הישרדות 1010

אמברוש

New member
הישרדות 1010

איזה פרק עלוב הכל סבב סביב ג'נו ובסוץ היא גם עפה! לא רציתי שהיא תעוף עד לקטע שהיא התחילה להתבכיין על זה שהיא רוצה ללכת!! אז הגיע לה! היא נמאסה עם הבכיינות הזו

Sole Survivor

New member
תגובה

אולי באמת שזה טוב שג'נו הלכה כי היא רצתה ללכת והיא לא אהבה אף אחד ממי שנשאר אבל עיצבן אותי לראות את החיוך הזדוני שסטפני הביאה בנאום של ג'נו סטפני- הכל משחק ומסכה ולפי הפריוויו של הפרק הבא עוד פן מפלצתי של סטפני מתגלה אז אחת כזאת צריכה לזכות במליון??? ועוד שגם הפעם הקבוצה של סטפני הפסידה...היא פשוט לוזרית!!!

אמברוש

New member
אני יודעת! בגלל זה בהתחלה רציתי

שג'נו תישאר כי לא מתתי על סטפני גם ככה! אבל במועצת שבט לא יכולתי יותר לסבול אותה! אם היא לא הייתה אומרת כאילו: תדיחו אותי אני רוצה ללכת! היתי עוד בעדה אבל כמה אפשר לסבול בנאדם שכל רגע מתלונן!

Ulong

New member
../images/Emo31.gif

רגע.. אתה חושב שזה לא בסדר שהיא חייכה בנאום של ז'אנו?!?!? ז'אנו פרשה.. לולא זה סטפני הייתה בחוץ, אני במקומה הייתי צוחק מאושר!

Sole Survivor

New member
קודם כל אני בת

נכון שג'נו פרשה וכולם ניצלו מהצבעה אבל סטפני יודעת שטום לצידה וטום הוא המנהיג אז מה את מספרת סיפורים ומתחילה לבכות במועצת שבט הרי היחידים בשבט שלא סוגדים לסטפני הם גרג וג'ן (טוב וגם קרין שלא נקטה עמדה בינתיים) וכנראה שסטפני לא רוצה לזכות בחסינות כי בחסינות של שבוע שעבר היא ויתרה וגם היום היא ויתרה..העיקר היא כל הזמן אחמרת לי יש כח רצון ואני מהווה איום אבל הפרומו לשבוע הבא מוציא אותה הכי מנייאקית

LOVEtheMcMAHONS

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לכן אתה כל כך "מחבב" את פיירפליי ורוב ס. ? כי הם היו מניאקים ועשו מה שעשו כדי לנסות ולנצח במשחק ? בניגוד לנשמה הטהורה ללא רבב קולינוש קושקוש מאמוש כפרה עליה

כפרה על קולין../images/Emo23.gif

וידעתי שתגובה כזאת תגיע. את ג'וני פיירפליי לא כיבדתי כי הוא לא כיבד את ג'ף, נשים שמנות וכו'. רוב סי הוא לא כזה גאון. היה גם מניאק אחר בשם ריץ' שאותו חיבבתי אבל כיוון שקולין וקלי יותר כוסיות ממנו, הם קיבלו אצלי את תואר הפייבוריטיות.

Oukami Kun

New member
ג'וני פיירפליי לא כיבד נשים בכללי.

וגם ברטון לא ממש. ע"ע פרק לפני אחרון של פנמה [נו, עונה 7 ><]

הציניקן

New member
על מה את מדברת?

מכל מה שהראו לנו היום, יש סיכוי גבוה שאם ג'אנו לא הייתה פורשת סטף הייתה עפה. אף אחד לא "סוגד" לה; זה משחק הישרדות ומטעמים טקטיים אנשים רוצים אותה איתם. חוץ מזה, בשבוע שעבר הפרישה שלה הייתה מטופשת ועיצבנה אותי. היום היא נשארה די הרבה זמן לפני שהיא עזבה, וזו לא בדיוק הייתה פרישה תמורת שוקולד; לא נשארו בה הכוחות הפיזיים. ואם הפרומו לשבוע הבא צודק והיא מתחילה להנהיג מבחינה טקטית, אני מאוד אשמח כי זה מראה צד שבינתיים לא היה בה; אם זאת "מניאקיות" כל "הישרדות" בנויה על מניאקיות.

Ulong

New member
את כנראה חיה בעולם אחר

טום דיבר בפירוש עם גרג והם סיכמו לדחות את ההעפה של ז'אנו לפעם הבאה כי סטף מאיימת עליהם יותר. למה הפרומו לשבוע הבא מוציא אותה מניאקית?!?! שהיא אומרת שהם יכרתו ברית ארבעת הבנות? זה הדבר הנכון לעשות בשבילה. הם אמרו לא שהיא מאיימת, יופי. עכשיו היא רוצה להראות להם עד כמה.

