כמה שטויות
וסליחה שאני אומרת שטויות באמת לא מנסה לעצבן פשוט באמת את אומרת מלא דברים לא הגיונים. זה שסטף התבכיינה זה כי היא ידעה שהולכים להעיף אותה! נכון שטום הבטיח לה וטום המנהיג אבל הנה טום הדגול חזר בו וכן עמד להעיף אותה יחד עם כל השבט וזה היה כזה ברור שזו הולכת להיות היא! אל תגידי לי שבאמת חשבת שהם יצביעו לג'אנו... אפילו הם דיברו על זה שזו הולכת להיות סטפני. למה מוציא אותה מניאקית? אני ממש לא מבינה מה את רוצה ממנה. ניסו להעיף אותה ובמזל גדול היא נשארה כי מישהי החליטה לפרוש, מן הסתם פרק הבא זה לא יקרה אז מה את רוצה שתעשה? שתשב בשקט ותחכה עוד שלושה ימים ושאז יעיפו אותה? הכי הגיוני שתנסה לעשות משהו לסובב את העינינים כדי שתשאר. והכי הגיוני שזה יהיה נגד טום כי הוא בגד בה הוא הבטיח לה שהם ילכו ארבעתם עד הסוף והוא שבר את המילה שלו והתכוון להצביע נגדה. מגיע לו לעוף. כ"כ מגיע לו!! משחק אותה ישר והגון אבל יפה מאוד יודע לסובב את הגב לאנשים כשזה משתלם לו. הוא בגד בה- תורה להחזיר לו. בקשר לאתגר, לא יודעת אם שמת לב אבל נגמר לה המרחב נשימה, גם לג'ן, הן היו אחד ליד השניה, המיים עלו להן מעל הפנים והאף וזהו נגמר להן האוויר. מה רצית שתעשה? אי אפשר להשאר הרבה זמן ללא אוויר. איאן וטום היו בצד שני ולשם כנראה המיים לא הגיעו כזה גבוה (דבר שלא פייר בטירוף!) היה לו עוד אוויר- הוא נשאר. זה הכל. היה לו מזל סך הכל להיות בצד הנכון של הסולם.