הישרדות 1009

buffa

New member
../images/Emo58.gif עתידי להישרדות 11

אני מנחשת שסטף ובובי ג'ון יעופו די מהר. אחרי הכל - הם את המשחק שלהם כבר שיחקו. זה יהיה מעניין מבחינת הקהל אני מניחה אבל לא יחזיק מעמד זמן רב שם. מצד שני, אי אפשר לדעת...

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gifהישרדות 11

שמתם לב שכשמתרגמים את השם של שבט Yaxha זה נשמע כמו "יאכסה"?

maya567

New member
../images/Emo58.gif הישרדות 11

בעיקרון זה תלוי לפי איזה אזור הולכים. עכשיו אני לא ממש זוכרת, אבל באיזור של אימפריית המאיה השבטים מבטאים X כ-SH או כמו ח'.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

זה גם יכול להיות יאחה. ובתכלס אני עוד לא הבנתי מה המשמעות של ה-h בכל העניין הזה. ואל תשכח שמדובר באמריקאים, יש להם כישרון מולד לעוות את צורת ההגייה הנכונה של מילים.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif 11

האמת היא שאני חושב שהוגים את זה 'יאשה', אם אני לא טועה... וגם הצבע של השבט דיי דוחה - צהוב-שתן (הי, זה עדיף על חום-צואה של קורור:)

Oukami Kun

New member
זה היה בצחוק O_O

גאד, אתם רציניים פה... אכן כל דבר יותר טוב מהצבע של קורור. למה אף-פעם לא היה שבט בצבע לבן? או שחור? זה היה יכול להיות מאד מגניב...

Oukami Kun

New member
אבל אם כולם ידעו

שקובי אמור לעוף, קובי לא היה צריך לוותר בכזאת קלות. כמו באול-סטאר שהיה את האתגר עם היד שקשורה לחבית מים וכולם אמרו ששי-אן תעוף ואפילו לא הסתירו את זה ממנה היא נשארה עד הסוף, היא ורופרט ובסוף רופרט הפסיד והיא נשארה עוד סיבוב... אם קובי היה קצת יותר סבלני וקצת פחות טיפש הוא היה נשאר עוד פרק. כי את האתגר הבא
קטן אבל לא ממש כי אני לא מגלה כלום...] אין סיכוי שהוא היה מנצח...

Ulong

New member
קובי לא וויתר בקלות

הוא הציע לסטף לכרות ברית והיא ירקה לו בפנים. לגבי האתגר, הוא ידע שהוא לא יוכל להישאר אחרון ושאין לי מה לעשות יותר אז הוא עשה שואו כדי שהם יקנאו שהוא אוכל והם לא.

Hadas 87

New member
למה ירקה לו בפנים?

למה אתם עושים ממנה כזו מניאקית שהיא לא הסכימה לברית איתו? מה היא חייבת לו משהו?! אני חושבת שכל אחד עם קצת common sense היה מעדיף להיות בברית עם אנשים יציבים וחזקים כמו איאן וטום מאשר עם מישהו כמו קובי שהוא הפכפך וצבוע בטירוף. חוץ מזה להזכירכם עוד מהיום הראשון סטפני סגרה עם קייטי איאן וטום שהם יהיו ביחד עד הסוף, אז היא רק היתה נאמנה למילה שלה, אני לא מבינה מה אתם רוצים ממנה. זה אשכרה נראה כאילו אתם מחפשים איפה היא לא בסדר.. חח לדעתי היא ממש אחלה שחקנית חוץ מהקטע שהיא ויתרה על החסינות בשביל פיצה (קטע שממש אכזב אותי אבל ממש!) היא היתה 100 אחוז עד עכשיו. היא ללא ספק הפייבוריטית שלי, אני לא רואה שום בחורה שיותר טובה ממנה. ואל תגידו לי "ג'ניפר" עכשיו כי אני אזרוק עליכם משהו חחחח נשבעת לכם כל פעם שהבחורה הזו מחייכת בא לי להחטיף לה כאפה.. חח היא סתם בלונדינית מטומטמת במסווה של שחקנית ערמומית ומחושבת.

למעלה