Hadas 87

New member
כמה שטויות

וסליחה שאני אומרת שטויות באמת לא מנסה לעצבן פשוט באמת את אומרת מלא דברים לא הגיונים. זה שסטף התבכיינה זה כי היא ידעה שהולכים להעיף אותה! נכון שטום הבטיח לה וטום המנהיג אבל הנה טום הדגול חזר בו וכן עמד להעיף אותה יחד עם כל השבט וזה היה כזה ברור שזו הולכת להיות היא! אל תגידי לי שבאמת חשבת שהם יצביעו לג'אנו... אפילו הם דיברו על זה שזו הולכת להיות סטפני. למה מוציא אותה מניאקית? אני ממש לא מבינה מה את רוצה ממנה. ניסו להעיף אותה ובמזל גדול היא נשארה כי מישהי החליטה לפרוש, מן הסתם פרק הבא זה לא יקרה אז מה את רוצה שתעשה? שתשב בשקט ותחכה עוד שלושה ימים ושאז יעיפו אותה? הכי הגיוני שתנסה לעשות משהו לסובב את העינינים כדי שתשאר. והכי הגיוני שזה יהיה נגד טום כי הוא בגד בה הוא הבטיח לה שהם ילכו ארבעתם עד הסוף והוא שבר את המילה שלו והתכוון להצביע נגדה. מגיע לו לעוף. כ"כ מגיע לו!! משחק אותה ישר והגון אבל יפה מאוד יודע לסובב את הגב לאנשים כשזה משתלם לו. הוא בגד בה- תורה להחזיר לו. בקשר לאתגר, לא יודעת אם שמת לב אבל נגמר לה המרחב נשימה, גם לג'ן, הן היו אחד ליד השניה, המיים עלו להן מעל הפנים והאף וזהו נגמר להן האוויר. מה רצית שתעשה? אי אפשר להשאר הרבה זמן ללא אוויר. איאן וטום היו בצד שני ולשם כנראה המיים לא הגיעו כזה גבוה (דבר שלא פייר בטירוף!) היה לו עוד אוויר- הוא נשאר. זה הכל. היה לו מזל סך הכל להיות בצד הנכון של הסולם.

Hadas 87

New member
ראסמי

יש פה אנשים שממש מחפשים עם זכות מגדלת איפה סטפני לא בסדר... זה ממש מצחיק אותי אני חייבת לציין חחחח כשהיא עושה משהו טוב- אז היא מעמידה פנים והכל מסכה כשהיא עושה משהו פחות טוב- אז הנה היא רעה ולא מגיע לה לזכות במיליון דולר.. חחח ובקשר לפרק- אני לא יודעת אם הג'אנו הזו יותר פטאתית או יותר סתומה. לא משנה, העיקר שהיא עפה. לדעתי זה היה אמור לקרות כבר לפני הרבה זמן אבל מה לעשות קורור לא הפסידו הרבה.. חח איך סטפני ניצלת כל פעם בנס חח אבל מגניב כי מה זה מגיע לה. היא בין היחידים שממש נותנים את הנשמה שלהם למשחק. רואים כמה זה חשוב לה, ואחת כזו אני רוצה שתנצח. לא אחת שמתחילה לרקוד כי היא נמצאת לבד על אי בודד. ואני רואה שמהפרק הבא עניינים יתחילו לזוז! יופי. אני ממש מקווה שיעיפו את טום או גרג. טום שיחק אותה מנהיג שקול וחכם והכל סבבה אבל ברגע שגרג אמר מילה להעיף את סטפני אז טום ישר כמו טטל'ה עשה מה שהוא אמר בלי להתחשב בזה שפרק שעבר הוא הבטיח לסטפני ללכת איתה עד הסוף. אז מגיע לו עכשיו שסטפני תפנה נגדו. ולכל אלו שאומרים שהיא מראה את הפרצוף האמיתי שלה- בחייכם מה אתם רוצים שתעשה? שתשב בשקט עד לפרק הזה ושאז יעיפו אותה? הגיוני שתנסה להבטיח את מקומה. ודווקא נגד טום זה הכי הגיוני כי הוא הבטיח לה הבטחות שווא. סתם סיבן אותה כדי שלא תעשה ברית עם קובי. מגיע לו שיעוף. או הוא או גרג. כי איאן לבד לא נראה לי יהיה מסוגל לעשות הרבה.

buffa

New member
סטפני מפלצתית?

לדעתי היא שורדת מאוד מאוד מעניינת. לפי הפריוויו זו תיהיה טיפשות מצידה להעיף את טום, אפילו שהוא מהווה מתחרה פיזי חזק מאוד. היא צריכה ללכת על מישהו כמו גרג או ג'ן המעצבנת שאני ממש מקווה שתעוף לפני הפיינל 4 ביחד עם קייטי הנוראית. סטפני לא לוזרית, היא מתחרה חזקה מאוד שהגיעה לקבוצה עם מזל נאחס וזה קורה. סטפני לא הביאה חיוך זדוני, היא הביאה חיוך משתהה ולא מאמין שג'נו ככה מוותרת בעוד היא מתה להישאר לשחק אבל עומדת להיות מסולקת. וברור שהיא שמחה שג'נו הלכה, זה מה שהשאיר אותה במשחק. היא, טום ואיאן הם היחידים שאשמח לראות זוכים במיליון.

RedDevil17

New member
ואני חשבתי שאתה פה על תקן

השרשור. עכשיו הכל מתחבר. כמו שאמרתי שם, לדעתי זה היה פרק יפיפה.

למעלה