הישרדות 1010

הציניקן

New member
פרק מוזר, עונה מוזרה

הגברת ג'אנו היקרה מגיעה לפיינל 8 ופשוט מוותרת. איך? מה? מה זה אמור להביע? את כל זה היא עברה בשביל ללכת עכשיו? איך לעזאזל היא שרדה שם כ"כ הרבה ימים אם זה המצב שלה וזאת התחושה שלה? בכל מקרה, אני מברך את ג'ף על האקטיביות שלו ועל זה שהוא עודד אותה להגיד את הדבר הנכון ולחסוך הצבעה בה הייתה אולי עפה סטף. אם היא רוצה ללכת, שתלך! ועכשיו אני מבין למה ג'ף התכוון כשהוא אמר בריוניון של עונה 9 בטון מרוגז שמי שרוצה לבוא, שיבוא רק אם הוא לא יפרוש באמצע (ואז, כשהערכתי שמישהו פורש ענו לי שזה לא הגיוני כי אתרי הספויילרים כבר היו עולים על זה). באמת, כשזה קורה עם אוסטן זה בעיקר משעשע; בעונה 8 זה היה צירוף-מקרים מצער עם ג'נה והתמוטטות פסיכוטית של סו שלפחות נבעה ממשהו; כאן, זה כבר עבר את הגבול. אגב, ג'אנו הראתה שהיא לא ממש מבינה את העניין כשהיא שאלה את קייטי אם הם בחטיבת-ביניים: ובכן, ב"הישרדות" יש הרבה ממנטליות בית-הספר והרכילויות בהפסקה, ואם היא רצתה לבוא למקום בוגר ורציונלי, הישרדות זה לא המקום. טוב, אין לי עוד מה להעיר, חוץ מזה שהחלטתי לחבב את קרן כי היא עורכת-דין לענייני זכויות-אדם; נשמע לי מגניב.

Sole Survivor

New member
../images/Emo26.gif

ג'נו שרדה כל כך הרבה בגלל שהיא היתה בקורור והיה להם רק פעם אחת במועצת שבט וכראה שוילרד היה יותר בלתי נסבל ממנה ובמועצה השניה קובי הטריף לכולם את הסעיף וג'ף בשתי תוכניות הארונות אהבתי את ההנחייה שלו ואיך הוא יושב כזה בסטלבט אתגרים ומפרשן בחינניות ובקשר לזה שגרג וטום דיברו על להעיף את סטפני לפני ג'נו אז טום רק הינהן ואח"כ שהוא דיבר למצלמה הוא אמר שהוא לא חושב ככה והוא לא יעיף את סטפני

Ulong

New member
שאלה לגבי הגמר של עונה 9

מישהו יכול לברר לי מתי בדיוק שודר הגמר בשידור חי???

assafTV

New member
הוא שודר ביום ראשון ה-12/12/2004

הגמר של עונה 10 אגב שודר ביום ראשון ה-15/5/05.

shiran2020

New member
פרק נחמד... ../images/Emo58.gif בסוף..

לכל הנכנסים יש
ספויילר בסוף הדףף... היה פרק נחמד מאודדדד.... לא משו משו .. .אבל בסדררר .. אפשר להתגברר.. תגידו טום הזה הוא סופר על או מה? חחח... כל קבוצה שהוא נמצא בה גם המפסידים ביותר מנצחים !!! מה נסגר? לי נראה שלסטפני יש את המזל הרע (כי כל קבוצה שהיא הייתה בא הפסידה) ולטום יש את המזל הטוב... ( כל פעם שהוא נמצא מנצחים? !!! טוב נו כבאי....) סטפני ניצלה בנס או משהו כזהה...... ספויילררררר בסוף הדףףף....... לכל מי שלא מעוניין לא לראותתתת !!! סכנהה חחחח
בסוף הדףף
לסטפני יש מזל משכל למרות שהיא מהממת.....אבל בפרק הבא לא יהיה לה כל כך הרבה מזל.... היא עפה .. עכשיו אני צריכה לדעת את מי לאהוב.. כי כולם שם קקות חחח... סנובים.. טוב נו הרוב... זהו מקווה שלא נכנסתם בטעות לספויילרר... אלא רק מרצון... ניסיתי להזהיר...

Sole Survivor

New member
מועף הכוונה שבן יעוף???

לא רוצה !!!! טוב מצידי שאיאן יעוף הוא כבר נימאס

Oukami Kun

New member
../images/Emo6.gif

למה, מהקוקורים הכי אהבתי אותו [כי הוא הכי פחות מגעיל שם...] אוף, אני רוצה אנג'ייייי

Nameless One

New member
כן, בטח...

הרי זה כל כך ברור שאם איאן היה נקבה אתה היית מבלבל במוח כמה הוא מעניין ונחמד ובלהבלה...

Oukami Kun

New member
../images/Emo45.gif בהחלט. ../images/Emo58.gif להמשך העונה

אבל הי, לפחות הוא זכה באוטו. ואיזה אוטו...

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif לפרק האחרון.

אני חושב שכל מי שברגע האחרון מחליט לוותר על הצ'אנס (הדיי טוב שלו) לזכות במיליון כי הוא מעדיף לשמור על הקשר עם חברים שלו יכול להכנס תחת הקטגוריה של "אדם נחמד".

Oukami Kun

New member
או תחת הקטגוריה של ../images/Emo58.gif להמשך

"אדם טיפש", כי המליון כנראה היה הולך אליו לא משנה עם מי הוא היה בגמר. ואז הוא היה שובר את קללת המכונית! הא לכם!

אני חולה על איאן

אבל ...באמת ....נורמלי ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה את חושבת שאני אוהבת אותו !! בגלל המוזריות שלו!! מי בימנו כבר קורא נשונל ג'אוגרפיק או איך שלא רושמים את זה! חחחחח ועוד העיתון שהוא הכי קורא :S ומי אוהב מיץ תפוזים?! כל בנאדם נורמלי אוהב קולה (או כל גזוז אחר)

למעלה