הישרדות 1009

Ulong

New member
עמית כנס-../images/Emo58.gifלפיינל 4

בשרשור המקורי של הפרק, שהוא שודר לראשונה כתבת: "סטפני היא הדמות היחידה שהקהל יכול לאהוב בעונה הזאת. כל השאר (איאן, טום, ג'ן, קייטי) העריכה מנסה לעשות אותם Likable." כל הארבעה שהזכרת הם הפיינל 4.. זה קצת אירוני ממבט אחרי הפרק האחרון.

Nameless One

New member
איזה קטע!

בכלל לא קשור לעובדה שזו הייתה העונה הכי מספויילרת שהייתה לסידרה הזאת...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

למרות שאני קראתי ספוילרים בעונה הזאת, ההודעה הזאת לא הייתה קשורה לשום ספוילר. לא זוכר בדיוק מה היה בפרק שגרם לי לרשום את זה אבל אין לי סיבה לרמוז על הפיינל 4 סתם ככה.

Ulong

New member
כנס שנייה

לא ראיתי את העונה במקביל לארה"ב אז מה זאת אומרת העונה הכי מספויילרת שיש??!?? מי שרואה במקביל לא יכול לדעת ספוילרים כי אין כאלו לפני שהפרק משודר. לא?

amitooshacham

New member
לא

הישרדות היא לא תוכנית בשידור חי. את התוכנית מצלמים במשך 39 ימים ואז כמה חודשים אחרי סיום הצילומים, משדרים אותה בטלוויזיה. ככה שבעונות האחרונות של הישרדות תמיד היו ספוילרים גם לפני שידור הפרקים בארה"ב.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif לפיינל פור

זה לא כזה מפתיע, כן, כי זאת הברית היחידה שבאמת שרדה את כל המשחק...

Ulong

New member
../images/Emo58.gif

ושהאחרים האיוטים נתנו לזה לקרות בלי לעשות כלום בהתחלה, שהיה אפשר.

Oukami Kun

New member
לא מסכים ../images/Emo58.gif עד לסוף העונה

כשזה הגיע למצב של תשעה הברית הייתה חזקה וקיימת ואז קובי התחיל לעצבן את כולם והעיפו אותו גם אלה שלא היו בברית. אחרי זה ג'נו העיפה את עצמה O_O כנרא היה לה מספיק. אחרי זה הם היו שבעה- הארבעה שבברית, סטף, קרין וגרג. בסדר הזה הם הלכו אחד אחד. הייתי אומר מה שהיה גם אחרי אבל זה כבר לא קשור...

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

לא, לא, זה עיוות מוחלט של המצב. ג'ן היתה הבובה של גרג, לא של טום/איאן/קייטי. אם בפיינל 7 לגרג היו ביצים והוא היה מגייס את סטף וקארין כדי להפיל את טום, זה היה עובד. אם בפיינל 6 לגרג היה שכל, הוא לא היה בוחר את קייטי וג'ן ללכת איתו להפלגה, קארין היתה מודחת, ובפיינל 5 קייטי היתה מצטרפת אליו ואל ג'ן כדי להעיף את טום ואיאן. המשחק הזה היה של גרג - הוא רק היה צריך לקחת. הוא לא לקח.

Oukami Kun

New member
גרג אנמי. ../images/Emo58.gif

במשך כל העונה לא רואים אותו עושה שום דבר חוץ מלהתמזמז עם ג'ן. ולחטוף מכות מאנג'י [אוכ, אנג'י
] באתגר ההוא. גרג הוא לא מהאנשים שיוזמים בריתות אלא מהאנשים שהם חלק מהברית והחלק הלא פעיל, החלק שלא עושה מזימות ומשחק לפי "מה שיקרה יקרה" ומחכה שיבואו אליו. חבל שככה, כי הוא היה יכול להיות שחקן מעולה.

הציניקן

New member
תגידו, השתנה משהו בנהלי הפורום?

כי פעם הייתי יכול לדעת שאם מישהו מספיילר כאן בצורה הכי קטנה ההודעה שלו מחזיקה מקסימום חצי שעה לפני שהיא מוסרת. אז את הסיכון הזה שאני אכנס בדיוק בחצי שעה (מקסימום) הזאת הייתי מוכן לקחת. אבל עכשיו יש כאן כל מיני הודעות עם כותרות כמו "רמיזות" וכאלה דברים; ובתת-שרשור עם סימן ספויילר על הפיינל-פור יש הודעה עם כותרת "גרג אנמי". אז אני מאוד שמח על דעתו של קואמי משהו שגרג אנמי, אבל הייתי שמח לא לקבל אינדיקציה כ"כ בולטת על מישהו שמגיע לפיינל פור (אולי גרג לא מגיע, אין לי מושג ואני לא רוצה לדעת, אבל עכשיו אני יכול לנחש). ואני כבר לא מדבר על זה שאותו מגיב פירסם משהו שהוא כנראה ספויילר לשני הפרקים הבאים ורק אחרי הרבה זמן RedDevil עלה על זה באופן עצמאי, ורק למחרת בבוקר זה נמחק*. אז אם הנהלים שונו, או שפשוט נמאס לאנשים שם בצמרת, הם מתבקשים להודיע על זה. תודה. *אגב,אם הוא לא היה עולה על זה ומזהיר, לא הייתי יודע שמדובר בספויילר כי הוא לא נוסח כך. אבל איכשהו הצלחתי להשכיח מעצמי כל איזכור לגבי סוף העונה אם היה כזה. נדמה לי שאני זוכר את המועף הבא, אבל גם בזה אני לא בטוח ככה שאני אהיה במתח בשבת.

LOVEtheMcMAHONS

New member
הנהלים לא שונו

שמות השורדים לא נחשבים כבר ספוילר, ואמנם רצוי שהאזכור של ההערה לגבי גרג לא הייתה נעשית בכותרת אבל מחיקתה יכלה להוביל למסקנות מעוותות שאם טרחו למחוק אותה חייב להיות קשר בין נושא התת שרשור לכותרת והיית גם ככה נכנס לפאראנויות מיותרות שגם ככה מעסיקות אותך. אני לא קורא כל הודעה שנכתבת בפורום. הלוואי ויכולתי אבל לצערי זה לא המקרה. אם אתה או כל אחד אחר בפורום חושב שהודעה מסויימת עוברת על נהלי הפורום אפשר ורצוי להעיר את תשומת הלב שלי או של עמית או גם וגם במסר פרטי ונדאג לתקן את העוול. להתעלם ממנה ולקוות שמישהו ישים לב אליה זה לטמון את הראש בחול.

למעלה