם בראיין וגארי היה טוב. אני מתערב שיגלו מי זה "גארי הוקינגז" אחר כך, וזאת תהיה אחת הסיבות שיעופו אותו.

למעלה